Su nekantrumu laukiam gerų naujienų
Rytoj pasidarysiu ryte,jeigu šiandien nesusirgusiu mmm. arba šiandien vakare vėliau. nes neturiu dabar testo 😊
Ne nu aš be žodžių. Lietuvai ir tai truksta (būkim biedni ,bet teisingi) praktikos ir t.t. šioje srityje. beto kainos tikrai nemažos! tai pora kuri nuspręs,darytis apvaisinimą,manau,tikrai iškarto pasirinks kita šalį ar tai bus broliai Latviai,ar Turkija, Ispanija , Italija ir pan. poros kurios negali natūraliai susilaukti vaikų,yra jau ir taip psichologiškai gniuždo minutėlę,vien tik nuo tokios žinios,visos terapijos eigos ir t.t. o dabar,jeigu išleis tokį įstatymą,tai išvis nusvirs rankos. logiškai pagalvojus,tai kiausialalstes yra mano (moters) priklausomybė,tai kodėl aš po galais ,negaliu nuspręsti ką galiu daryti su mano kūno dalimi??? o daugiavaisis nėštumas?? tai yra dar pavojingiau ir blogiau. blogiau,nes vaikaį gimsta per mažo svorio ir tirai kažkuris vienas iš jų turės kažkokių problemų. o kur komplikacijos ir problemos mamai išnešioti tokį nėštumą? beto! o iš kur gauti pinigų išlaikyti daugiavaike šeima?
Galvotų apie daug rimtesnias problemas , o ne atsiprašant( aš tikrai atsiprašau,nes nesusilaikau) šūdą maltų atsisėdęs!