Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 09 12, 14:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
kurį iš jų auginai ?žalią ar rudą ,nes jie skoniu ir derlingumu vienodi ,tad neapsisprendžiu ,kurią spalvą pasirinkt g.gif
man jau pernai iš tų čiornų nei vienas nepartiko,šiemet nebeauginau schmoll.gif

aga, pamenu, sakei, kad beskoniai, bet gi reik zmogui isitikint paciam . juolab, kad sako skoniui draugu nera biggrin.gif isitikinau drinks_cheers.gif
auginau abu. ir zalia ir ruda. rudas labai patiko.
derlingi labai abu, bet vaisiai savo forma isvis nepanasus. zali pas mane tokios sirdeles ne sirdeles, zodziu gana stori , pailgi buvo, o rudi sardelkos . skanus ir zali. gal tik skystesni .
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2016 09 12, 13:36)
Labas,
mergickos, as su nedideliu klausimuku. Kas saldot pomidorus, kaip juos paruosiat, ar labai supjaustot sr tik i kokias 4 dalis ir ar didesnes dezutes naudojat  ar tik 1 porcijai?

Aš smulkiai smulkiai pjaustau, taip pat čilių pripjaustau, kartais paprikos, česnako, kalendros ir vienkartinėm porcijom į maišelius. Vietos daug neužima ir labai patogu - troškiniams, sriuboms, balandžiams, lazanijai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 09 13, 09:29)
aga, pamenu, sakei, kad beskoniai, bet gi reik zmogui isitikint paciam . juolab, kad sako skoniui draugu nera  biggrin.gif  isitikinau  drinks_cheers.gif
auginau abu. ir zalia ir ruda. rudas labai patiko.
derlingi labai abu, bet vaisiai savo forma isvis nepanasus.  zali pas mane tokios sirdeles ne sirdeles, zodziu gana stori  ,  pailgi buvo, o rudi sardelkos . skanus ir zali.  gal tik skystesni .

maniškiai black icicle taip atrodo ax.gif
a,tiesa,parodysiu Mičiko Dieviško skonio rudeniniusvaisius širdukus blink.gif
Atsakyti
pas mane zali biski kitoki ax.gif toki sakyciau su antsvoriu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 09 13, 10:07)
maniškiai  black icicle taip atrodo ax.gif
a,tiesa,parodysiu Mičiko Dieviško skonio rudeninius[url=http://i.talpix.lt/meDWI.jpg]vaisius

Labai skanūs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2016 09 12, 13:49)
Sveikos, norėjau pasitikslinti, lyg mačiau čia skambėjusį klausimą, bet gal tik  1 reakcija buvo, tai taip ir nesupratau.
Ar galima imti sėklas iš maru užsikrėtusių augalų?

Neimčiau sėklų iš sergančių pomidorų. Nesvarbu kuo būtų besusirgę. Juk rizikuojate visu kitų metų derliumi.
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 09 13, 18:19)
Labai skanūs?  smile.gif

nebūtų skanūs,neauginčiau 2metus iš eilės...+ir kitąmet tikrai jie bus
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 09 13, 21:40)
nebūtų skanūs,neauginčiau 2metus iš eilės...+ir kitąmet tikrai jie bus

O cia apie kuriuos: Miciko ar Black Icicle?

Lusasita, kubinskij ciornyj tikrai nevertas demesio, nes galvojau pirkti seklas?

Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2016 09 14, 13:07)
O cia apie kuriuos: Miciko ar Black Icicle?

Lusasita, kubinskij ciornyj tikrai nevertas demesio, nes galvojau pirkti seklas?

apie BI.
Mičiko DIEVIŠKAS SKONIS visai nedieviškas,bent mano šeimynai.Va tik paskutinės kekės patiko,jei žinočiau,kad tikrai tokios širdutės užaugs,sodinčiau ir kitąmet
Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2016 09 14, 13:07)

Aš galiu tik patvirtinti. Galvojau, kad gal kaip nors ne taip auginau, tai tylėjau. Bet kai pasisakė Lusasita, tai nusiraminau smile.gif. Skonis joks, nebent gerai druskos užsiberti smile.gif. Bet vieną paragavus, link kitų ranka kažkaip ir nebesitiesia.
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2016 09 14, 15:12)
Aš galiu tik patvirtinti. Galvojau, kad gal kaip nors ne taip auginau, tai tylėjau. Bet kai pasisakė Lusasita, tai nusiraminau smile.gif. Skonis joks, nebent gerai druskos užsiberti smile.gif. Bet vieną paragavus, link kitų ranka kažkaip ir nebesitiesia.

kiek pamenu,visos auginiusios pernai apie jį taip rašė.Beje įdomu,ar kuri,be Chiro išgavot tą jo formą?Chiro ,kaži kaip tau su skoniu,nes taviškis ,kiek mačiau,tikrasis yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 09 14, 14:43)
kiek pamenu,visos auginiusios pernai apie jį taip rašė.Beje įdomu,ar kuri,be Chiro išgavot tą jo formą?Chiro ,kaži kaip tau su skoniu,nes taviškis ,kiek mačiau,tikrasis yra? ax.gif

Jei čia apie kubinskij čiornyj kalbat ,tai galiu tik pritart visoms ,kad tikrai beskoniai jie verysad.gif derlingi ,gražus ,bet tik tiek tongue.gif beje forma pas mane buvo tikroji smile.gif
Atsakyti