Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

QUOTE(*nova* @ 2016 07 31, 13:46)
Giega, su gimtadieniu tave  birthday.gif  tai ar vaziuovat ruoniuku ziuret  bigsmile.gif

Aga, vaziavom. Nu toloka... 2,5h... bet visai faina. Tiek kad ant kranto nrj vieno ruonio, ryskiai jie tik nakciai islipa biggrin.gif Reikejo vakar susivelinus vaziuot biggrin.gif Bet vandeny ju pilna. Pafotkinau, ryt imesiu, nes dabar us tel rasau...

Del kojiniu, tai mb ir dazniausiai perkas tos pat firmos, tai gali sukergt nesvarbu kurias biggrin.gif Bet masina megsta retkarciais kokua kojine suvalgyt cool.gif
Pas mane dauginas dezutes- amziais truksta dangteliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 07 30, 23:38)
Che che, na as galiu sau leist prabanga ir tvarkytis darbo dienom, savaitgali nesitvarkau.
Sugalvojo MB kad nori burokeliu sriubos su kotukais, tai iki fermos vaziavom tu buroku su visais lapais pirkt, visokiu gerybiu prisipirkom, persivalgem visi, burokeliu sriuba ir bulviniai blynai is NORMALIU bulviu, jega  wub.gif

Sveikos!
Heida, o kur cia tu gerybiu, t.y., normalaus maisto, nusipirkti galima?
Apskritai, panos, gal zinote kokiu turgu? Nu as tik parduotuves tame Londone matau...noriu turgaus! verysad.gif
Atsakyti
Laba diena...
Giega,su gimtadieniu...
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2016 08 01, 01:20)
Sveikos!
Heida, o kur cia tu gerybiu, t.y., normalaus maisto, nusipirkti galima?
Apskritai, panos, gal zinote kokiu turgu? Nu as tik parduotuves tame Londone matau...noriu turgaus!  verysad.gif

Turgus tai tik naktinius zinau, kur mesa ir zuvis parduoda, kazi ar yra kazkokie ukininku darzoviu turgus. Bet tu bandyk surast netoli saves Farm Shop, ten buna visokiu darzoviu, vaisiu didesnis pasirinkimas. Mes vaziuojam i Forest Farm Shop, bet cia rytuose.
Atsakyti
VAkar is fermos arbuza nusipirkau, apsivalgem tris kartus, skanus labai.

HEIDA, jus tas murzinas bulves, plastmasiniame maise pirkot? Vakar irgi isbandziau, labai skanios thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif Siandien tvarkysiu spintas. Mesiu lauk visokias senas patalynes, ranksluoscius. Iki rudens liks tusti namai biggrin.gif
Atsakyti
Taip, tas neplautas bulves visada imam, nesiskiria nuo lietuvisku, ir blynai labai geri gaunasi ir siaip virtos skanios, na tik rankas tepa kol nuskuti.

As siandien radau imesta labdaros maisa,tai irgi krausiu i ji ryzus, jau vienas is seniau pririnktas stovi, pasidarysiu vietos biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

As tai i palepe vis kraunu kraunu..DAbar is vis nemazai rubu isaugau,tiksliau per dideli man lotuliukas.gif Bet vesiu i carbotke cool.gif

NA tai kaip del meeto?Susirinks kas?Ne?
Atsakyti

Sveikos drinks_cheers.gif

Pas mus atidarė luxury cinema, tai nekantrauju išbandyt, nors nei filmų nei cinemu nemėgstu smile.gif B sakė užsakė man sidriuko į saldytuva, plius vakarienė pries nu tai ko neit bigsmile.gif

Giega Hastingse kalba kad ten tavo draugu bus Ale lietuvių sodyba, kaip tą kur bankrutavo, o tu man rods sakei kad tik baliams festivaliams galės užsisakyti g.gif būtų fantastika koki restoraną šitam gale turėt wub.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

GIEGA su praejusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

oras ne koks bet laukiam is ikejos vaikams kampine spinta turi atvesti thumbup.gif

mano viena pana raktikauli susilauze.... doh.gif tai po ligonines davemes doh.gif na bet aciu D luzis nestiprus, nesuskersaves apsiejom be operaciju unsure.gif turetu sugyti...tik sunku nulaikyti ramiai doh.gif

del meeto as visai noreciau prisijungti, jei planai nepasikeis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pūga_ @ 2016 08 02, 13:19)
Sveikos  drinks_cheers.gif

Pas mus atidarė luxury cinema,  tai nekantrauju išbandyt,  nors nei filmų nei cinemu nemėgstu smile.gif  B sakė užsakė man sidriuko į saldytuva,  plius vakarienė pries nu tai ko neit  bigsmile.gif

Giega Hastingse kalba kad ten tavo draugu bus Ale lietuvių sodyba,  kaip tą kur bankrutavo,  o tu man rods sakei kad tik baliams festivaliams galės užsisakyti  g.gif būtų fantastika koki restoraną šitam gale turėt  wub.gif

thumbup.gif

Puga man Hastingas labai patiko thumbup.gif tikrai sugrysim dar wub.gif ai dar kurbuvom issinuomoje lodge dream irgi super, labai patiko karstas kubilas lauke su sviesom, muzika, lauke tada buvo +6 vaiku is kubilo istraukt negalejom thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isella: 02 rugpjūčio 2016 - 12:32
Labas,

Puga, kas yra tas luxury cinema? Kuom skiriasi nuo paprasto?

Panos kurios eina i Westfielda: kur einam: graikus, La iguana, pizza express, tigi friday ar kiti pasiulymai?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 08 02, 13:30)
Labas,

Puga, kas yra tas luxury cinema? Kuom skiriasi nuo paprasto?

Panos kurios eina i Westfielda: kur einam: graikus, La iguana, pizza express, tigi friday ar kiti pasiulymai?

Gerai butu kur kas yra valgomo be gliuteno ir cukraus.Nes man bus badas.Kad butu salotu lapu ir Fsio.Kelinta renkames?
Sveikutes.
4u.gif .Balionas suluzelei.Kad greiciau pasveiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 02 rugpjūčio 2016 - 13:25
I.Elija aš neturiu žalio supratimo apie tokį maistą, ir kaip pažiūrėk kur jį teikia tokį. Pažiūrėk pati kokie restoranai siūlo tokį maistą ir duok žinoti. Arba tiesiog užsakyk staliuką ir mums pasakyk kur.

ISELLA, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti