Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

QUOTE(*nova* @ 2016 07 30, 00:05)

Asta, geru jums atostogu, gero oro  4u.gif  kada gryztat  bigsmile.gif

Patinka ir man pauksciau  rolleyes.gif  nevaikau as ju, nors ir siais metais visus juodus serbentus nulese ir visa kruma islauze  doh.gif  tiek to, bet kitais metais tinkliuku aprisim visa kruma, kad uogu nenulestu  rolleyes.gif

Aciu , kita sestadieni 4u.gif
Pas mane irgi zalos pridaro tiek pauksciai tiek voveres , bet mylim mes juos biggrin.gif
Atsakyti
Aha, voveres rupuziukes, duobuciu man vazonuose, po rozem prikasineja biggrin.gif nekreipiu demesio i tai ax.gif pikta tik buvo ant balandziu del serbentu. Tiek daug uogu siais metais buvo, bet taip ne vienos ir nesuvalgem doh.gif

Asta, visa seimyna vaziuojat bigsmile.gif kas jums uki priziures bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 07 30, 00:15)
Aha, voveres rupuziukes,  duobuciu man vazonuose, po rozem prikasineja  biggrin.gif  nekreipiu demesio i tai  ax.gif  pikta tik buvo ant balandziu del serbentu. Tiek daug uogu siais metais buvo, bet taip ne vienos ir nesuvalgem  doh.gif  

Asta, visa seimyna vaziuojat  bigsmile.gif  kas jums uki priziures  bigsmile.gif

Nea, tik tryse su maziuku, kitiem mes jau ne kompanija biggrin.gif , ai, dar suo biggrin.gif
Voveres maitinam zemes riesutais kasdien, tai pavasari galeciau eiti i turgu su daigais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 79asta: 30 liepos 2016 - 01:52
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 29, 20:49)
Cia Tesco, ne ebay  biggrin.gif

ebay meta atidarius nuoroda g.gif

Paskutinius pora metu mano kvapas Dior Miss Dior, tik šiltom dienom biski gal per stiprus, dar Jimmy choo flash bet ir tas rodos labiau šaltam metų laikui smile.gif

Rytas 4u.gif

Ką savaitgaliui paplanavusios bigsmile.gif

Asta gero kelio 4u.gif

Atsakyti
Pūga, ebay, kaip ir amazon yra labai stipriai pažengę į priekį. Ir ebay platformoje dabar dirba daug įprastų parduotuvių. Praktiškai visos parduotuvės ten turi savo outletus. Tai kai atsidarai, dešinėje pusėje yra pardavėjas užrašytas. Šiuo atveju kvepalai iš Tesco outleto. Jeigu pirksi iš privataus pardavėjo, aišku yra rizika. Bet, ir tarp privačių pardavėju ebay dabar labai išvalytas, nebeparduosi bile ko. mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti

aaa matai atsilikus, nezinojau to blush2.gif

as sian kaip bitute, 7am jau parke su suniu buvau, patalyne pasikeiciau, savaitini sopinga padariau ir dabar prisedau pusryciu pavalgyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos.
Ir as kaip bitute biggrin.gif .Perdazineju dukrai kambari.Valgyt pridaryta,pastrami iskepta,dvi skalberkos isdziautos,geles ir sodas palaistytas,6 megztiniai isskalbti rankomis.Poilsio diena vadinasi lotuliukas.gif .
Jau geriau i darba thumbup.gif .Tai bent pinigu duoda. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 07 30, 14:30)
Sveikos visos.
Ir as kaip bitute biggrin.gif .Perdazineju dukrai kambari.Valgyt pridaryta,pastrami iskepta,dvi skalberkos isdziautos,geles ir sodas palaistytas,6 megztiniai isskalbti rankomis.Poilsio diena vadinasi lotuliukas.gif .
Jau geriau i darba thumbup.gif .Tai bent pinigu duoda. lotuliukas.gif

Nu tikrai varai visu pajėgumu bigsmile.gif pora valandų turėjau poilsio siandien ir maunu darban cool.gif
Atsakyti
Darbininkes, cia jums
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 07 30, 17:22)
Darbininkes, cia jums
user posted image

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 07 30, 20:19)

Che che, na as galiu sau leist prabanga ir tvarkytis darbo dienom, savaitgali nesitvarkau.
Sugalvojo MB kad nori burokeliu sriubos su kotukais, tai iki fermos vaziavom tu buroku su visais lapais pirkt, visokiu gerybiu prisipirkom, persivalgem visi, burokeliu sriuba ir bulviniai blynai is NORMALIU bulviu, jega wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 31 liepos 2016 - 00:44
QUOTE(Heida @ 2016 07 30, 23:38)
Che che, na as galiu sau leist prabanga ir tvarkytis darbo dienom, savaitgali nesitvarkau.
Sugalvojo MB kad nori burokeliu sriubos su kotukais, tai iki fermos vaziavom tu buroku su visais lapais pirkt, visokiu gerybiu prisipirkom, persivalgem visi, burokeliu sriuba ir bulviniai blynai is NORMALIU bulviu, jega  wub.gif

Kaip skaniai susiskaite wub.gif pas mane vakar plovas buvo, tai vis sukau ratus aplink virtuve, kol vakare skrandis sustojo biggrin.gif

GIEGA SU GIMTADIENIU TAVE, DAUG KELIONIŲ IR KAD PRAMOGŲ NIEKAD NEPRISTIGTUM 4u.gif happybday.gif happybday.gif vacation4.gif birthday.gif 000552.gif
Atsakyti