Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos 4u.gif

Planuoju ryt/poryt (kai susirinks nemokamam, šiek tiek trūksta) daryti iš www.sonnen-apotheke-shop.de

Kaunas, persiunčiu jei reik tik paštomatu smile.gif

Krepšiukus siųsti į nora(eta)resvera.lt

Atsiėmimas ž. šančiuose (darbo metu) arba centre (po darbo).

Labai geros kainos Dr. Hauschka, Bioderma, Caudalie, Lavera, Weleda ir t.t..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 06 liepos 2016 - 09:07
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 07 05, 18:06)
Kur ka pirkot?

Kam ECCO rankines reikia, grazi (man) ir kaina nebloga ax.gif https://www.amazon.d...=A3JWKAKR8XB7XF

Ecco kuprine is UK

QUOTE(taskiukas @ 2016 07 06, 09:51)
O gal kas turi atliekama ir gali perleisti melyna? ax.gif
Melynu nebeliko, gal kas uzrodys kur ju dar yra? Arba kokia alterbatyva verta demesio?

Jo,melynu nebera paziurejau...pareklamavo va mum ir suslavem lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2016 07 05, 20:59)
Gal kas nori prisijungti prie https://www.whittard.co.uk? Kakavos 3 for 2 kaina smile.gif Pirksiu per tukį. Trūksta iki nemokamo siuntimo UK.
Vilnius-Ukmergė, arba galiu persiųsti per LPexpress.

Trūksta 11 svarų iki nemokamo siuntimo UK. Jei dar kas norite prisijungti rašykite miglekavaliauskiene@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Viktorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 07 06, 09:29)
Ecco kuprine is UK
Jo,melynu nebera paziurejau...pareklamavo va mum ir suslavem lotuliukas.gif  doh.gif

Aš jau kuris laikas mąstau ar imti tą kuprinę, per tą laiką nebeliko mėlynos, o violetinė tokia lyg blankoka, įdomu kaip realybėje g.gif Beje, gal kas žino kokie išmatavimai, ar tikrai tiks iki 10 metų? Prie aprašymo nėra parašyta... Nes pvz čia ar ne tokia pati, bet rašo 4-6m. vaikui? g.gif
Atsakyti
Ieskau kaunietės, kuri pirkdavo kartu su manim iš mangooutlet, neatrandu email.. Kviečiu jungtis, geros labai kainos. Dar galėčiau kokia viena kauniete prijungti, rašykit į az arba email jei turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 07 06, 10:36)
Ieskau kaunietės, kuri pirkdavo kartu su manim iš mangooutlet, neatrandu email.. Kviečiu jungtis, geros labai kainos. Dar galėčiau kokia viena kauniete prijungti,  rašykit į az arba email jei turi  4u.gif

viskas ten gerai su tuo mango outlet ? korteles priima ? per ka perkate ? tiesiai jie siuncia ar per adreso nuoma ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 07 06, 10:38)
viskas ten gerai su tuo mango outlet ? korteles priima ? per ka perkate ? tiesiai jie siuncia ar per adreso nuoma ?

Viskas man gerai buvo, priima kreditines, siunčia tiesiai nuo 50 eur, daug jau metu perku 4u.gif beje, galima rinktis ir grynais apmokėjimą, ne kartą esu taip darius, visai patogu. Atveža kurjeriai
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 07 06, 10:53)
Viskas man gerai buvo, priima kreditines, siunčia tiesiai nuo 50 eur, daug jau metu perku  4u.gif beje, galima rinktis ir grynais apmokėjimą, ne kartą esu taip darius, visai patogu. Atveža kurjeriai

O dydziai nemazinti? Atitinka?
Atsakyti
o po kiek buvo tos kuprines? ax.gif
Atsakyti

Renku uzsakyma is vokieciu vaistines www.my-apozone.de, iki nemokamo pristatymo iki Vilniaus. Truksta ~25E,krepseli siusti i kluubnika@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(fortuneafilius @ 2016 07 06, 12:31)
O dydziai nemazinti? Atitinka?

Kartais būna truputi mažinti. Gaila, kad nemokamo grąžinimo nėr ax.gif . Patys mylimiausi džinsai iš ten bigsmile.gif .
Atsakyti