Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

QUOTE(79asta @ 2016 07 25, 18:09)
Ant dietos sedi bigsmile.gif ?

Na,prasidejo nuo to,kad po nauju metu gavom is Gold gymo gera pasiulyma-po 25sv zmogui.Nu ir uzsiregistravom biggrin.gif O va,sportuoji sportuoji ir grizus priedi,nu jokio tolko lotuliukas.gif TAi pradejom ziuret maista..Nebevalgom kiaulienos,maista verdam,tusinam,retai kada kepam...Savaitgaliais saslykai nesiskaito lotuliukas.gif Bulkos nebevalgau,o cia man didziausiais issukis-ner bulkos,ner ka valgyt cool.gif Bulviu nebevalgom...Na LT cepus aisku,kad valgem biggrin.gif
Tai va,po truputi kazkiek maista apreguliavom,sportuojam,tai ir nusimete kilai biggrin.gif MB is vis-15kg nurideno mirksiukas.gif

QUOTE(Heida @ 2016 07 25, 19:01)
Su tokiom vasarom greit maudymuku isvis nebereiks  irnesakyk.gif

Na as siemet jau nemazai maudziaus biggrin.gif O dar Kanarai arteja cool.gif

QUOTE(*nova* @ 2016 07 25, 19:37)

Giega, o gal davai penktadieni? Zinai, antradieni i darba  rolleyes.gif  nu prisiderinsiu, jus tarkites. I gal is viso ryte sugalvosit kavos isgert. Tada as niekaip  schmoll.gif

OK,o kaip kitom penktadienis butu?
Elija,tau i Romforda labai nepatogu?Traukinys kazkoks vaziuoja...
Atsakyti
Giega, penktadienis thumbup.gif prasitesim naktiniam klube mirksiukas.gif

Elija, iki Romfordo nuo Liverpool street traukinys per 40 min atves mirksiukas.gif atvaziuok davai mirksiukas.gif

Asta, tikiuosi sito meeto nepraleis bigsmile.gif sitiek metu nesimatem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 07 25, 19:34)
Sestadieni nuvaziavom i TK max a nupirkau du nuostabius pledus.Kauno Drobes. biggrin.gif

Nu nieko sau... blink.gif
Ancitrusas pas mane 12m gyveno mirksiukas.gif

QUOTE(*nova* @ 2016 07 25, 19:37)
Asta, kaip mazasis laikosi  bigsmile.gif  kiek jam dabar? O grazuolei tavo kaip sekasi? Zentai duru nevercia  biggrin.gif

Jau 7m mazajam, geras jis pas mane, neturiu problemu su juo wub.gif
O Skaiste, dirba, nes po mokyklos niekaip neapsisprende ka nori daryti, dabar nusprende buti sefe, tai iesko aprienteship rolleyes.gif , zento aciu D dar nera biggrin.gif
Kaip tavo vaikis, su ta pacia panele?

QUOTE(giega @ 2016 07 25, 20:04)
Na,prasidejo nuo to,kad po nauju metu gavom is Gold gymo gera pasiulyma-po 25sv zmogui.Nu ir uzsiregistravom biggrin.gif O va,sportuoji sportuoji ir grizus priedi,nu jokio tolko lotuliukas.gif TAi pradejom ziuret maista..Nebevalgom kiaulienos,maista verdam,tusinam,retai kada kepam...Savaitgaliais saslykai nesiskaito  lotuliukas.gif Bulkos nebevalgau,o cia man didziausiais issukis-ner bulkos,ner ka valgyt cool.gif Bulviu nebevalgom...Na LT cepus aisku,kad valgem biggrin.gif

Nu saunuoliai kokie thumbup.gif

QUOTE(*nova* @ 2016 07 25, 20:08)
Asta, tikiuosi sito meeto nepraleis  bigsmile.gif  sitiek metu nesimatem  mirksiukas.gif

Praleisiu, sestadieni anksti ryte isvaziuojam atostogu, tai penktadieni pilna reikalu bus ax.gif

Heida, o kaip tavo zuvys?
Atsakyti
QUOTE(79asta @ 2016 07 25, 21:12)
Nu nieko sau... blink.gif
Ancitrusas pas mane 12m gyveno mirksiukas.gif

Praleisiu, sestadieni anksti ryte isvaziuojam atostogu, tai penktadieni pilna reikalu bus ax.gif
Heida, o kaip tavo zuvys?

