Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

Laba.
Isella, eina sau, raktikaulis luzo unsure.gif tai nugriuvo nuo kazkur?
Norejau internete pasicekavint kaip ta lodge dream atrodo, bet nera ju puslapio internete, ar as tik neradau g.gif
Nepatinka man toks oras, lyja, salta, vakare greit temsta, kur ta vasara spejo taip greit praeit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 08 02, 15:49)
Laba.
Isella, eina sau, raktikaulis luzo  unsure.gif  tai nugriuvo nuo kazkur?
Norejau internete pasicekavint kaip ta lodge dream atrodo, bet nera ju puslapio internete, ar as tik neradau  g.gif
Nepatinka man toks oras, lyja, salta, vakare greit temsta, kur ta vasara spejo taip greit praeit  verysad.gif

nuejus viena i musu miegamaji isisuko i uztiesala ir nusirideno doh.gif na bet jau linksma, nenustygsta vietoj .... jetau kaip jas nulaikyt doh.gif

va cia buvom , bet ten gali location pasirinkti smile.gif

http://www.thedreaml.../photo-gallery/
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 08 02, 11:30)
Labas,

Puga, kas yra tas luxury cinema? Kuom skiriasi nuo paprasto?

Luxury tai su recliner odiniais foteliais, berods tik 16 vietu, VIP užsisakius į saldytuva šalia kėdės įdeda kokio nori gėrimo ar užkandžių, staliukai yra. Nu prabanga mano kaime biggrin.gif

Isella sveikatos mažajai 4u.gif smagu kad patiko, reik pažiūrinet ir man, nebuvus ten.

Mes su mergom į Butlins varysim rugsėjo gale, bus 80s weekend bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 08 02, 14:06)
Luxury tai su recliner odiniais foteliais,  berods tik 16 vietu, VIP užsisakius į saldytuva šalia kėdės įdeda kokio nori gėrimo ar užkandžių,  staliukai yra.  Nu prabanga mano kaime  biggrin.gif

O, matai kaip bigsmile.gif Kad ir man cia prabanga.. nors as i kina nevaikstau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 08 02, 10:19)

Giega Hastingse kalba kad ten tavo draugu bus Ale lietuvių sodyba,  kaip tą kur bankrutavo,  o tu man rods sakei kad tik baliams festivaliams galės užsisakyti  g.gif būtų fantastika koki restoraną šitam gale turėt  wub.gif

Na pas juos planai greit keicias biggrin.gif Pradzioj sake,kad darys prabangiai,kad lietuviciai neipirks,bet vistiek pavadino lietuviska sodyba...Zada tik baliams nuomuot,bet sneka,kad ir namukus statys,bus kaip B&B...Vnz kai bus viskas sutvarkyta,o kada bus,nelabai aisku,tada ir bus matyt.Dabar rugjucio pabaigoj ten bus didelis balius,bet nezinau kaip jie spes viska iki jo paruost g.gif Nes kai buvom praejusia savaite,tai i namus dar ieit neimanoma doh.gif

Oho,koks kinas bigsmile.gif Dar reik pagalvot ar Londone toks yra lotuliukas.gif

Atsakyti
As tai uzsidejau kad paveiksliukus rodytu to kinoteatro, tai yra kur ne tik sofkutes ar foteliai , bet ir lovos. Tai jei koks filmas su S raide, kazi nekyla noras i gretima lova perlipt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 08 02, 16:54)
As tai uzsidejau kad paveiksliukus rodytu to kinoteatro, tai yra kur ne tik sofkutes ar foteliai , bet ir lovos. Tai jei koks filmas su S raide, kazi nekyla noras i gretima lova perlipt  lotuliukas.gif

Nu kažin kas su tom lovom būtų bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga_: 02 rugpjūčio 2016 - 20:49
Sveikos

Isella, nenuoramai tavo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Heida, lotuliukas.gif

Kur einam penktadieni, tai man tas pats. Reikalavimu nekeliu jokiu mirksiukas.gif tai visgi Stratfode
meetinames bigsmile.gif
Atsakyti
Laba merginos, prisijungciau gal it as, tik kada it kur?
QUOTE(*nova* @ 2016 08 02, 20:42)
Sveikos

Isella, nenuoramai tavo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Heida,  lotuliukas.gif 

Kur einam penktadieni, tai man tas pats. Reikalavimu nekeliu jokiu  mirksiukas.gif  tai visgi Stratfode
meetinames  bigsmile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 08 )
Nepatinka man toks oras, lyja, salta, vakare greit temsta, kur ta vasara spejo taip greit praeit  verysad.gif

Na, belieka tiketis, kad rugpjuti dar bus siltu dienu...
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 08 02, 11:30)

Panos kurios eina i Westfielda: kur einam: graikus, La iguana, pizza express, tigi friday ar kiti pasiulymai?

As kaip visa gyvenima 5dieni dirbu, bet Westfielde graikuose nepavalgysit-ten toki mazi uzkandukai tik. Mb isehes alkanas buvo, o mokejom kaip uz normalia vakariene. Mes ten mano 28aji gimtadieni sventeme:)
Atsakyti
LAbukas

KAzkaip labai prastai miegojau sianakt ax.gif O ir oras toks apsiniaukes,bet lygtai sveiciasi jau biggrin.gif Maciau savaitgaliui +25 rodo-leksiu prie juros biggrin.gif Gal net vel su nakvyne pas dragus cool.gif

O kelinta renkames?Ir kaip vaziuot planuojat?
Blyn,tai nepatogu i ta Stratforda...Reiks prasyt,kad MB iki Romfordo nuveztu,is ten su traukiniu,po to irgi pasiims nuo Romfordo stoties...Autiku vaziuot daugiau nei valanda doh.gif Su masina nenoriu ax.gif
Atsakyti
Laba,

Jo, butu gerai, kad I.Elija pasakytu kuria kavine einam.

Ceroc, mes tame graiku restorane daznai valgom, kaip tik daug pavalgom. Labai skanu, sestadieniais ten ir gyva muzika buna.

Manau renkames apie 6-7 pm, as vaziuosiu metro, pasiims MB. Giega, o tau nera zalios kokios linijos iki stratfordo?
Atsakyti