Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

Matyt pataikai visada ant potvyniu,nes visam Southende kai nueina vanduo,tai tik horizonte matos smile30x30.png O tu maudais?

Siaip tuos potvynius atoslugius as cia pasiziuriu.KAip siandien trecia h bus pats zemiausias ir jura gris tik vakare...Tai vaziuot ir ziuret i jura tolumoj ne man biggrin30x30.png MAn reikia maudytis cool30x30.png

Nevaziavom niekur.MB vis dar nekaip..Nebevemia,bet sako taip stovi skrandis,kad atrodo bet kuria minute leks i tulika..Tai tik iki maistines nuvazavom ir viskas..
Atsakyti
Nea as nesimaudau. Nemoku plaukt, bijau gilumos... Einu tik kad sikna apsemtu ir atgal i kranta 😆
Nors, plauk, buna kad ir plaukiu 😄 Iki keliu vandens - gulu ant dungo ir nagais yriuosi i kranta 😆
MB maudosi, nardo kaip zuvis. As stebiu ji nuo kranto.

Nu jo, buna kad juros net nesimato .
Atsakyti
Aisku,gerai ir tik pasivaiksciot palei jura,bet as vandenine,man reikia maudytis cool30x30.png As ir nardau-uztai labai Egipte patiko,ten jura kaip akvariumas wub30x30.png Ir Srilankoj patiko,tik pamirsom savo nardymo kaukes,o kokias issinuomavom,tai labai vandeni leido,nelabai pajauciau malonuma...
Va vaziuosim i Tenerife,jau svaigstu,kaip leksim su mocais delfinu ziuret cool30x30.png
Atsakyti
Labas po darbų...

Nudvėsus esu žiauriai unsure30x30.png kėliausi 5 ryto variau į Vilnių fotkinti. Ten krikštas, po to dar nėštukės sesija. Kai reikėjo parvairuoti į Šiaulius tai ir ausis tryniau, ir muziką garsiai leidau bei pati plyšavau pagal melodiją - kad tik neužmigt...
Sėdžiu su šampaniuku dabar, bandau relaksuoti.

Anyta mano tai pavaro. Skundžiasi MB, kodėl ne tą, o kitą dieną žadu atvažiuoti...nu rimtai papušo savo tam vienkiemy gyvenadama. Tai vyras net supyko, kad priekabių lygioj vietoj ieško. Aš jai pasukau atvykusi ir išvardinau tris dienas, kuriomis planuoju kelionę iki jos ir kuri iš jų bus ta, priklausys nuo to kaip mašiną turėsiu, kaip orai bus ir pan. Tai dabar jai nepatinka kodėl išsirinkau trečią dieną, o ne antra. rolleyes.png

Giega, vyrui greičiau atsigauti 4u.png Kada varysit į Tenerifę?

*nova* nesuvokiama, kaip gali GP nepasiūlyti jokio gydymo apart tepaliukų...kažkoks siaubas.

Isella, pirmą katrtą girdžiu, kad mano tattoo sexy smile30x30.png

Atsakyti
Gotte, rodyk tatoo 😉
Atsakyti
Sveikos gyvos, londoniukes!
Nepatinka ir man sypseneles sitos-tokios visai emociju neperteikiancios.
Mes siandien i Braitona lekiam, Viktorija labai nori, tai nu jau tebunie.
Giega, sveikatos TB!
Atsakyti
*nova*, va

Užpakalį dengiausi su juodu megztiniu, tai užtai toks mažas gavosi...kažkaip keistai atrodo tongue30x30.png

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 14 rugpjūčio 2016 - 08:16
Labas rytas

Gotte, neismanau apie tatoo nieko, bet sita tikrai verta demesio. Apziurejau kiekviena detale, nu labai ispudinga tatoo 👍🏻

Atsakyti
Labukas

Gotte,o tu cia pas ta savo pusbroli ar draugeli dareis?
Man grazu paziuret,bet pati neturiu nei vienos tatuskes..Per daug bijau cool30x30.png

Mes gal link Southendo vaziuosim..Jura nueidines,bet gal spesim issimaudyt...Labiau i koki Braitona Hastingsa noreciau,ten vanduo ne tiek toli nueina,bet ora tk 20 rodo,bus saltoka...

Atsakyti
Norejau ir as pas jura, nu bet salta.

Kaip TB?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 08 14, 10:43)
Norejau ir as pas jura, nu bet salta.

Kaip TB?

Southende +22 rodo ir beveik vejo nera,tai gal nebus salta...

2 dienas triede,dabar nebeissika lotuliukas30x30.png
Atsakyti
😂
Nezinau net ka diena veiksim. Gal i Bretwooda kavos paleksim isgert. pietums turim pasimarinave vista, tai i vakara lauke, ant groteliu issikepsim
Atsakyti