Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

QUOTE(79asta @ 2016 07 25, 22:08)
Tiesa, grazuoles wub.gif . MB tai laukia kol visos dickes isdves ir prileis daug buriniu mazyciu, nes as tai jau is vis neinu prie to akvariumo, o jam jau atsibodo bardaka tvarkyt, valyt, as jam ji atidaviau zodziu lotuliukas.gif

O man jusu akva graziausias pas kiek macius bigsmile.gif Nu grazus ir kiti, bet jusu- didelis, minimalistinis, pora akmenu ir kelios padorios zuvys plaukioja, o ne burys kazkokiu neiziurimu zuvyciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 07 25, 22:10)
O man jusu akva graziausias pas kiek macius bigsmile.gif Nu grazus ir kiti, bet jusu- didelis, minimalistinis, pora akmenu ir kelios padorios zuvys plaukioja, o ne burys kazkokiu neiziurimu zuvyciu biggrin.gif

lotuliukas.gif nematei is tikruju graziu vadinasi...
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 07 25, 21:56)
biggrin.gif  kokios ieskot  bigsmile.gif

Ieskom arba Volvo arba Chevrolet.Mums butinos 7 vietos.
O kada tu baigi darba?Mane penktadieniais paleidzia 4 pm.Gal iki kokiu 7 pm dasikapstyciau iki to jusu romfordo.Nes ana karta turbut dar ilgiau vaziavau. doh.gif .
O tai kokiam Startforde jums ten visoms toli?Arba barkinge?Nes is Chelsea sudetinga ten viskas.
Su manaja imam gap year.Zodziu turiu problemu. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 26 liepos 2016 - 09:23
Labukas
Elija,tavajai 4u.gif 4u.gif

Jau ne karta rasiau,kad esam planave meeta Stratforde,nes ir keliom buvo patogiau i ji atvaziuot..Ir finale nei viena neatvaziavo,o tik visos Romfordines susirinko...
Tada tu metro vaziavai,o i Romforda traukinys vaziuoja,va Nova sake,is Liverpool street.Jei gerai pataikai,tai buna be sustojimu lekia mirksiukas.gif

Mes vienu tarpu ziurinejom Toyota Verso-ji irgi 7viete mirksiukas.gif Man labai patiko biggrin.gif O MB vazineja su Ford GAlaxy-irgi 7viete.Pries tai Peugeot 807 turejom,irgi 7 viete lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 07 26, 10:19)
Labukas
Elija,tavajai 4u.gif  4u.gif

Jau ne karta rasiau,kad esam planave meeta Stratforde,nes ir keliom buvo patogiau i ji atvaziuot..Ir finale nei viena neatvaziavo,o tik visos Romfordines susirinko...
Tada tu metro vaziavai,o i Romforda traukinys vaziuoja,va Nova sake,is Liverpool street.Jei gerai pataikai,tai buna be sustojimu lekia mirksiukas.gif
Mes vienu tarpu ziurinejom Toyota Verso-ji irgi 7viete mirksiukas.gif Man labai patiko biggrin.gif O MB vazineja su Ford GAlaxy-irgi 7viete.Pries tai Peugeot 807 turejom,irgi 7 viete lotuliukas.gif

Aciu Giega.
Man jau iki to Liverpulio jau du persedimai .Nuo darbo apie val kelio.Tie traukiniai uzknisa jau vien tuo kad jie vaziuoja kas 15-20 minuciu.Kiti dar kaip kur nestoja.Zodziu dar valanda.Kas panos dar jungiasi?
Del masinos tai mes 12 metu turim Alchambra.Jau tuoj kaip Flinstonai begsim.Nenoriu jau tu seimyniniu masinu.Noriu dzipuko.Kad su sensoriais kokias butu,sat navas,dar kas nors geresnio,odines sildomos sedynes.Su tokiom darbe vazineju.Zodziu pindeju.Kadangi i darbus vazinejam metrais tai sakem kad ant benzo uzdirbsim kad i parduotuve nuvaziuot.Oi pamirsau.Man i parduotuve negalima. lotuliukas.gif .
Vakar Limca gerai patare.Londone ziurejom 2010 Chevrioleta toks fainas visai-man jau kaip ir patiktu,bet 8000£.Pasiziuriu jos patarimu Skotijoj panasus 5700£.Vat ir skirtumas. thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

Ar galiu pasikeikti bash.gif bash.gif bash.gif kaip užėjo kažkokie juodi dryžiai nuo kovo, taiip niekaip nepraeina doh.gif ir bėdos tokios, nei sveikata, nei kas mirė, bet nu vistiek, vakar reikalus tvarkydama tik pirmą nakties nuėjau miegot. Nu, plieksiu šiandien vienai draudimo kompanijai skundą box.gif

Va, dabar jau ramiau. Aš galiu į Stratfordą atvažiuoti. Į Barkingą jaučiu MB irgi atvežtų, bet o kur ten Barkinge pasėdėt?

NOVA, ar atvažiuotum į mytą į Stratfordo Vestfieldą?

Nu va I.ELIJA, gal po truputį ir išsirinksit mirksiukas.gif 4u.gif Ką taviškė veiks per gap year? SVeikatos problemos?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 26, 10:58)
Labas,

Ar galiu pasikeikti  bash.gif  bash.gif  bash.gif kaip užėjo kažkokie juodi dryžiai nuo kovo, taiip niekaip nepraeina  doh.gif ir bėdos tokios, nei sveikata, nei kas mirė, bet nu vistiek, vakar reikalus tvarkydama tik pirmą nakties nuėjau miegot. Nu, plieksiu šiandien vienai draudimo kompanijai skundą  box.gif

Va, dabar jau ramiau. Aš galiu į Stratfordą atvažiuoti. Į Barkingą jaučiu MB irgi atvežtų, bet o kur ten Barkinge pasėdėt?

NOVA, ar atvažiuotum į mytą į Stratfordo Vestfieldą?

Nu va I.ELIJA, gal po truputį ir išsirinksit  mirksiukas.gif  4u.gif Ką taviškė veiks per gap year? SVeikatos problemos?

Tvarkysim jos sveikata.Tegul ieskosi kokio mazo darbelio,kad uztektu pas puszenti skraidyti.Ir tvarkysim jos emocine ir psichologine bukle.Atvaziavo ant tiek nesveikai isplitusi,kad issigandau.Grynai nusidepresavusi.Zodiu ziuresim.Viena karta jau istraukiau.Bandysiu dar karta.Gal kas zinot koki darbeli merginai?
O ko ten tos kompanijos pridirbo?Tu tik nepersitemk.Su velybais darbais labai issibalansuoja rezimas.Ziurek save.
Atsakyti
Su tom tolimom masinom ir nelabai kas... Renkiesi pagal paveiksliuka, o atvaziuoji ir issizioji.. Kazkada draugeli vezem apie 300 myliu nu ir nepirko- dauzta buvo, sutvarkyta, bet vistiek jau dauzta... Ir mb kazkada i Mancesteri traukiniu vaziavo, tai pirko bile pirkt, lieva buvo...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 07 26, 11:35)
Su tom tolimom masinom ir nelabai kas... Renkiesi pagal paveiksliuka, o atvaziuoji ir issizioji.. Kazkada draugeli vezem apie 300 myliu nu ir nepirko- dauzta buvo, sutvarkyta, bet vistiek jau dauzta... Ir mb kazkada i Mancesteri traukiniu vaziavo, tai pirko bile pirkt, lieva buvo...

Bet kam vaziuoti.Nusiperki bilieta ir nuskrendi.Bilietai tai pigus.Bet kaip skirtumas ant tiek akyvaizdus,tai nematau tame problemos.
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 07 26, 00:02)
Jau ir jusu vyresnelei ne uz kalnu pasirinkimas  4u.gif

Ne uz kalnu tikrai rolleyes.gif mes noretume kad sixth form mokykloj pabaigtu, bet nedaug vaiku pateks ten, na dar visi metai iki to. Siaip ji art, istorija, psichologija pasirinkusi, dar del tu visu kinieciu/japonu pamisusi, japonu kalba mokosi, nesenai pasake kad noretu dailes mokytoja but, patinka jai vaikai,neisivaizduoju koki kelia pasirinks

QUOTE(79asta @ 2016 07 26, 00:08)
prileis daug buriniu mazyciu

Mes kazkada dar LT taip buvom sugalvoje, nupirkom 20 paprastu neonu ir tiek pat juoduju, ileidom namie, jokio vaizdo, ten reik minimum po 120 ileist lotuliukas.gif tada dar dapirkom, dar rasboru kazkokiu, bet nieko nesigavo, neonai dvesiot pradejo viens po kito, perejom prie Malavio ciklidu
QUOTE(I.Elija @ 2016 07 26, 10:16)
Su manaja imam gap year.Zodziu turiu problemu. verysad.gif

Kaip nesmagu, gal jei mokytusi arciau, na visad tau ant akiu butu, spetum pamatyt kada jau pati pradzia, spetumet uzbegt uz akiu. Na bet suaugusi mergaite, nenores motinos globos pastovios. Linkiu greit ir lengvai issikapstyt.
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 26, 10:58)

Ar galiu pasikeikti  bash.gif  bash.gif  bash.gif

Piktc liuc ane biggrin.gif nesinervuok, pailsek , zinai gi darbas ne vilkas, i miska nepabegs 4u.gif
Atsakyti
Elija, kad greiciau susitvarkytu problemos 4u.gif
Man menesio galas, jauciu teks likt po darbo. Tai sakykim baigsiu 6. Stratforde buciau po 7 mirksiukas.gif tai reikia nusprest kur meetinames: Romforde ar Stratforde

Heida, sitiek pomiegiu pas tavo pana bigsmile.gif manau nebus sunku apsistot ant vieno mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ok, si ar kt penktadieni?
Atsakyti