Va sitas jusu idomus katiliukas HKS Smartfire 11. Jei man jis tiktu. Gal turit koki smulku aprasyma? O gal galit atsiust savo tel .nr paskambinciau ,pakalbetume o tai cia rasinetis ir laukti atsakymo nuobodu
QUOTE(Steal @ 2017 12 05, 11:26)
<p>Sveiki, ieškau žmonių, kas turėjo reikalų su katilas83, mb vladingsta, direktorius Vladislav Monkevič. </p>
Tai jau sakykit, kokios problemos ar džiaugsmai ištiko, netylėkit

Čia man vienam siaubingai ironiškai ir juokingai atrodo, turint omeny kelis paskutinius temos puslapius?
QUOTE(Paliukas @ 2017 12 05, 12:41)
<p>Tie kas susiduria su teismais ir kitais tokiais dalykais, gauna iš advokato patarimą 'tylėk, sedėk tyliai kol viskas aprims/išsispręs'.
Čia nenurimo, drąskėsi - pats sau bėdos ieškojo - rado
</p>
Čia nenurimo, drąskėsi - pats sau bėdos ieškojo - rado

</p>
Bylinėjaus ir aš su viena įmone, dėl statybos paslaugų nesuteikimo, įtariu, kad nepaskutine. Nematau pagrindo tylėti ir sėdėti tyliai. Tai absoliučiai nieko nepakeičia, nei ieškovui, nei atsakovui.
Nors kai moki teisininkui, tai tegul jis ir kalba jūsų vardu.
QUOTE(mintas @ 2017 12 05, 15:57)
Bylinėjaus ir aš su viena įmone, dėl statybos paslaugų nesuteikimo, įtariu, kad nepaskutine. Nematau pagrindo tylėti ir sėdėti tyliai. Tai absoliučiai nieko nepakeičia, nei ieškovui, nei atsakovui.
O VVTAT pradžiai nebandyta liko? Ar iš karto į teismus eita?
QUOTE(mintas @ 2017 12 05, 14:57)
Aš turėjau omenyje, jeigu pats esi atsakovas - tai geriau neprisikalbėti viešai, o ramiai išlaukti baigties ir tada jau galima šakotis, nes kaip JAV filmuose bus 'viskas ką pasakysi, galibūti ir bus panaudota prieš tave teisme...'