Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2016 07 06, 13:00)
Kartais būna truputi mažinti. Gaila, kad nemokamo grąžinimo nėr ax.gif . Patys mylimiausi džinsai iš ten bigsmile.gif .

Man tai kažkaip viskas atitinka, seniau lyg būdavo į mažesnę pusę, o dabar tikrai man viskas atitinka smile.gif
Atsakyti
ne karto nepirkau, bet bandysiu pirkti is mothercare.com , siuntimas iki PA 4 svarai, galiu priimti viena zmogu ta siuntima pasidalinti, butu po 2 svarus , ir toliai svoris pagal PA , jei kam idomu rasykite az
Atsakyti
kur perkate Sermion 30?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2016 07 06, 15:08)
kur perkate Sermion 30?

neperkam, bet su receptu parduoda vokietijos ir lenkijos vaistinės
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 07 06, 15:22)
neperkam, bet su receptu parduoda vokietijos ir lenkijos vaistinės

su lietuvišku receptu parduoda?
Neteko pirkti tokiu būdu, gal galite plačiau paaiškinti? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2016 07 06, 12:05)
Aš jau kuris laikas mąstau ar imti tą kuprinę, per tą laiką nebeliko mėlynos, o violetinė tokia lyg blankoka, įdomu kaip realybėje  g.gif Beje, gal kas žino kokie išmatavimai, ar tikrai tiks iki 10 metų? Prie aprašymo nėra parašyta... Nes pvz čia ar ne tokia pati, bet rašo 4-6m. vaikui?  g.gif

Galesiu ismatuot prie progos,nemaza jinai tikrai. Violetine ta irgi turiu,na berniukui ji tikrai netiktu schmoll.gif tokia kaip nuorodoj,bet 4-meciui tai ji butu per puse ugio vaiko lotuliukas.gif normalaus dydzio mokykline kuprine

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 07 06, 14:05)
o po kiek buvo tos kuprines?  ax.gif

37,5 svaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 06 liepos 2016 - 15:17
QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 07 05, 17:23)
Gal nuo vaiko priklauso, mano puikiai nuo 2 metuku vazinejo balansiniu, deja persedus ant tikro dviracio nusimato ilgas darbas kol ismoks vaziuoti. Nes nemoka minti, o dar tuo paciu ir vairuoti, niekaip nesupranta kaip vaziuoti, tai be pagalbiniu ratuku tikrai niekaip. sad.gif

Aš saviškiui persėdus nuo balansinio ant tikro dviratuko pirmom dienom tiediog nuėmiau pedalus. Apsiprato, pramoko vairuot ir tik tada prisukau atgal pedalus. Paskui per pora vakarų išmoko mint. Aišku reikia pasirinkti gera danga ir gal net vos vos nuokalnę. Kad nereikėtų stipriai mint.
Yra youtube nemažai vaizdinių patarimų.
Atsakyti
pirksiu MytTOys su -15% viskam,
priimčiau 1-2 siuntimo išlaidoms pasidalinti.

Geriau būtų su persiuntimu (Omniva), iš bėdos - gal Vilniuje kur suderinsime atsiėmimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 07 06, 11:38)
viskas ten gerai su tuo mango outlet ? korteles priima ? per ka perkate ? tiesiai jie siuncia ar per adreso nuoma ?

Tiesiai perku I LT bet suvedus koda 3skaiciu ir nieko, raso mokejimas nebuvo baigtas. Bandyk vel ar pasirink kita mokejimo buda
Atsakyti
QUOTE(vasile @ 2016 07 06, 16:43)
Tiesiai perku I LT bet suvedus koda 3skaiciu ir nieko, raso mokejimas nebuvo baigtas. Bandyk vel ar pasirink kita mokejimo buda

Pasirinkite mokėti grynais wink.gif

Mangooutlet neberenku, jau nupirkau 4u.gif
Atsakyti
Nerandu sios firmos tapetu Armonie arte casa, kad kaina matyciau arba uzsisakyt kad butu galima,

gal kuri padetumet surast, netikiu kad nera kokioj internetinej pardej

http://www.armoniear...lure-collection
Atsakyti
4u.gif Turiu mytoys -15%, jei kam reikia - rašykite mirksiukas.gif
Atsakyti