Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

QUOTE(Cocainna @ 2016 09 22, 14:03)
Gal kuri jau turi sunkiai ir be nuolaidos pagaunama tippi bee? mirksiukas.gif

Niekas nepasisako,pasisakysiu as,nusipirkau pati,lauksiu issisiepusi biggrin.gif tongue.gif
O matet si geri??? blink.gif bigsmile.gif
Pasiemiau ir juos wub.gif Dabar rami biggrin.gif
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row2
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 09 26, 13:53)
Niekas nepasisako,pasisakysiu as,nusipirkau pati,lauksiu issisiepusi biggrin.gif  tongue.gif

Panasu, cia daug ji gaudanciu ax.gif Imu gailetis, kad kai buvo dydis, neprasiau kad su mokamu shippu pirktu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 09 26, 13:53)
Niekas nepasisako,pasisakysiu as,nusipirkau pati,lauksiu issisiepusi biggrin.gif  tongue.gif
O matet si geri??? blink.gif  bigsmile.gif
Pasiemiau ir juos wub.gif Dabar rami biggrin.gif
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row2

Isdrisot? biggrin.gif As, kai paskaiciau atsiliepimus, kad visi karoliukai nubyra, atsisakiau minties medzioti. Nors tikrai labai grazi kolekcija. Ypac tippis.
Atsakyti
Kad daugiau apie dydžio neatitikimą aprašymuose skundėsi... matysim, kas bus smile.gif
Paprastai Kriu šiuo klausimu nepasišiukšlindavo... g.gif 4u.gif
O Tippi Bee irgi buvo į sale įmestas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 26 rugsėjo 2016 - 17:07
Per tiek metu nei vienas megztukas tikrai nepasisiukslino su papuosimais,vieninteli kuri gavau iskarto su broku ir buvo nevykes.. kazkodel ir dabar neabejoju del karoliuku,tfutfu biggrin.gif
Beje as irgi del ju perdaug pasisakymu nemaciau,del dydzio labiau bet ir paemiau ne 2 nesiotina o 4,nes ir elastano nera nu ir atsiliepimai nuleme ax.gif
Tippiui nuolaidos nera,tik -30% nuo iprastos kainos,bet kadangi labai norimas,paemiau blush2.gif pabijojau kol nuolaida paleis ir dydzio nebeliks..
Atsakyti
Prie marskiniu, rodos, tikrai buvo pora neigiamu atsiliepimu butent apie karoliukus. Bet galvos nedeciau. g.gif

Man galbut is pernykstes kolekcijos labiausiai istrige tie pasisakymai. Nes, kiek ziuredavau megztiniu/bliuzonu su bluzguciais ar karoliukais, tiek visi skusdavosi, kad viskas nubyra. Tai dabar aplenkiu is tolo. Nors as kai tokia sarka, tai man tie visi pablizginimai be galo grazu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2016 09 26, 19:43)
Man galbut is pernykstes kolekcijos labiausiai istrige tie pasisakymai. Nes, kiek ziuredavau megztiniu/bliuzonu su bluzguciais ar karoliukais, tiek visi skusdavosi, kad viskas nubyra. Tai dabar aplenkiu is tolo. Nors as kai tokia sarka, tai man tie visi pablizginimai be galo grazu.  thumbup.gif

Na kiek turiu su karoliukais ir pan.papuosimais - ir marskinius dzinsinius ir megztuka trumpom rankovem, ir daug rubu su sequince'ais - tai viskas laikosi puikiai thumbup.gif blizguciu perteklius gal pradzioj pabyra siek tiek, bet bendram vaizdui itakos jokios. Gal skalbyklej skalbia su grezimo rezimu neaisku kiek apsuku, tai tada faktas kad nubyra 4u.gif
Atsakyti
Na, kad ir kaip ten bebutu, fantastiskai grazios tos bitutes! didis.gif

O as siandien uzsakiau dryzuota bretona. Navy pecan spalvos. Ziurejau ziurejau, padvejojau del dydzio, bet pasidaviau. Jau seniai is J.Crew kazka pirkau, tai pasilepinau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 09 26, 20:04)
Per tiek metu nei vienas megztukas tikrai nepasisiukslino su papuosimais,vieninteli kuri gavau iskarto su broku ir buvo nevykes.. kazkodel ir dabar neabejoju del karoliuku,tfutfu  biggrin.gif
Beje as irgi del ju perdaug pasisakymu nemaciau,del dydzio labiau bet ir paemiau ne 2 nesiotina o 4,nes ir elastano nera nu ir atsiliepimai nuleme ax.gif
Tippiui nuolaidos nera,tik -30% nuo iprastos kainos,bet kadangi labai norimas,paemiau blush2.gif pabijojau kol nuolaida paleis ir dydzio nebeliks..

Pasirodyk kai gausi, lb idomu atsiliepimas smile.gif
Man kai Tippi netinka, as (beweik) rami... biggrin.gif
Bet marskinukais susigundziau, tikiuos su dydziu pataikysiu. Irgi siunciau +1d g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2016 09 26, 20:48)
Pasirodyk kai gausi, lb idomu atsiliepimas smile.gif
Man kai Tippi netinka, as (beweik) rami... biggrin.gif
Bet marskinukais susigundziau, tikiuos su dydziu pataikysiu. Irgi siunciau +1d  g.gif

Man tippiai irgi netinka,bet nieko,bandysiu jaukinti biggrin.gif

As labai daznai imu kazka su bizuterke,kadangi nemegstu jokiu ten auskaru dideliu,ant kaklo papuosalu,tai man zymiai graziau atrodo negu paprastas megztukas,bet niekada neturejau problemu su nukritusiais akmenukais schmoll.gif
Patirtis labai gera;kalbant apie crew rubus,del kitu nezinau 4u.gif
Pasirodysiu butinai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 26 rugsėjo 2016 - 21:03
O kuom tippiai netinka?

As savo kaip tik senaji simtameti siandien issitraukiau. Anksciau kazkaip tos 3/4 rankoves nervino ir siaip kazkas su jais man ne taip budavo. Bet, va, siandien taip smagiai po vilnoniu sarafanu atdevejau. Mastau, kad daugiau reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 09 18, 14:08)
Pasirodykit kada  4u.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 09 18, 18:21)
Gyte66, kaip smagu kad tiko mirksiukas.gif Baltas pavydas biggrin.gif Tikrai, pasirodyk kada, labai smalsu ax.gif

QUOTE(Cocainna @ 2016 09 18, 20:29)
drinks_cheers.gif
Man irgi labai smalsu kaip tas dydis kai nesioji viirsu 2,apacia 0,kaip su tokiu kombiu neprasauti g.gif

Pažadu pasirodyti, kai tik išlygint prisiruošiu 4u.gif
Cocainna, manau turėtų 0 užtekti. Aš 2 dydį ir viršų, ir apačią dėviu, šio jumpsuit viršuje lieka rezervo (mano krūtinė 85-86 cm) 4u.gif
QUOTE(krista08 @ 2016 09 21, 13:28)
Aš vis į šią suknutę pasidairau, kokį dydį su kokiais išmatavimais dėvit?  4u.gif

Įprastinį, man kaip ir viskas tiko 2 dydis (bet be rezervo jau) 4u.gif
Atsakyti