Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Lera pradedu pavydet cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
lera, šaunuolė smile.gif
Gerai pagalvojus, gal visti Spaliuke teisi. Pasirenku relesnį tikslą 78 kg. Gal tame problema ir yra, užsibrėžiu didelius tikslus ir nepasiekiu, o į kitą pusę nukeliauju. Gal pasiekus vieną atsiras motyvacija siekti dar vieno ir t.t. smile.gif

Tai į lentutę esamas svoris 85 kg siekiamas 78 kg.
Atsakyti
QUOTE(Scorpy @ 2016 07 15, 09:23)
lera, šaunuolė smile.gif
Gerai pagalvojus, gal visti Spaliuke teisi. Pasirenku relesnį tikslą 78 kg. Gal tame problema ir yra, užsibrėžiu didelius tikslus ir nepasiekiu, o į kitą pusę nukeliauju. Gal pasiekus vieną atsiras motyvacija siekti dar vieno ir t.t. smile.gif

Tai į lentutę esamas svoris 85 kg siekiamas 78 kg.

bent man kai reikejo daug numest labai padejo suskirstymas etapais, nes vien nuo minties kad reikia beveik 20kg mest silpna daresi ir net pradet baisu buvo biggrin.gif tai isdalinau po 7kg ir ramiai sau numeciau smile.gif

nu bet va db 4 numest tereik ir nesusiimu niekaip
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 15, 10:22)
bent man kai reikejo daug numest labai padejo suskirstymas etapais, nes vien nuo minties kad reikia beveik 20kg mest silpna daresi ir net pradet baisu buvo biggrin.gif tai isdalinau po 7kg ir ramiai sau numeciau smile.gif

aš su 2-3 vis stumdausi
numest numetu, bet išlaikyt niekaip nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 15, 10:22)

o kaip tik 7 skirtumas gavosi, neskaičiavau, patiko tokia skaičių kombinacija smile.gif
Tuos paskutinius sunkiausiai ir yra numesti, o dar juk bėgioji, raumenukai sveria daugiau smile.gif
Atsakyti
Scorpy, labai idomu kokiu principu maitinsiesi. Idomu butu ir meniu paskaityti smile.gif

Spaliuke, issiunciau mirksiukas.gif

Nepirkau knygos, pagailejau pinigu blush2.gif

neparasiau, kad skola lentos 0,40 ir vakarykste 1,40
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 07 15, 10:27)
aš su 2-3 vis stumdausi
numest numetu, bet išlaikyt niekaip nesigauna  biggrin.gif

nu man 1 numest buvo belike, tai uzejo edamoji biggrin.gif ir dar nesibaige biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 15, 11:10)
Scorpy, labai idomu kokiu principu maitinsiesi. Idomu butu ir meniu paskaityti  smile.gif

Diena viskas tvarkoje: pusryčiai priešpiečiai kartais būna kartais ne, priklauso nuo pusryčių; pietūs irgi sakyčiau tvarkingi, mėsa su daržovėmis , retais atvejais buna bulvių arba ryžių. Ir ateina vakaras doh.gif Mano šeimynai pagrindinis valgymas nuo 18 iki kol eina miegoti ir aš su jais. Ir mano vakarienė užsitęsia. Tas įprotis valgyti vakarais žudo mane, suprasčiau kad noriu vagyti tada taip, o dabar nenoriu ir vistiek vis kramsnoju.

Bandysiu rašyti savo meniu, gal bent taip pavyks įeiti į vėžes smile.gif
Atsakyti
Labas damos 4u.gif

neuzsuku visai pas jus, bet i lentute noriu smile.gif spalio 18 startuoju naujam darbe, but saunu pasiekti tiksla smile.gif startuoju su 73.3 kg, tikslas 69.9 kg... daugiau bijau uzsibrezt...
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 15, 11:10)
Spaliuke, issiunciau  mirksiukas.gif

Nepirkau knygos, pagailejau pinigu blush2.gif

wub.gif aciu Tau 4u.gif laukiu nesulaukiu smile.gif db reiks varyt su BK biggrin.gif

kiek kainuoja?

darau lentute, NoTa neprisijungsi ? pasirodyk kaip veselioj atrodei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 15 liepos 2016 - 13:35
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 15, 06:25)

gavau jau instruktaza kaip kita sav treniruotis, ka valgyt kad tureciau jegu isbegt  thumbup.gif

koks intruktazas? paskutines dvi treniruotes pastebejau, kad visiskai neturiu energijos, tiesioh nekyla kojos nuo zemes g.gif jauciu, kad privalgau nesamoniu, kad tik skrandi uzpildyt, o naudos jokios is to doh.gif

dabar jau ir as noriu i lentute rolleyes.gif nors ir atostogos pas mama ipuola, bet stengsiuos vistiek. rasyk 64kg, tikslas- 55kg.. bus labai sunku, nes ties 57kg sustoja doh.gif

laba
Atsakyti
QUOTE(Rasapo @ 2016 07 15, 14:02)
koks intruktazas? paskutines dvi treniruotes pastebejau, kad visiskai neturiu energijos, tiesioh nekyla kojos nuo zemes  g.gif  jauciu, kad privalgau nesamoniu, kad tik skrandi uzpildyt, o naudos jokios is to doh.gif

dabar jau ir as noriu i lentute rolleyes.gif  nors ir atostogos pas mama ipuola, bet stengsiuos vistiek. rasyk 64kg, tikslas- 55kg.. bus labai sunku, nes ties 57kg sustoja doh.gif

laba

Varzybos sestadieni, tai savaites planas toks - pirmadieni begti 8km, treciadieni 4km, penktadieni prabegt 2km arba nueit 6km, nuo ketvirtadienio valgyt makaronus, ryzius, avizas, uzsikrausiu taip angliavandeniu, o begimo diena, pusryciams avizos, priespieciai bananas, pietus makaronai, pavakariai bananas, pries begimas Corny batonelis (begimas nakti bus)
Atsakyti