Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Tylit?
Atvariau pasiguost... šuneliui nesekas visai... buvom per mamos dieną kaime, sušalo matomai, sąnarius susuko... pas vetus. pora dūrių kupron, vitamino B kompleksas... nepraėjo nė diena, užlipo matomai ant stiklo, susipjaustė pėdutę-mamkai stresas...
Na o penktadienį kažkas pradėjo darytis netaip... šeštadienį prasidėjo šlapinimasis krauju, be sveikatos... vėl klinikon (tuoj apsigyvensim ten) - o bėda viena nevaikšto... ne tik kad pūslės uždegimas, bet dar ir babeziozė blink.gif Prie visų kraujų dar echoskopija, bet atrodo, spėjom laiku, inkstai nepažeisti...
Žodž, išlaidos astronominės, bet lyg ir geryn viskas... Dar 2 dienas eisim gydyklon vaistų leistis, paskui bus matyt...
O lašai nuo erkių blyn tai buvo lašinami... unsure.gif
Atsakyti
Ojetau, kaip nesekasi suneliui, sveikatos jums. As su antkakliu istisai laikau, po pasivaiksciojimo Karklej viena repliojancia nurinkau, pfiu pfiu.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2019 05 12, 18:43)
Tylit?
Atvariau pasiguost... šuneliui nesekas visai...

Oi kiek bėdų supuolė unsure.gif . Sveikatos Pinkiui , sveikit, stiprėkit vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Sveikos,

Nutariau parašyti, gal kas patars ką nors, nes neįsivaizduoju, kas galėjo nutikti. Luna pas mus jau virš 6 m. Kai vyras ją pasiėmė, buvo 3 mėn. ir beveik iš karto įsigijom narvą, kuriame visada uždarydavom nakčiai. Dienos metu, kai narvas atidarytas, ji irgi dažnai ten gulėdavo - vienais laikotarpiai daugiau, kitais trumpiau. O dabar kažkas atsitiko. Vakare, jau kai ateina tas laikas, kada žino, kad tuoj metas į narvą, ima slėptis - guli viena tamsiame kambaryje, ko paprastai nedarydavo, kai namuose yra žmonių, nes taikydavosi ateiti į tą kambarį, kur yra žmonių, į narvą eina labai nenoriai, susigūžusi ir tik labai griežtai liepiama. O paskui vos ne visą naktį inkščia.  Galvojau gal pagalvę kada apvėmė, gal koks kvapas likęs. Išskalbiau, vis tiek tas pats. Tada pakeitėm pagalvę, vis tiek tas pats. Vaikai sako, gal narvas pasidarė per mažas, bet jau gi kiek metų, kai suaugus ir tame narve be problemų miegojo. Narvas 60x47, o  ji nedidelė, dabar gal apie 10 kg sveria.

Atsakyti
Ačiū už palinkėjimas, kappstomės kažkaip... dar ryt eisim kupros badytis, nežinau, ar čia jau paskutinis, ar priešpaskutinis kartas.
Vetas rekomenduoja Bravecti, kai šitų lašų veikimas baigsis... Veikimas blyn... būtų juokinga, jei ne būtų graudu... Ką esat gero ar blogo girdėjusios?
Tabletę duot gal baisoka, nes gi kepenys manajam išdidėję...
O tą erkę tai mieste pasigavo greičiausiai blink.gif
Apie narvus nieko neišmanay, ryžą parsivežiau iš kaimo jau metuose, r puikiausiai be jo apsieinam... turi padorų guolį beveik metro, tai ir smersai, ir išilgai gali gylėt berniukas wub.gif
Pagal viską Lunytei buvo labai didelis stresas tam narve-pagalvokit pačios, ar labai faina, kai nori vemt, o esi uždaryta... rolleyes.gif Tai tokios ir liko pasekmės, kad nabagė galvoja, jog jei kas panašaus pasikartos, pagalbos neprisišauksi tongue.gif
Nesijuokut, bet žiūrėdama į savo seną ryžį, matau, kad oi koks jis gudruolis... jei prakalbėtų, išgirsčiau, ko negirdėjus bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Nelabai supratau, koks stresas? Aš net nemanau, kad buvo  ji prisivėmus šiuo kartu. Tik pagalvojau, gal kartais vemtelėjo, paskui suėdė, o kvapas liko ir jai nemalonu. Bet matyt net ne, nes skalbimas nepadėjo.

Šiaip per visą laiką yra buvę gal pora kartų, kai naktį prisivėmė, bet tai tada jau senų seniausiai būtų inkšt pradėjus, nes po to tik tokios pasekmės ir buvo, kad turėjau pagalvę išskalbt. Net ir dienos metu kartais, kai pykina, būdavo lenda į narvą, kelis kartus  net traukiau lauk, kad pagalvės neapvemtų.

Atsakyti
Kerpena, tik spelioju - gal koki karta miegodama narve susisapnavo, soko, susitrenke i grotas, ar gal koks triuksmas ten bunant isgasdino. Gal apturejo ten kazkokia stresine situacija ir dabar jo bijo. O jai butina nakciai i ta narva?
Atsakyti
na, kažkoks stresas visgi buvo, susijęs su narvu. rolleyes.gif Dėl to dabar ir bijo kai velnias kryžiaus...
O tai be narvo - ni ni ? ta prasme, išdykus, nenuorama ? rolleyes.gif
Atsakyti

Narvą pradėjom naudoti pradžioje dviem tikslais. Pirmas - kad nepradėtų vidury nakties miegamojo durų draskyt, nes maža taip darė, be to prie darymo lauke taip lengviau buvo pratint, nes ryte iš narvo iš karto į lauką. Antras - kad tas narvas taptų tokia jos vieta ir jį būtų galima pasiimti, kai važiuojam pas tėvus ar  į kaimą, kad ten neitų per lovas ar dar kur. Dabar namuose manau nebūtinas tas narvas, bet  norėtųsi jį išlaikyti kelionėms, o jei nebebus namie, tai paskui nebepripažins visai.

Atsakyti
a, lovinis šuo biggrin.gif
kai pas mane tos problemos nėra, tai nepagalvoju... ax.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
Ar džiugina prasidėjusi vasara?
Kaip šunys gyvuoja ir sveikuoja? Kaip karščius toleruoja? karsta.gif
Taigai karščiai nepatinka.. Tai dienos metu, tik trumpam išeina laukan. Nes dėl karščio vos paslenka.


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 07 birželio 2019 - 21:50
Badis irgi nelabai, liezuvis iki zemes, tiek, kad apkirptas, tai vesiau jam.
Lutute, kaip jusu kukulaitis?
Atsakyti