O kitoms zuvims kiem metu?

NA va,kaip visada smile.gif
O griztat kada?
Atsakyti
Jau 7 mazajam bigsmile.gif ot laikas bega doh.gif
Sekmes Skaistei 4u.gif

Maniskis su ta pacia... Graziai sugyvena abu mirksiukas.gif noriu anuku jau biggrin.gif uzsiminiau busimai marciai, tai pasiule patiems beibiuka darytis biggrin.gif

O jus namu nepasikeitet? Ten pat gyvenat g.gif

Giega, kazkaip jauciu dviese turim tartis del meeto biggrin.gif Jei vakare nuspresit, tai ir Mainly manau jungtusi mirksiukas.gif a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 25 liepos 2016 - 22:30
QUOTE(giega @ 2016 07 25, 21:22)
O kitoms zuvims kiem metu?

NA va,kaip visada smile.gif
O griztat kada?

Tiksliai nepamenu, bet lyg 6 rolleyes.gif
Kita sestadieni mirksiukas.gif

QUOTE(*nova* @ 2016 07 25, 21:28)
Sekmes Skaistei  4u.gif

Maniskis su ta pacia... Graziai sugyvena abu  mirksiukas.gif  noriu anuku jau  biggrin.gif  uzsiminiau busimai marciai, tai pasiule patiems beibiuka darytis  biggrin.gif

O jus namu nepasikeitet? Ten pat gyvenat  g.gif

Aciu 4u.gif
Duok jaunimui del saves pagyvent biggrin.gif
Ten pat smile.gif

Atsakyti
Asta, bet gi tavo mergina gyvunu myletoja buvo, pasirinko visai kitaip bigsmile.gif
O zuvys gyvos, verkiant reik didesni akvariuma paleist, nes jau dauzo nugaras i dangti kai pasiunta vaikyt viena kita.
Atsakyti
Asta, tai tos grazuoles papugos nebeturit?

Ok, penktadieni busiu. Romforde, Zzizi ar kur? Kelinta val? Parasysiu Mainly ir Lotuliukui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 25 liepos 2016 - 22:46
QUOTE(Heida @ 2016 07 25, 21:42)
Asta, bet gi tavo mergina gyvunu myletoja buvo, pasirinko visai kitaip  bigsmile.gif
O zuvys gyvos, verkiant reik didesni akvariuma paleist, nes jau dauzo nugaras i dangti kai pasiunta vaikyt viena kita.

Tokia ir likus, bet veterinare but nenori, o tokio kazko tinkamo nieko nerado rolleyes.gif
Primink kokias turi, kazka is ciklidu?

Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 25, 21:45)
Asta, tai tos grazuoles papugos nebeturit?

Teip, nors daug laiko praejo, bet dar vis skaudi tema man, draugas mano buvo rolleyes.gif
O kaip Bartas jusu?
Atsakyti
QUOTE(79asta @ 2016 07 25, 23:50)
Tokia ir likus, bet veterinare but nenori, o tokio kazko tinkamo nieko nerado rolleyes.gif
Primink kokias turi, kazka is ciklidu?

Sunku tokiem jauniem pasirinkt.
Frontozos pas mane.
Atsakyti
Astut, Bartas musu mirksiukas.gif gerai vaikinas gyvena mirksiukas.gif 9 birzeli suejo
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 07 25, 21:55)
Sunku tokiem jauniem pasirinkt.
Frontozos pas mane.

Jau ir jusu vyresnelei ne uz kalnu pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 07 25, 21:55)
Frontozos pas mane.

Tiesa, grazuoles wub.gif . MB tai laukia kol visos dickes isdves ir prileis daug buriniu mazyciu, nes as tai jau is vis neinu prie to akvariumo, o jam jau atsibodo bardaka tvarkyt, valyt, as jam ji atidaviau zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti