sveikos gyvos, londoniukės! ilgai prisėdus nebuvau, net nežinau, kuo gyvenat, bėgu skaityti. o pas mus nauja tiek, kad šį ciklą stimuliacijas pradėjom, tai labai stebuklo tikiuosi balandinio. jei ką, gegužiuką gaudysim. žiūrėjau nuomos skelbimus NW. nu žiauriai brangu! aš nesuprantu, ką gyvenime reikia dirbti, kad leistum už būstą 2000 mokėti?! ir liūdna, ir graudu. teks toliau kambary glaustis. pigiausia, ką pavyko rasti - 2 bedrumai (vienas single) už 1200+mokesčiai+ agentūros mokesčiai. o man kolegė sakė, kad jie už studio 1200 moka.... nu blyn, žiauru...o kiek arti reikia, kad tą 1200 uždirbtum?
rugpjūčio gale važiuojam į Lietuvą, reikia tėvų buto dokumentus baigt tvarkyti ir MB sūnėno krikštynose sudalyvauti. mes kartu tuokėmės (jie mėnesiu vėliau), o va - jau krikštija...
Papildyta:
QUOTE(I.Elija @ 2016 07 12, 21:55)
As dirbu centre.Man gal butu patogiau,nes is centro iki kokio Ilfordo nusibesti,tai mission impossible.Seip gyvenu Edgware.Dirbu Chelsea ir Hampstead.
Papildyta:
O tai ka jus cia puse nedirbancios?
gyveni Edgware?

cool, musų Viktorija (ta sesers mergaitė, kuri su mumis gyvena) eina į mokyklą Edgware, mes Kingsbury glaudžiamės
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2016 05 19, 17:29)
MAn ir paciai patiko ideja su tuo nuotrauku remeliu

Nes nu atvirute padoresne 8sv...Nu o ka ja-perskaitys ir ismes..Remeli gal ir pasides kur
aš nei vienos vestuvinės atvirutės neišmečiau.

visos sudėtos pas uošvius laukia, kada savo namus turėsime.