Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

QUOTE(stuleju @ 2016 07 04, 13:50)
Pasilikau sau biggrin.gif Kazkuria diena baisiai lijo, o man reikejo vaziuoti ir dar pesciom pasimalti, kaip gerai jis man suejo wub.gif Zodziu, tegul gailisi kas nenupirko jo is manes lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif nu ir teisingai
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 07 04, 14:50)
Pasilikau sau biggrin.gif Kazkuria diena baisiai lijo, o man reikejo vaziuoti ir dar pesciom pasimalti, kaip gerai jis man suejo wub.gif Zodziu, tegul gailisi kas nenupirko jo is manes lotuliukas.gif

Ir man taip buna biggrin.gif

Stai pvz. siuos batelius pardavinejau ir sijona. Kol galiausiai istraukiau ir apsirengiau biggrin.gif Viskas jcrew ax.gif Norejau detis zydrus dzinsinius marskinius prie sio sijono, bet MB taip atrode romantiskiau biggrin.gif

Nieko blatno, galit kritikuoti kas ne taip, bus tik i nauda mirksiukas.gif Galvojau, mini tai jau nebenoriu, o gal ir sueis dar g.gif Gal turit kokiu ideju su kuo tas sijonas tiktu?

user posted image
Atsakyti
Man ir buna su pardavinejamais daiktais. doh.gif Tas pigus Fctory megztinis, buvo salta, apsivilkau ir nebeislendu thumbup.gif
Aireda super derinys. wub.gif Koks cia sijonas? As turiu pora margu sijonu ir irgi suku galva doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 07 04, 15:42)
Ir man taip buna biggrin.gif

thumbup.gif

as irgi mini gobelenini su gelytem norejau parduoti, bet paskui persigalvojau vel biggrin.gif Dar megztini oversize riuzava is crew nusipirkau, turetu tikti jie man abu biggrin.gif
Atsakyti

Pakomentuokit dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2016 07 04, 20:15)
Pakomentuokit dydi  4u.gif

maciau Jus S-M ieskojot, tai manau M nereikia tikrai schmoll.gif man su ~85-70-96/98 S dydzio sociai 4u.gif

ai dar sita turiu
https://www.jcrew.co...B8412/B8412.jsp
norejau parduoti, bet galvoju, kad gal pasiliksiu rolleyes.gif irgi S dydi turiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 04 liepos 2016 - 20:35
QUOTE(enura @ 2016 07 04, 21:32)
maciau Jus S-M ieskojot, tai manau M nereikia tikrai  schmoll.gif  man su ~85-70-96/98 S dydzio sociai  4u.gif

ai dar sita turiu
https://www.jcrew.co...B8412/B8412.jsp
norejau parduoti, bet galvoju, kad gal pasiliksiu  rolleyes.gif irgi S dydi turiu  4u.gif

Sitas irgi fainas lietpaltis, neparduok smile.gif As irgi toki panasu tik su dirzu bandziau parduoti, o nepavykus, pradejau pati deveti ir dziaugiuosi. Nes tikrai vasara nepamainomis lietingu oru.
Gaila, kad savo laiku nepikrau to melyno, kai buvo galimybe ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 04 liepos 2016 - 20:43
QUOTE(Aireda @ 2016 07 04, 20:43)
Sitas irgi fainas lietpaltis, neparduok smile.gif As irgi toki panasu tik su dirzu bandziau parduoti, o nepavykus, pradejau pati deveti ir dziaugiuosi. Nes tikrai vasara nepamainomis lietingu oru.
Gaila, kad savo laiku nepikrau to melyno, kai buvo galimybe ax.gif

sakai ? g.gif reik klausyt tada biggrin.gif kazkaip pagailo ir man jo, spalva faina, o ir medziaga tokia gera nuo lietaus thumbup.gif
Atsakyti

As gailiuosi smile.gif bet turėjau striukę, tai lietpaltį atmečiau, o striukė pasirodė man per siaura per pečius, dabar visai norėčiau šio lietpalčio...
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 07 04, 21:46)
sakai ?  g.gif reik klausyt tada  biggrin.gif kazkaip pagailo ir man jo, spalva faina, o ir medziaga tokia gera nuo lietaus  thumbup.gif

Tikrai mirksiukas.gif Jeigu manai, kad padarei klaida, kad nusipirkai, o pasirodo visai vikes daiktas, tai nedaryk kitos klaidos - neparduok biggrin.gif As suprantu, jeigu dydis netinka. Bet jeigu tinka, tai labai praktiskas daiktas, nors isparduotveje tai niekas jo tinkamai neivertins.
Labai funkcionalus daiktas. Kaip tik musu lietingiems orams. O dar spalva kokia pozityvi biggrin.gif
As savo ryskiai raudona uzsidedu ir nuotaika pagereja lietingu oru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2016 07 04, 17:46)
Man ir buna su pardavinejamais daiktais.  doh.gif Tas pigus Fctory megztinis, buvo salta, apsivilkau ir nebeislendu thumbup.gif
Aireda super derinys. wub.gif  Koks cia sijonas? As turiu pora margu sijonu ir irgi suku galva doh.gif  doh.gif

4u.gif Sijonas toks. Jcrew ne kaip ji derina ax.gif
Margus as siaip derinu su vienspalviais daiktas, rastuotus su rastuotais derinti nemoku smile.gif O noretusi ka nors tokio wow suderinti bigsmile.gif biggrin.gif
https://www.jcrew.co...A6384/A6384.jsp

Man cia grazu su dzinsiniais marskiniais wub.gif Gal kas turit kazka panasaus pardavimui? cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 04 liepos 2016 - 21:34
QUOTE(someday... @ 2016 07 04, 16:46)
Man ir buna su pardavinejamais daiktais.  doh.gif Tas pigus Fctory megztinis, buvo salta, apsivilkau ir nebeislendu thumbup.gif
Aireda super derinys. wub.gif  Koks cia sijonas? As turiu pora margu sijonu ir irgi suku galva doh.gif  doh.gif

Tikrai būna drinks_cheers.gif Belenkiek laiko pardavinėjau marškinius su raukinukais priekyje, bet apsivilkau į tokį itališką vakarėlį ir labai gerai tiko, daugybę komplimentų gavau thumbup.gif
Atsakyti