Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

ir aš jungčiausi prie lentutės
nesvarbu iki kada

labas rytas
nežinau kiek lentų praleidau, baliuj savaitgalį buvau, paskui važinėjom daug, vakare jau taip tingėjos, jau šiandien tikiuosi susimsiu
Atsakyti
Labas rytas,

Jei lentelė iki spalio 1 dienos, tai bandysiu jungtis biggrin.gif Kažkaip prisiversti reikia doh.gif

Lentos darymo ataskaitą parašysiu vakare arba ryt iš ryto. Pati esu taip pat nedariusi. Lieku skoloj smile.gif
Savaitgalį nelabai buvo kada sužiūrėti kaip kas darė. Tiksliau noro gal nebuvo.
Buvome vestuvėse, bet jos tokios feeee, kad savaitgalis labai tuščiai praleistas laikas su depresine nuotaika.

Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 11, 09:38)
Labas rytas,

Jei lentelė iki spalio 1 dienos, tai bandysiu jungtis biggrin.gif Kažkaip prisiversti reikia doh.gif

Lentos darymo ataskaitą parašysiu vakare arba ryt iš ryto. Pati esu taip pat nedariusi. Lieku skoloj  smile.gif
Buvome vestuvėse, bet jos tokios feeee, kad savaitgalis labai tuščiai praleistas laikas su depresine nuotaika.

kas nepatiko vestuvėse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 07 11, 09:43)
kas nepatiko vestuvėse? g.gif

Svečių depresinė nuotaika ir begalinė įtampa. Net kirvis nuo jos ore kabėti galėjo.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
ir aš noriu jungtis prie lentutės, nesvarbu iki kada. Gal bus motyvacija kiekvieną dieną pajudinti kumpius smile.gif Tik aš labai mažai pabūnu, vos 40 sekundžiu, ir tai vos vos visa drebėdama smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 11, 08:54)
Svečių depresinė nuotaika ir begalinė įtampa. Net kirvis nuo jos ore kabėti galėjo.

Cia TB draugo vestuves buvo? Viena diena?
Bet siaip sis savaitgalis aplamai fee buvo, namuose irgi itampa ir pan. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 11, 09:38)
Labas rytas,

Lentos darymo ataskaitą parašysiu vakare arba ryt iš ryto. Pati esu taip pat nedariusi. Lieku skoloj  smile.gif

1:15 šiandien unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 07 11, 09:59)
Labas rytas
Cia TB draugo vestuves buvo? Viena diena?
Bet siaip sis savaitgalis aplamai fee buvo, namuose irgi itampa ir pan.  unsure.gif

Vestuvės buvo 5dienį. Šeštadienį šašlykų pakvietė. Žmonės tai tie patys...

Namuose viskas gerai, jokios įtampos smile.gif Vakar, kad galvą išsivėdintų ėjom mėlynių rinkti. Parsinešiau erkę, Laimė, kad nespėjo įsisegti.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 11, 10:41)

Namuose viskas gerai, jokios įtampos smile.gif Vakar, kad galvą išsivėdintų ėjom mėlynių rinkti. Parsinešiau erkę, Laimė, kad nespėjo įsisegti.

aš ir plaukuose erkę parsinešiau, vakar kepėm šašlykus miške....

ką tik, kaip viena senė parduotuvėj sunervino, negaliu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 07 11, 11:20)

Ko prikretė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 11, 09:41)

Daug melyniu miske? Kiek pririnkote?

QUOTE(lera* @ 2016 07 11, 10:20)
aš ir plaukuose erkę parsinešiau, vakar kepėm šašlykus miške....

Del ko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 11, 11:26)
Ko prikretė? biggrin.gif

QUOTE(Anike* @ 2016 07 11, 11:27)

mažoj parduotuvėj: nueinu su dukra , o ta pamačiusi viena senolę cypti ant jos pradėjo, ta ją stumtelėjo , vaikas pavirto, senė užuot atsiprašiusi pradėjo diržiuką siūlyti, nu tada aš jau klykti ant tos senės, o man tik frazė nuaidėjo, tvarkyk savo vaiką piemenka blink.gif , plius į lietų papuolėm-tobula dienos pradžia!!!
Atsakyti