Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2016 07 01, 15:54)
Išsiuntė siuntinį, 1 paketas, 4,6 kg. suteiktas siuntinio numeris. Siuntinį galėsite sekti šiandien nuo 22 val. Šis pranešimas išsiųstas automatiškai

aciu labai, reiskia tik issiunte, gerai laukiame , laukiame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 07 01, 16:56)
Ne ne, man aktualu kiek pati kuprine svers, mano vaikas 18 kg tik tai reikia kuo lengvesnes. 4u.gif

pačios lengviausios kuprinės yra lansend. medium dydis - 400 g ir puiki kokybė.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2016 07 01, 17:06)

Pritariu.Mano dukra nešios trečius metus ir sūnui nupirkau.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2016 07 01, 17:06)

QUOTE(Neringiux @ 2016 07 01, 17:42)
Pritariu.Mano dukra nešios trečius metus ir sūnui nupirkau.

Kokią parekomenduosite pirmokui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2016 07 01, 11:41)
Ech, pavėlavau... gal kas dar rinks SD (su persiuntimu)...?  blush2.gif

as irgi jungciaus prie Sportsdirecto. jau nebesvarbu nei kur 9jei persiustu), nei koks bankas.
Atsakyti
Gal kas esat negavę HM (iš lietuviškos) siuntos? Kuo baigėsi viskas?
Skambinausi šiandien, nes 7-a diena nuo užsakymo. Gavau laišką, kad dpd perduota jau po 12 val. nuo užsakymo. Jie irgi daugiau nieko sistemoje nemato. Prašė paskambinti pirmadienį, nes ieško dabar.
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 07 01, 16:56)
Ne ne, man aktualu kiek pati kuprine svers, mano vaikas 18 kg tik tai reikia kuo lengvesnes. 4u.gif

Gal kas planuojate pirkti? Prisijungciau su 1 berniukiska kuprine Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angola @ 2016 07 01, 18:26)
Gal kas esat negavę HM (iš lietuviškos) siuntos? Kuo baigėsi viskas?
Skambinausi šiandien, nes 7-a diena nuo užsakymo. Gavau laišką, kad dpd perduota jau po 12 val. nuo užsakymo. Jie irgi daugiau nieko sistemoje nemato. Prašė paskambinti pirmadienį, nes ieško dabar.

Aš taip pat laukiu siuntos iš HM, 24 dieną išsiuntė ir jokių žinių kol kas, tikiuosi pirmadienį pristatys.. galvojau užtruko dėl to kad nuolaidos, daug užsakymų...
24/06/2016 15:41 DPD data centre
Order information has been transmitted to DPD.
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2016 07 01, 18:02)
Kokią parekomenduosite pirmokui? ax.gif

jeigu jūsų vaikas žemesnis nei viduriukas, užtektų ir small dydžio. maniškiai vidutinio ūgio, ėmiau medium, trejus metus tiko.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 07 01, 14:55)
pirkau balandžio mėn. iš mytoys už 135,99. Kadangi nesiuntė į LT, tai per de adreso nuomą. Tai dar už siuntimą kažkiek prisidėjo.

Kadangi mums iš viso reikia 4 kėdučių, tai į vyro mašiną su kuria kasdien važinėjam ir į visas keliones pirkau Cybex M-fix ir Maxi Cosi su isofix iš seniau turėjau, į savo mašiną, su kuria labai retai važinėju ir tik po miestą, nupirkau abi Cybex X-Fix, nes jos pigesnės. Aišku M-fix tikrai žymiai patogesnė, jei daugiau su mano mašina važinėtume ir ten būčiau M-fix pirkusi.

Tokia kaina buvo mytoyse? Ar kazkoki koda pritaikete?
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2016 07 01, 12:51)
Gal vilnietės norėtų prisijungti prie cocooncenter.com? Nemokamas siuntimas nuo 199 eur, pas mane pakolkas krepšely apie 55 eur..

krepšelis jau surinktas, dėkui prisijungusioms. Porą narių, kurias žadėjau priimti -dar prijungsiu, naujų nebepriimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2016 07 01, 19:53)
krepšelis jau surinktas, dėkui prisijungusioms. Porą narių, kurias žadėjau priimti -dar prijungsiu, naujų nebepriimu  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti