Įkraunama...
Įkraunama...

Granuliniai katilai 4

QUOTE(Paliukas @ 2017 12 01, 09:35)
ačiū atsiliepusiems - verta buvo mokėti smile.gif

* Visa aukščiau pateikta informacija yra niekur nepatikrinta, ir visiškai neteisinga. Betkokia jos interpretacija yra jau asmeninių savybių reikalas smile.gif

Aš irgi kažkada gyriau Paliuką už korektiškus postus, tik nesulaukiu pasikeitimų savo sąskaitoj: matyt jau daug kam reikia mokėti, nebesuvaldo situacijos smile.gif

O frazę po žvaigždute Paliukui reiktų įsitraukti į savo Supermamų paskyros parašą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Giords @ 2017 12 01, 13:05)
Aš irgi kažkada gyriau Paliuką už korektiškus postus, tik nesulaukiu pasikeitimų savo sąskaitoj: matyt jau daug kam reikia mokėti, nebesuvaldo situacijos  smile.gif

O frazę po žvaigždute Paliukui reiktų įsitraukti į savo Supermamų paskyros parašą drinks_cheers.gif

Antras etapas - nuotraukos nežinomų dalyvių su piniginiais čekiais ir užrašu 'iš tiesų moka', kad dar pratempti ir laimėti kažkiek laiko smile.gif

* Na dabar teks, nes vėl atsiras koks jautrus betkokiu pasisakymu smile.gif
Atsakyti
Kaltinu paliuka nes
1) buvau issirinkes SF11 ir jis neatkalbejo nuo pirkimo !
2) vistik nupirkes paeme pinigus !!
3) katilas naudoja granules verysad.gif
4) katilui pasirodo elektros reikia..
5) pasirodo tas pecius fiziskai turi stoveti namuose nors senai jau israstos visokios debesijos
6) reikalingas termostatas kad zinotu kokia kambario temperatura
7) kadangi pecius vistik naudoja granules tai jam reik ir paciam patiekti, servisas matai del krovos darbu nevaziuoja
Atsakyti
Sakė gi - jam privačiai rašyt smile.gif
Šiandien vieną apgavom, kitas dar sakė kitą savaitę praneš ar apsigavo
Atsakyti
Vladislavai, 'katilas83", manau jau pakankamai susirinkai kompromato, gali oficialiai apie tai visiems forume pranešti, nes, kitu atveju, dar kokį pusmetį skaitysi konkurentą giriančius komentarus...
P.S. Gili užuojauta pačio bizniukui, kai taip nesekasi pačiam, o konkurentui ZARAZAI visi gatavi į rudąją sulįsti... Matyt nuprkti.
P.S.S. Dokumentaliai nieko įrodyti irgi negaliu smile.gif
Atsakyti

Sveiki,esu visiskai zalias todel noretusi gauti naudinga ir protinga patarima,statomes namuka 130 kv.  dvieju aukstu,namukas (senu rastu 15cm diametro,apsiltintas eko vata,storis is lauko nuo 15 iki 20 cm, is vidaus dar 5cm,lubu aukstis 1 aukste 2.60 antrame 2.50,stogas bus apsiltintas eko vata 30cm, langai 3 stiklu,pirmo auksto grindys 20cm polistirolis ir 6cm betonas,pirmas aukstas grindinis sildymas + gyvatukas duse, antram aukste 3 radiatoriai. Noreciau patarimo kokio galingumo granulinio peciaus ieskoti. Galvoju apie toki varianta NIBE-BIAWAR Pellux 200 Touch o kaip manot jus?

Atsakyti

Sveiki,esu visiskai zalias todel noretusi gauti naudinga ir protinga patarima,statomes namuka 130 kv.  dvieju aukstu,namukas (senu rastu 15cm diametro,apsiltintas eko vata,storis is lauko nuo 15 iki 20 cm, is vidaus dar 5cm,lubu aukstis 1 aukste 2.60 antrame 2.50,stogas bus apsiltintas eko vata 30cm, langai 3 stiklu,pirmo auksto grindys 20cm polistirolis ir 6cm betonas,pirmas aukstas grindinis sildymas + gyvatukas duse, antram aukste 3 radiatoriai. Noreciau patarimo kokio galingumo granulinio peciaus ieskoti. Galvoju apie toki varianta NIBE-BIAWAR Pellux 200 Touch o kaip manot jus?

Atsakyti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bratkad: 04 gruodžio 2017 - 09:35
QUOTE(bratkad @ 2017 12 04, 09:33)
<p>Sveiki,esu visiskai zalias todel noretusi gauti naudinga ir protinga patarima,statomes namuka 130 kv.  dvieju aukstu,namukas (senu rastu 15cm diametro,apsiltintas eko vata,storis is lauko nuo 15 iki 20 cm, is vidaus dar 5cm,lubu aukstis 1 aukste 2.60 antrame 2.50,stogas bus apsiltintas eko vata 30cm, langai 3 stiklu,pirmo auksto grindys 20cm polistirolis ir 6cm betonas,pirmas aukstas grindinis sildymas + gyvatukas duse, antram aukste 3 radiatoriai. Noreciau patarimo kokio galingumo granulinio peciaus ieskoti. Galvoju apie toki varianta, o kaip manot jus?</p>

Manau kad reklama (nors paslėpta) straipsnių rašytojo ir SEO įmonės - nėra gerai smile.gif
Bet jeigu tai ne 'botinis' klausimas - prašom - šis modelis yra ženkliai pergalingas
Atsakyti

jokia cia reklama,as realiai ieskau katilo,neturiu jokio zalio supratimo,skaitineju apie katilus gal savaite laiko,pasirode kad sis katilas pilnas visokiu privalumu,o kiek kw mano namukui reikia as nenutuokiu,o koki galit katila pasiuliyt jus ,as juk del to cia ir rasau

Atsakyti
QUOTE(bratkad @ 2017 12 04, 10:11)
<p>jokia cia reklama,as realiai ieskau katilo,neturiu jokio zalio supratimo,skaitineju apie katilus gal savaite laiko,pasirode kad sis katilas pilnas visokiu privalumu,o kiek kw mano namukui reikia as nenutuokiu,o koki galit katila pasiuliyt jus ,as juk del to cia ir rasau</p>

Aš Smartukus pardavinėju - tamstai reikia dairytis aplink 10kW katilus (galios)
Namas bus vata apipurkštas, tai poreikis išvis mažas galios
Ir JOKIAIS BŪDAIS NE KOMBINUOTUS su anglies padavimu iš apačios - bus daug ašaru, jeigu tokį nusipirksite į naują būstą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 04 gruodžio 2017 - 10:36

Namas jau apipurkstas,dabar tik liko vidu irengti,uztat pradedu ieskoti peciaus,o ka turit pasiulyti is savo parduodamu modeliu( kokiais jus prekiaujat), o jus tik prekiaujat ar ir pajungiat ir suderinat?

Atsakyti