Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Aciu Night uz tuos zodzius, man tokiu ir reikia, nes pamirstu lb greit realybe. Nors is tikro siuo metu kitas dalykas neramina, daug svarbesnis ir visam gyvenimui turbut. Esu kazkada apie ji uzsiminus, tik kai jau realiai arteja ir reik kazka daryt del to, atsiranda visokiu baimiu ir atrodo, kad negalesiu, bus blogai ir pan. Reikes su psichologe panagrinet gal. Nes ir visos kitos problemos nepasitraukusios, silpna ir nepajegi jauciuos ir dar su didesne tvarkytis.

Patiko pasakyta mintis apie amzina problema. Is tikruju tai viskas labai priklauso ne vien nuo aplinkybiu, bet ir poziurio tasko. Tik daznai jau to tasko nebeina pakeisti po tiek laiko nusistovejusio ir isiskaudinusio.

Noriu miego. Noriu ramios dienos. Kol kas atrodo, kad bus rami, bet man amzinai buna atvirksciai, del to neramu. Kada gi bus ramu.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 10 spalio 2016 - 06:52
Meja,
Nu tu juokauji, antibus "is oro" gert.
Po lazerio dar gausi kokiu proceduru ar jau operac siulys?
Tau turbut tik po tuos kelis kartus nemokamua proceduru skiria? Kazkaip manau kad jei rimta beda tai ten ant juoko tos proceduros...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 10, 07:12)
Meja,
Nu tu juokauji, antibus "is oro" gert.
Po lazerio dar gausi kokiu proceduru ar jau operac siulys?
Tau turbut tik po tuos kelis kartus nemokamua proceduru skiria? Kazkaip manau kad jei rimta beda tai ten ant juoko tos proceduros...

As visad turiu antibu,nes jei netureciau del kiekvieno gerkles suskaudejimo pas gydytoja tureciau vazinet.

Pasiklausiu siand gydytojos ka siulys po lazerio,man ir juokingos tos proceduros kai net nedirbant skauda.ji man sake kad po nemokamu galiu dar mokamas pasiimt,bet kai nio ultragarso man skausejo dar labiau as ju neemiau.
Atsakyti
Mylimuke, žinau gerą receptą nuo panašios ligos. sutarkuoji juodo ridiko gabaliuką, sudeki i marliuką- tvarst, uždedi sinusų vietose ir palaikai. Man sakė, kad pirmą dieną laikyti 3 min, antrą 4 ir t.t. iki septynių min. Bet graužia odą labai labai ir tiek ilgai neištveriu. Man padeda.
Atsakyti
Pas gydytoja rytoj...susimaisiau dienose...nu bl doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 10 10, 09:55)
Mylimuke, žinau gerą receptą nuo panašios ligos. sutarkuoji juodo ridiko gabaliuką, sudeki i marliuką- tvarst, uždedi sinusų vietose ir palaikai. Man sakė, kad pirmą dieną laikyti 3 min, antrą 4 ir t.t. iki septynių min. Bet graužia odą labai labai ir tiek ilgai neištveriu.  Man padeda.

Nu jei grauzia tai nekas. Mano oda jautri. Turiu tabletku muo sinusito. Padeda greit. Tik kad neseniai gert pradejau.

Meja
Ne prie kiekvienos ligos reikia gert antibus. Jei tu geri tai ziauriai imuniteta skriaudi ir sergi dar labiau.
Atsakyti
Jo, jei liga virusinė, antibai nereikalingi.Juos galima skirti, jei liga bakterinės kilmės. Tai parodo kraujo tyrimas.

