Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

O man norėtųs kaip tam muminukui prisivalgyti spyglių ir užmigti žiemos miegui 5 mėn bent. Ir atsibusti pavasarį bigsmile.gif

Daug atiduočiau, kad bent gruodžio mėn galėčiau pramiegoti. Jo nenoriu ir bijau labiausiai unsure.gif Na bet gal kaip nors. Apsišarvuosiu paroxetinais ir kitom mielybėm ir reik tikėtis, kad nenuneš stogo taip, kaip praeitą sausį po visko. tada kapai buvo. ir tęsės iki gegužės. brrr.baisu prisiminti.

Mylimuke, faina, kad džiaugies gyvenimu, rudeniu, pasklaidyk mums čia spalvotų lapų, dar gal po taurę karšto vyno ant padėklo atnešk, nors valandėlei sušiltume smile.gif
Papildyta:
Šiaip rudens melancholija man irgi biški patinka, geriau nei išprotėjusi vasara, kai nesupranti, ar tai ruduo, ar pavasaris. Paskui, bam - staigus karštis, kepiniesi dėžutėje ir dūsti. Va, jei kaimą ar sodybą turėčiau... O čia galvok, kur save ir ataugas vasarą padėti. Ir jauties dar labiau pavargęs po viso to išlepusio vasaros sezono. Spalis man dabar kaip ir atostogos. Darbų maža. Užtat rugsėjis buvo intensyvus. Ir lapkritis toks nusimato. Dzin, kad dvi savaites pravirusavau ir pan, stengiuos dabar, spalį, kai tik galiu, muminuku pavirst ir Miaugot, miaugot, miaugot..... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 06 spalio 2016 - 15:26
nu mano gruodis koks pernai buvo, nenoriu ne prisimint unsure.gif ir sausis....

tuduo tai nezinau, kazkas magisko... tie geltoni raudoni lapai, ant zemes sviesu nuo ju, visur taip spalvota, kvapas toks rudens. o jei saules nors kiek wub.gif

čia mes galetume isgert to karsto vyno ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 06, 17:54)
nu mano gruodis koks pernai buvo, nenoriu ne prisimint  unsure.gif  ir sausis....

tuduo tai nezinau, kazkas magisko... tie geltoni raudoni lapai, ant zemes sviesu nuo ju, visur taip spalvota, kvapas toks rudens. o jei saules nors kiek  wub.gif 

čia mes galetume isgert to karsto vyno  ax.gif

user posted image

Man ruduo pats graziausias metu laikas...

Skausmas mane nugalejo-pasiemiau biuleteni
Atsakyti
Kai pagalvoju tai man ne vienas metu laikas nepatinka. Tai skubejimas tai lėkimas tai šaltis tai niūruma smile.gif išvis man atrodo kad jau taip blogai kad dėjau ant visko. Nejaučiu didelio nervo nors turėčiau. Bijau, nerimauju bet kažkaip atrodo, kad tai toli nuo manes, kad pakeisti negaliu arba kitaip sakant norisi atsiduot likimui kaip bus taip. Kita vertus suprantu kad tas likimas priklauso nuo mano darymo-nedarymo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 06, 17:54)
nu mano gruodis koks pernai buvo, nenoriu ne prisimint  unsure.gif  ir sausis....

tuduo tai nezinau, kazkas magisko... tie geltoni raudoni lapai, ant zemes sviesu nuo ju, visur taip spalvota, kvapas toks rudens. o jei saules nors kiek  wub.gif 

čia mes galetume isgert to karsto vyno  ax.gif

user posted image

aš tai su mielu noru pasėdėčiau ant to liepto...ypač, kai vėjas jau nurimo...
Atsakyti
Drauge pametejo geru nuorodu, kaip padeti sau
http://www.psichoter...psl=Mindfulness
http://jaunatvesnama...reso-valdymas-2
Atsakyti
Mėja, tau pilvą ar kanopą skauda dabar? Gydais kažkaip ar tiesiog ilsies?

Man šokas nuo darbo. Nu, žinokit, tas asmuo man šian beveik NIEKO nedarė. Gal pasivaipė porą k. ten dėl darbų, bet negaliu sakyt, kad kažkaip stipriai.
Ir, galvoju, jei tas asmuo turi draugę, su kuria gyvena, t.y., kažkas jį toleruoja, ne vien tėvai, nu tada su manim kažkas ne taip, kad taip sunkiai į jį reaguoju.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 10 06, 21:51)
Ir, galvoju, jei tas asmuo turi draugę, su kuria gyvena, t.y., kažkas jį toleruoja, ne vien tėvai, nu tada su manim kažkas ne taip, kad taip sunkiai į jį reaguoju.

Tai jis gali but visai kitoks su tuo su kuo gyvena. Taigi buna tokiu darbe klykauja namie-po padu. Ir kodel tu jo turi megti ir lengvai reaguot jei jis turi drauge. Gal tokia pacia kaip jis -sunkia. Daznai kyla klausimu paziurejus i zmogu-kas gali su tavim gyvent smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2016 10 06, 21:30)

Su tais kursais...uz tokia kaina....metus pas drauge vaiksciojau stebuklu nepatyriau. Vos vos ateno sveiko proto. O cia 8 uzsiemimai ir pasikeis kazkas? As skeptike.. nors vis ka nors pabandau.
Atsakyti
Na, vedantiems reikia užsidirbt. Bet joa. Klientui kaina kosminė. Apskritai tokiems dalykams tereikia valios, nereikės jokių kursų. Gi kažką pan. moko psichuškėj. Ar jūs manot, žmonės to nepamiršta išėję iš ten? Visokių tokių metodų apstu internete.
Nors čia gal kaip su kokiu sportklubiu. Lengviau sportuot, kai visi aplink sportuoja.
O šiaip tikintiesiems lygiai tokį pat efektą duoda malda.
Bet, manau, nereik kritikuot - galbūt kažkam tai bus būtent TAI, kas padės atsistot.

Bučki, man atrodo, ta draugė visai miela. Aš čia garsiai mąstau. Gal tikrai turiu kokių komunikacijos bėdų. Aš nžn.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 10 06, 22:33)
Bučki, man atrodo, ta draugė visai miela. Aš čia garsiai mąstau. Gal tikrai turiu kokių komunikacijos bėdų. Aš nžn.

tu nesi paprasta ir "lengvai praslystanti" kaip penkios kapeikos. bet tu tuo ir faina, idomi. kam tau reik, kad visi tave megtu?

mes tai su kolegom tikrai padarem isvada neseniai, kurie darkosi darbe visaip kaip, reiskia namie moteriai po padu, o kurie bobai tylet liepia ir i skura duoda, tai darbe ramus smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 10 06, 20:51)
Mėja, tau pilvą ar kanopą skauda dabar? Gydais kažkaip ar tiesiog ilsies?

Abi kanopas,bet 1 labiau.su pilvu tai sake gryzt prie normalaus maisto,kam as buvau atleidus vadeles,visokie kepiniai,blynai ir pan nesamones.
Del koju nuo kt savaites vel terapija,su lazeriu kazkokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 06 spalio 2016 - 21:56
QUOTE(bučkis @ 2016 10 06, 21:59)
Tai jis gali but visai kitoks su tuo su kuo gyvena. Taigi buna tokiu darbe klykauja namie-po padu. Ir kodel tu jo turi megti ir lengvai reaguot jei jis turi drauge. Gal tokia pacia kaip jis -sunkia. Daznai kyla klausimu paziurejus i zmogu-kas gali su tavim gyvent smile.gif
Papildyta:

Su tais kursais...uz tokia kaina....metus pas drauge vaiksciojau stebuklu nepatyriau. Vos vos ateno sveiko proto. O cia 8 uzsiemimai ir pasikeis kazkas?  As skeptike.. nors vis ka nors pabandau.

as dienos stacionare, kuno judesio terapijoje, visa tai, gaunu nemokmai jau 3 meus. man padeda, net labai. A.D, kad jau vel , po vasaros atostogu, susirinko grupe. Eisu, nes man labai padeda. as ten atsigaunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 spalio 2016 - 23:03