QUOTE(Zarasietis @ 2017 01 09, 11:58)
Laba diena,
Katila pirkau senokai ir nebeatsimenu kaip jis supakuotas buvo ?
Pirmais metais katilas kartais neuzsikurdavo
Dabar kuriasi kaip Bitute ir su skirtingu tiekeju granulemis.
Granules is praktikos buna skirtingos nors ir to pacio tiekejo ? Gal nuo partijos priklauso ?
Bendravimas su Paltaja man asmeniskai normalus.Ir padiskutuojame ir pasigincijame.
Manyciau daug kas susitvarko su patyrimu.
Pagarbiai
Del pakuotes klausiu, nes man kylo itarimas ( negaliu teigti), kad katilas gal but kur nors stovejo , gal but koks senei pagamintas ir nekokybiskas (zodziu , nezinau).
Jus paraset ,kad kuriasi kaip bitute su skirtingu tiekeju granulemis. Bet man Paliukas siandien pasiule nusipirkti butent Silales granules

Visgi esme ne granuliuose?
Papildyta:
QUOTE(topprojektas @ 2017 01 09, 12:33)
<p>As su savo lenkisku katilu ir kovojau praeitais metais

</p><p>Su draugu turim tokius pacius nusipirke is Vilpros.</p><p>Tai del nesikurimo ir buvo problemu, bet jos buvo del granuliu ir greiciausiai degiklio pacio teno. Nes dabar vilpra uz 200 eur pakeite ( negarantinis) ir problemos nebera.
</p><p>Bet turiu problema del granuliu ( prastu) lieka slakas.
</p><p>O seip vilpra esu labai nepatenkintas, vien del to kad tenas tikrai nekainuoja 200 eur
</p><p>Tai visiems savos problemos ir mano katilas 3 klases, Smartfire lyg 5 tai manau problemu tikrai turetu buti zymei maziau, o su servisais per pika manau visiems daugiau problemu.
</p><p>Visgi cia kietokuro katilas, jei norisi neit prie peciaus, geriausia jei yra galimybe dujos.
</p><p>Jei nera tai geoterminis ar jei yra vietos skystas kuras.
</p><p></p><p></p><p></p>
Aciu uz atsiliepima. Eit prie katilo galima ir reikia, bet neturi buti problemu kiekviena savaite . Jus ir paraset, kad SF yra 5 klases . Dar ir kainuoja ne viena tukstanti Eur.