As nzn, bet mane granulinis jau pradeda erzint. Pradzia buvo tame, kad dokumentuose raso, jog kamino temp prie max galios apie 120C, bet pas mane naturoj buvo 160-170C, kartais ir 180C uzvarydavo, reguliuodamas ir zaisdamas pritempiau iki 120-130C, bet islaikiau kuro kieki artima gamykliniam nustatytumui, primazinau ventiliatoriaus apsukas, labai minimaliai kuro padavima, lambda laikos 8-10% ribose, tai gal ir nieko.
O tai tikslas butinai pasiekti gamintojo (ar pardavejo pagrazintus?) 120 laipsniu dumu temperatura? Ar ten nurodyta daugiau parametru, prie kuriu tokia reiksme buvo pasiekta? Tavo grafike dar truksta griztamojo temperaturos, kas suprasti ar sistema isilusi jau ar dar tik syla. Koks paduodamo ir griztamo skirtumas?
Mano galva viskas logiskai veikia. Sumazinai galinguma, sumazinai srauta - katilas pirmas kelias valandas sildo atvesusias grindis. Galios maziau - tai ir sildo ilgiau. Ar yra noras, kad pradetu moduliuotis kuo greiciau, vis i ekrana zvilgcioji?
Na, tai nepakeis esmes juk - jis turi ipusti i sistema kiek prarasta
Pas mane labai panasus darbo rezimas (~160 kv.m namas, apie 120 kv grindys ir trys radiatoriai). Srautai buvo sureguliuoti Stropuvai (minimizuoti), tai teko perreguliuot. Bet atreguliavau srauta per katila kad butu palaikomas daugmaz pastovus skirtumas tarp paduodamo ir griztamo, o ne sokinetu. Cia prie tam tikros katilo galios. Mano katilas lygiau taip pat sildo sistema apie 1.5 valandos dirbdamas 100%. Paskui pradeda moduliuotis pamazu ir pries issijungdamas nuo termostato po ~10 valandu veikia apie 70% galingumu. As tokio darbo siekiau samoningai. Katilas isijungia vel mazdaug po 26 valandu (T namie nukrenta apie 2 laipsnius). Suvartoju apie 20 kg granuliu per ta laika
Mano katilo ir degiklio kombinacijoje dumu temperatura max 120 laipsniu prie 100% galingumo. Cia sylant sistemai. Isilus, dumai pradeda makaluotis apie 105-110 laipsniu prie 100%. Prie 70% nukrenta ir iki 90-95 laipsniu. Kol kas kondensato kamine nematau, bet turbut jau arti riba 
Ir cia ne gamintojo pagamintas granulinis katilas, o mano paties sukomplektuotas KK katilas su degikliu. Rezultatas mane pati nustebino tiesa, sakant.