Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

QUOTE(Aireda @ 2016 07 04, 21:00)
Labai funkcionalus daiktas. Kaip tik musu lietingiems orams. O dar spalva kokia pozityvi biggrin.gif
As savo ryskiai raudona uzsidedu ir nuotaika pagereja lietingu oru biggrin.gif

čia matyt kaip kam biggrin.gif nes aš ilgai žiūrėjau į stuleju parduodamą ir nesugalvojau, kada man jo gali prisireikt biggrin.gif nevaikštau aš per lietų, kad ir kiek pas mus lytų. Vistiek visur su mašina, iš namų tiesiai į garažą, darbe irgi į parkingą ir į ofisą, po darbo vaikų pasiimti trys žingsniai nuo mašinos biggrin.gif o pasivaikščioti per lietų neinu ir šuns neturiu biggrin.gif ir net skėčio neturiu, nes man jo nereik rolleyes.gif todėl taip ir nesugalvojau, kada jį nešiot biggrin.gif
Atsakyti

Pasikartosiu, nes norėčiau užsisakyti, o abejoju dėl dydžio blush2.gif Boy shirt in classic white. Paprastai perku S dydį, tai šiuo atveju 2 būtų g.gif Lyg ir rašo, kad mažinti. Gal geriau tada 4 imti? Nors šian ryte pagalvojau, gal geriau tall žiūrėti, labai nemėgstu kai rankovės trumpokos būna g.gif g.gif Krūtinė 83, ūgis 170 cm ar patarsit kaip geriau? blush2.gif
https://www.jcrew.co...olor_name=white

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 07 05, 09:05)
čia matyt kaip kam biggrin.gif nes aš ilgai žiūrėjau į stuleju parduodamą ir nesugalvojau, kada man jo gali prisireikt biggrin.gif nevaikštau aš per lietų, kad ir kiek pas mus lytų. Vistiek visur su mašina, iš namų tiesiai į garažą, darbe irgi į parkingą ir į ofisą, po darbo vaikų pasiimti trys žingsniai nuo mašinos biggrin.gif o pasivaikščioti per lietų neinu ir šuns neturiu biggrin.gif ir net skėčio neturiu, nes man jo nereik  rolleyes.gif  todėl taip ir nesugalvojau, kada jį nešiot biggrin.gif

Tuomet tikrai nereikia lietpalcio biggrin.gif

QUOTE(Kirisama @ 2016 07 05, 09:18)
Pasikartosiu, nes norėčiau užsisakyti, o abejoju dėl dydžio  blush2.gif  Boy shirt in classic white. Paprastai perku S dydį, tai šiuo atveju 2 būtų  g.gif Lyg ir rašo, kad mažinti. Gal geriau tada 4 imti? Nors šian ryte pagalvojau, gal geriau tall žiūrėti, labai nemėgstu kai rankovės trumpokos būna  g.gif  g.gif Krūtinė 83, ūgis 170 cm ar patarsit kaip geriau?  blush2.gif
https://www.jcrew.co...olor_name=white

As tai manyciau, kad geriau butu 2 d. Nors as 2 d. perku su 89 cm. krutine g.gif Bet jeigu sitie marskiniai, kaip raso komentaruose labiau slim fit, o ne boy fit, tai gal 2 d. butu geriau.
Jeigu norite oversized/ padidintu tai gal ir 4 d. arba jeigu krutines apimtis 34 A/B. Daugelis raso, kad persisviecia g.gif O jeigu rankoves per ilgos, ar gerai butu?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 07 05, 10:43)
As tai manyciau, kad geriau butu 2 d. Nors as 2 d. perku su 89 cm. krutine g.gif Bet jeigu sitie marskiniai, kaip raso komentaruose labiau slim fit, o ne boy fit, tai gal 2 d. butu geriau.
Jeigu norite oversized/ padidintu tai gal ir 4 d. arba jeigu krutines apimtis 34 A/B. Daugelis raso, kad persisviecia g.gif O jeigu rankoves per ilgos, ar gerai butu?

Per ilgas rankoves paraitot galima, o trumpų nepridėsi smile.gif aš pirkau vienus boy marškinukus 2 dydžio, tai kaip ir viskas tvarkoj, bet per pečius laisviau norėtųsi, va ir suabejojau kuris dydis geriau.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 07 05, 10:59)
Per ilgas rankoves paraitot galima, o trumpų nepridėsi smile.gif aš pirkau vienus boy marškinukus 2 dydžio, tai kaip ir viskas tvarkoj, bet per pečius laisviau norėtųsi, va ir suabejojau kuris dydis geriau.

Matyt, Jusu sudejimas kitoks, nei isivaizduoju vien pagal matmenis, gal peciai platesni. Tai geriau manes neklausykit, o tai dar blogai patarsiu biggrin.gif
Tai paraitoti galima ir trumpesnes ir ilgesnes rankoves mirksiukas.gif biggrin.gif Man su 168 cm. Tall marskiniu rankoves buna per ilgos, bet vel gi nuo ranku ilgio priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 07 05, 11:13)
Matyt, Jusu sudejimas kitoks, nei isivaizduoju vien pagal matmenis, gal peciai platesni. Tai geriau manes neklausykit, o tai dar blogai patarsiu biggrin.gif
Tai paraitoti galima ir trumpesnes ir ilgesnes rankoves mirksiukas.gif  biggrin.gif Man su 168 cm. Tall marskiniu rankoves buna per ilgos, bet vel gi nuo ranku ilgio priklauso.

Nium aš turbūt daugiau berniukiško sudėjimo su labai išriesta sėdyne doh.gif nors daug kas sako, kad po nėštumo "sumoteriškėjau". Nors koks ten sumoteriškėjimas, jei krūtinės praktiškai neturiu lotuliukas.gif žodžiu, jei apsispresiu, tai imsiu 2 dydį. Matyt nelabai man reik šitų marškinukų, jei taip abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 07 05, 09:43)
Tuomet tikrai nereikia lietpalcio biggrin.gif

o aš jo taip norėjau biggrin.gif vis pažiūrėdavau, padūsaudavau biggrin.gif bet kadangi paskutiniu metu mane tiesiog erzina daiktai, kurie nėra dėvimi, stengiuosi pirkti tik tai, ką tikrai devėsiu ir ne po vieną kart unsure.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 07 05, 10:13)

drinks_cheers.gif
aš su 83 cm krūtinę imčiau 00 dydį biggrin.gif jei norėčiau labiau boyfriend tipo, tada 0 dydį, o jei norėčiau tokių super fit, tai ir 000 imčiau smile.gif su 2 dydžio atrodyčiau kaip su vyro marškiniais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 07 05, 12:53)
o aš jo taip norėjau biggrin.gif vis pažiūrėdavau, padūsaudavau biggrin.gif

Man tai kelionese jis labai pravercia thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, pas kurią tarpininkę perkate dabar [kad siųstų normaliai, ne po atostgų tarkim]?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 07 05, 13:53)

drinks_cheers.gif
aš su 83 cm krūtinę imčiau 00 dydį biggrin.gif jei norėčiau labiau boyfriend tipo, tada 0 dydį, o jei norėčiau tokių super fit, tai ir 000 imčiau smile.gif su 2 dydžio atrodyčiau kaip su vyro marškiniais  lotuliukas.gif

Man per pecius 98 cm, tai tokiu net neuzsegciau, jau nekalbant apie judejima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 07 05, 15:18)
Man per pecius 98 cm, tai tokiu net neuzsegciau, jau nekalbant apie judejima  lotuliukas.gif

Kaip matavot? g.gif su metru per aplink ranku viršuje? Nes nuėjau ir aš įdomumo dėlei pasimatuot biggrin.gif aš taip matuojant 92-93 gaunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 07 05, 18:08)
Kaip matavot?  g.gif  su metru per aplink ranku viršuje? Nes nuėjau ir aš įdomumo dėlei pasimatuot biggrin.gif aš taip matuojant 92-93 gaunu  g.gif

Aha, taip matavausi.
Atsakyti