Nuolat geriant kas truputį antibus, ir dar, spėju, išgeri tik kelias tabletes, o taip negalima, būtina gerti vis kursą, 5 dienas, galima tapti daržove, t.y.ligų maišu. Nejuokauk, pasidomėk, Mėja, ir nealink sveikatos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 10 spalio 2016 - 19:36
Nors dar daug LT gydytojų norėdami apsidrausti ar tingėdami daryti kraujo tyrimą, skiria antibus be reikalo. Pikčiausia, kai mažučiams vaikams, mamos iš nežinojimo juos duoda ir vaikai tampa daržovėmis, paskui stebisi, kad serga ištisai. Juk nusilpninimas imunitetas, suardoma žarnyno mikroflora, po antibiotikų pusę metų reikai gerti gerąsias bakterijas. Atsimenu, kai pirmą kartą mano metinukui pakilo didelė tempė, buvom mažame žemaitijos mieste, buvo Kalėdos, tad nuvežėm į priimamąjį, ten pažiūrėjo gerklę, sako angina ir davė antibiotikų, pačių pigiausių, be jokių tyrimų. Vaiką žiauriai išbėrė, sugadino žarnyną po viso kurso, vėliau Vilniuje išsiaiškinau, kad nuo gerklės vaikams visad aukšta tempė ir kad jokia angina jam, tiesiog gerklės uždegimas, faringitas. Tąkart pasimokiau ir vaikui susirgus prašydavau kraujo tyrimo. O iškvietus į namus daktarą, kartą gydytoja iškart antibų prirašė -io, vos ne sinusitas čia ir pan, niekaip be jų nepasveiksit. Ir ką, pagijo vaikas per 5 dienas. Gydžiau žoliniais Sinupret ir Tonsilgon, arbatomis ir vaistais nuo tempės. Gydytojai, iškviesti į namus, nori apsidrausti dėl ligoonio būklės, ir skiria antibus. Taip paprasčiau. O kad taip alian vaiko sveikatą, jiems nerūpi. Ir pati pernai užkibau ant to paties grėblio. Nuėjau pas LOr dėl ilgalaikės tempės, o ji pasiuntė mane rentgenui nosies, pasirodo - sinusitas, mat užsitęsę sloga 3 savaites ar ilgiau. Paskyrė stiprių antibų triskart per dieną. Tyrimų jokių nedarė, sakau, ar reikia būtinai antibų, sako - o taip, būtinai, viskas užsikišę vienoje pusėje, traukti vos ne reiktų. Kągi, gėriau. Atrodo, pasveikau. Praėjus trims dienoms, vėl susirgau. Puoliau neviltin. Dar dėl imuniteto nusilpninimo kiti galai parėjo, ginė išrašė antibiotinių žvakučių, nuėjau pas lor - vėl švietė rentgenu, nieko sau, ane, kas porą savaičių rentgenuot (nuėjus pas kitą lor, krūtą, sakė, jokiu būdu nereikia taip dažnai šviesti, parodė būdą, kur žymiai paprasčiau patikrinti, trumpas, tik nemalonus, ). Tada aš tai gydytojai pasakiau - tai man dabar dvejus antibiotikus gerti? Jūsų ir ginės išrašytus? Ir išėjau. Aišku, antrų antibiotikų nepirkau, gydžiausi gelomyrtol, sinupret, nazonex (mometazonas). Dabar tas purškalas mano nuolatinis vaistas, jei tik jaučių prasidedant slogą ar kemšantis,papurškiu ir dažniausiai apsisaugau nuo slogos. neįsibėgėja. Atsiprašau už neiįdomią rašliavą, bet gal gam bus naudinga.
Papildyta:
Vakar per trumpą laiką padariau tai, ko nebuvo per visą gyvenimą.

Buvau susinervinusi, pikta, nerimas, pervargusi,išgėriau raminamą ir po kurio laiko per valandą susiverčiau beveik visą butelį stipraus gėrimo (po akimis ir rankomis pasitaikė, vyras nusipirkęs manė pagurkšnos prie arbatos). Puoliau apgirtusi gerokai gėlėms žemelės papildyti, visą virtuvės kriauklę žemių privariau, grindis, po to ploviau, žodžiu. Dar prieš pradėdama gerti sumaniau papokštauti, sūnus iš mokyklos parsinešė didelį lipduką kvadratinį raudoname fone, kuriame parašyta - gelbėkit vaikus! Tai aš paėmiau ir prilipinau jį ant išorinių durų laiptinės pusėje. Ir vyrą pakviečiau pažiūrėti. Tas vos šoko negavo, puolė plėšti lauk, kaip tik kažkokie kaimynai buvo išlindę, dukra puolė staugti, kad nuplėšiau, žodžiu, komedija. Pas mus bute ir taip dažnokai vaikų triukšmas, tai dar tikrai kaimynai pultų juos gelbėti biggrin.gif Balsuoti norėjau eiti, bet kojos nebeklausė. Tūlikas buvo mano draugas. Vyras parėjęs iš pardės rado vonioj miegančią.

Baisu, degradė, niekam tik nesakykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 10 spalio 2016 - 20:09
Gerai kad be manes atsirado, kas bando paprotint. Bet manau, neverta, nes dazniausiai zmones ne is nezinojimo, bet is uzsispyrimo mano, kad elgiasi teisingai.

Baisu tokios patirtys. As nuo vaikystes kazko panasaus vengiu ir bijau, bet jauciu, kad prisisnekesiu. Sako, kad sugebetum kitu pasirupint, turi sugebet pasirupint savim. As manau nesugebu, nors ale esu savarankiska ir pan. Nors realiai tai esu emociskai lb nesibrendus, silpna. Tai neisivaizduoju, kas bus kazkada veliau. Laikas parodys.

Ryt pas psichologe. Seniai nebuvau, visai laukiu. Daug turiu ka aptarti, net neissirenku. Bet turbut vel verksiu del darbo. Buvo apgereje, bet vel snd sikna.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 10 10, 01:22)
Mano draugei padejo tik antibai.jei ka,turiu.as aciu Dievui jsu pasveikau ir tikiuis jokia bacila neprisvils vel.
Nu o kojos kaip visad.

Jei darbas patinka,kentek,bet patyliukais ieskokis kito.
As kai paskaitau tai tave tai man mano darbas rojus,alga gera,ant galvos vadovas nesedi,su bendradarbe dirbam kartu,bet buna kad susitinkam per visa darbo d tik kokiam pusvalandziui.o svarbiausia kad man patinka.ir noriu kad pratestu sutarti.
Ryt pas realibitolige,nazinau ka tas lazeris daro,bet as giliai viduj taikaus su operacija ja.
Siand 2 val gaminau vakariene garuose.mano drauge kuri man sake kaip neskanu garuose ir tt.valge ir sake kaip skanu!gavau kegleviciaus puse butelio beveik,tai pasiuliau Night degustacija surengt😂😂😂

Taip nusistebėjau, koks čia rodiklis ta draugė. Nors nieko aš apie antibus nesuprantu. Galiu diskutuot tik apie traleliuškes. Antibus, pamenu, kad gėriau būdama moksleive. Dabar taip labai nesergu. Zaraza prie zarazos nekimba, sako.

Bet, Mėja, žiūriu, vaistus moka sau pasiskirt. Tai antibus, tai AD. Ką dar nžn.

Ką reiškia patinka darbas? Kuo jis gali patikt, kai vienas tas reikalas viską užgožia. Šian pirmoj dienos pusėj išgyvenau totalų košmarą. Nespėjau įeit pro duris, kai visa šeimynėlė užgriuvo su klausimais/problemom/klaidom (net gal negalima to klaidom vadint, bet prie ko prisikabinti šiek tiek buvo), visi kone vienu metu. Gal čia koks svarbumo rodiklis, bet kartais jaučiuos taip, kaip jau rašiau. Kad kenkčiau, o ne dirbčiau jiems. Aš nesakau, direktoriaus žmona ten absoliučiai nuostabus dalykas. Nejaučiu, kad ji parodytų, kad yra kažkokia viršesnė. Jau nekalbu, kad man ir kavos užkaičia, ir net kėdėms tokius apklotėlius atnešė, kad katė nesudraskytų tų kėdžių.
Ir direktorius, nuotaikos žmogus, bet kartais ir pasilazdavojam visai ne darbo reikalais. Žmogus amžiuje, bet tikrai nesielgia, kaip koks nusenęs diedas. Man labai labai svarbu santykiai darbe. Jau taip klientų visokių būna, dar to betrūksta kad ir kolegos iš proto varytų.
Nėr kad išoriškai blogai sutariu su tuo 3 -iu asmeniu. Bet, manau, ir jis puikiai supranta, kad aš sukandus dantis su juo bendrauju mandagiai lygiai tiek, kiek būtina darbo klausimais. Ir taip, kad tik prie manęs nesiknistų, nekiltų bereikalingų klausimų ir pan. Aišku, neabejoju, kad jis laiko mane paprasčiausia višta, tik jau jam tikrai nerūpi, kas ten man nepatinka.
Nesu tokia kvaila - aišku, kad pasidairau dėl naujų darbų. Negaliu gi mest ir eit lauk, nes, elementariai, būtų labai jau sunku finansiškai.
Šiaip pinigai tikrai visai nekokie, ką gaunu.

Mėja, tavo darbas labai jau neprestižinis, bet tavo buvusioj situacijoj, turbūt, idealus.
Manajam ir galvot reik, ir žmonės, skaičiavimai, klaidų tikimybė, stresai yra nuolatinis reikalas.





Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti