Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

Mes i Braitona, tiksliau Hove atvarem. Saule su debesiukais, jokio vejo, tai karsta. Jau ir issimaudziau karta cool30x30.png
Atsakyti
Sveikos,

LT šūdini orai tęsiasi unsure30x30.png nors veiklos ir taip per akis bet taip norėtųsi prie ežero!

Ryt varysiu į Žemaitiją vyro tėvus lankyti. Pradžioje pas tėtį, tada - pas mamą. Kai paskambinau supratau, kad liko nepatenkinta kad nenakvosiu...bet nu načiort, nenoriu aš ten nakvoti.. Bet kai tokia minkštaširdė esu, tai dabar griaužia sąžinė, kad abu per dieną noriu aplankyti ir dar nenakvoti.. bliam.. aš visad taip - negaliu apsispręsti, kaip daryt...

O tėtis sakė, kad vesis vaikus grybų, tai dabar išklausiau pamokslą iš savo mamos ir senelių, kad gali erkių prisgaudyt, tai mąstau kaip čia pasakius, kad mes tų grybų neisim... nu žodžiu...vienos problemos biggrin30x30.png bigsmile.png

QUOTE(giega @ 2016 08 14, 11:41)
Gotte,o tu cia pas ta savo pusbroli ar draugeli dareis?
Man grazu paziuret,bet pati neturiu nei vienos tatuskes..Per daug bijau cool30x30.png

Pas klasioką

O ko bijai? skausmo ar kad vėliau gali pabosti?

QUOTE(giega @ 2016 08 14, 11:47)
2 dienas triede,dabar nebeissika lotuliukas30x30.png

net garsiai pradėjau žvengt biggrin30x30.png tai nenorėk kad išvalytas organizmasd toliau kažką mestų...gi laiko turi praeiti smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 14 rugpjūčio 2016 - 18:57
Labas rytas...aš jau namie,LT prabuvau beveik mėnesį.
Gotte,tatoo labai gera.
Atsakyti
Labukas

O kur kitos?Zoline svenciat cool30x30.png Mano dukros gimke siandien,vaisinu cool30x30.png

user posted image

Veliau eisim i kokia kavinuke paminet.Su draugais ji jau atsvente,tevai ant galo liko biggrin30x30.png
Atsakyti
Giega,su gimtadieniu jus!!!!!!
Atsakyti
Mrs. Patranka, oho kiek ilgai LT buvai smile30x30.png Man dvi savaitės per trumpai, dar viena savaitė būtų pats tas.

Giega sveikinimai dukrai 4u.png kiek metų?
Atsakyti
Sveikos 4u.png

Giega, oho kokios vaises 😝
Su gimtadieniu dukriuka tavo 4u.png

Na, ir kur visos dinge 🤔 Atostogaujat 🤔

Atsakyti
Taip taip, atostogaujam vacation1.png
Klausykit, kaip jus tam Shoebury maudotes? Nuvaziavom kai jura buvo auksciausiam taske, tai palei kranta plaka dumbliu koki metra, o vanduo rudas rudas, pradejo nueidinet, tai liko vandens iki kauliuku, o jura toli horizonte, tai ir likom tik po dumbla pabraide cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 08 16, 19:31)
Taip taip, atostogaujam  vacation1.png
Klausykit, kaip jus tam Shoebury maudotes? Nuvaziavom kai jura buvo auksciausiam taske, tai palei kranta plaka dumbliu koki metra, o vanduo rudas rudas, pradejo nueidinet, tai liko vandens iki kauliuku, o jura toli horizonte, tai ir likom tik po dumbla pabraide  cool30x30.png

Na, kai jura nueina, tai tikrai ji tik horizonte buna, uztai pries vaziuojant ziuriu kada bus potvynis..Bet parejus ji svari buna. Nu blyn, maudziaus, gylis iki kaklo buvo, maciau koju pirstus... Nu kai pareidineja buna padrumstas vanduo, bet greit nusistovi..
Bet man vistiek labiausiai i Hove( Braitona) patinka vaziuot. Mes bunam prie tokio papludymio pabuko View, nori valgyt, noti gert- viskas salia, tulikai tvarkingi.. Jura jei ir nueina, tai ne iki horizonto. Nereik stovet trafike i Braitona, nes i Hove truputi anksciau nusukt reikia( net jei ir i Braitona vaziuojat, vistiek nusukit i Hove, atvaziuosit is kitos puses, bet be trafiku).Hastingsas ir patinka, nu bet ten sriauros gatves, daug ziedu ir ta pati kilometraza daug ilgiau vaziuoji...

Labukas
Atsakyti
Heida, va taip ir maudomes biggrin30x30.png kartu su dumbliais biggrin30x30.png o jei rimtai tai pries tris savaites kai buvom, nu tai buvo tu dumbliu, bet tik prie pat kranto 🤔 Tada MB maudesi ir as uodega mirkiau, nu nebuvo rudas vanduo 🤔 Du sekmadienius is eiles vaziavom - jura beveik vietoj stovejo, nu vaiksciojo bet visai nepastebimai 😉
Mes islendam Southchurch Park ir tiesiai i jura 😉 Jus daugiau i rytus vaziavot, tai gal toj vietoj tu dumbliu daugiau 🤔

Viena spalio nakti praleisim cia 😎
https://www.tripadvi...on_England.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 16 rugpjūčio 2016 - 22:16
Labutis.
Nova, tikriausiai proga kazkokia turesit spalio menesi ?
Atsakyti
Labukas

O jau trafikai trafikai,pavargsti ne nuo darbo,o nuo tu kamsciau...Visas M25,visas A13 uzkistas..Tai as i priesinga puse,ratais kvadratais siaip taip parvaziavau...

Aga,Nova,kokia proga viesbutukas toks wub30x30.png
O as planuoju eilini karta i Bath vestuviu metinems...Gal siemet kaip nors isderinsim biggrin30x30.png
Atsakyti