QUOTE(Karusia @ 2016 07 04, 01:26)
tu turbūt nepatikėsi, bet yra nurodymai kaip tvarkyti privačius miškus ir privačią žemę. Ir net parduodant ją, reikia leidimų iš įvairių absurdiškų tarnybų.
O po kvailo referendūūūūūmo tų nesąmonių dar padaugėjo... Ir nauda tik biurokratams, daugiau niekam.
Aš tik už lytinį švietimą mokyklose. Geriau, nei užsimerkt ir nematyt kas aplinkui vyksta... Ne visi tėvai sugeba tinkamai vaikams apie tą reikalą išaiškinti. Niekas nesako, kad tose pamokose neturėtų būti aiškinama, kad svarbiausia saugot savo nekaltybę, o ne mokyti prezervatyvą užsimauti ar tabletę išgerti. Bet kaip beauklėsi, tarp paauglių vis vien tai vyksta, tai gal geriau, kad tai vyktų saugiai. Ir ne bažnyčios tai reikalas.
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 07 04, 10:02)
Teko bendrauti su daug nuostabių kunigų ir vienuolių. Jie mano gyvenimui ir pasaulėžiūrai padarė tikrai didelę įtaką. Sakysite, kad smegenis išplovė? Na, gerai, sakykim, kad išplovė. Bet tada išplovė labai gerai, nes nuo tapau tik geresnė, labiau mylinti gyvenimą ir žmones.
Ir žinot kas įdomu? Mano vyras netikintis. Net piktai pasisakantis apie bažnyčią. Bet! Gyvenime jis vadovaujasi krikščioniškais moralės principais.
O kas sako, kad tarp jų nėra nuostabių žmonių. Yra, bet nemanau, kad procentaliai daugiau nei tarp kitų žmonių.
Viena ciocė man papriekaištavo kodėl neleidžiu vaiko į tikybos pamokas, sako, juk ten nieko blogo nemoko. Sutinku, bet etikos pamokose irgi nieko blogo nemoko, taigi renkuosi kur daugiau gero

. Užtenka pirmoj klasėj leidau ir sužinojau, kad žemę sukūrė dievas

. Nu tokio briedo geriau nereikia...