Sveikos. o iš www.clarks.co.uk kaip patartumėte užsisakyti: ar per tarpininkę ar per UK adresą?
QUOTE(vedeja @ 2016 07 01, 22:15)
Sveikos. o iš www.clarks.co.uk kaip patartumėte užsisakyti: ar per tarpininkę ar per UK adresą?
Jei niekas nepasikeite, tik per tarpininke
Buvau snd SD Kaune, nu liudesys aplanke ne kitaip
kainos dvigubos, smutkes pacios prasciausios, kazko geresnio ir gera kaina net nera. Isejau isiutus, nes buvau pasiemus vaikui dzinsinius sortus uz 8 e, kai prie kasos paaiskejo, kad ju kaina jau 15 e, nespejo pakeist
Galvoju, reikia uzsisakinet is UK, gal butu norinciu Kaune? ar dar palaukti verta
nes iki mokyklos norisi ir kedukus ir treningus paimt, o ir sau kelis smutkius nuziurejau
Mazu yra renkanciu krepsa?

Galvoju, reikia uzsisakinet is UK, gal butu norinciu Kaune? ar dar palaukti verta

Mytoys.de kodukai tokie kaip -35 taiko vaikiskai technikai? Dvejoju naudotis -15 ar laukti

Gal kas cocoon renka Klaipedoje arba gali persiust?

Gal kas renkat arba norit prisijungti prie ecco kupriniu? Klaipeda-Gargzdai 😊
QUOTE(Pifiene @ 2016 07 01, 22:41)
nes iki mokyklos norisi ir kedukus ir treningus paimt, o ir sau kelis smutkius nuziurejau
Mazu yra renkanciu krepsa? 

As prisijungciau su nedideliu, jei persiųstumėte man į Ukmergę

Mergaitės, kuri netingit brūkštelt kaip iš Asdos maistą reik pirkt? Baigiasi mano ghee. Kitokio nenaudojam. Nekyla ranka mokėt čia dvigubai. Būkit geros, per PA siunčiat? Žinau kad ten kažkaip įdomiai perkat

QUOTE(JMD @ 2016 07 02, 09:24)
Mergaitės, kuri netingit brūkštelt kaip iš Asdos maistą reik pirkt? Baigiasi mano ghee. Kitokio nenaudojam. Nekyla ranka mokėt čia dvigubai. Būkit geros, per PA siunčiat? Žinau kad ten kažkaip įdomiai perkat 

A kas ten įdomaus? Viskas ten paprastai

QUOTE(JMD @ 2016 07 02, 10:24)

Aa pari darau

QUOTE(Pifiene @ 2016 07 01, 22:41)

as prisijungciau, jei persiustumet i Vilniu.
Gal zinote kur butu galima nusipirkti tokio tipo penala?
https://www.google.l.....br2jRyiK25QM:
https://www.google.l.....br2jRyiK25QM: