Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 09 14, 15:43)
kiek pamenu,visos auginiusios pernai apie jį taip rašė.Beje įdomu,ar kuri,be Chiro išgavot tą jo formą?Chiro ,kaži kaip tau su skoniu,nes taviškis ,kiek mačiau,tikrasis yra? ax.gif

Kai kas tik nuo šio pavasario pradėjo temą skaityt 4u.gif ir džiaugėsi gavusi daigų visokiausių.
Dabar bandau kažkiek konspektuotis, ko iš tiesų noriu turėti.
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 09 13, 09:36)
Aš smulkiai smulkiai pjaustau, taip pat čilių pripjaustau, kartais paprikos, česnako, kalendros ir vienkartinėm porcijom į maišelius. Vietos daug neužima ir labai patogu - troškiniams, sriuboms, balandžiams, lazanijai ir t.t.

Aciu, ot sitaip dar padarysiu, turiu visko o ir megstu tokius dalykus, visad visko pridedu ka begaminciau, nesivadovauju 'tikrais tksliais receptais'.
Atsakyti
o kaip turi atrodyt tikras KUBINSKIJ CIORNYJ g.gif
Papildyta:
pas mane tokios bombos augo . cia toks vidutinis, buvo didesniu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 09 14, 14:43)
kiek pamenu,visos auginiusios pernai apie jį taip rašė.Beje įdomu,ar kuri,be Chiro išgavot tą jo formą?Chiro ,kaži kaip tau su skoniu,nes taviškis ,kiek mačiau,tikrasis yra? ax.gif

user posted image

Nieko sau beskoniai blink.gif Kai jūs pradėjot rašyt, kad jokie, dar kartą surengiau kaimo chebrai degustaciją
Visiems patiko. Ir saldūs (kas man, bene, svarbiausia) ir pakankamai mėsingi. Tikrai nepavadinčiau vandeningais. Tik keli egzemplioriai kiek sausoki pasitaikė. Super veislė
smile.gif
Atsakyti
Lusasita,Kariną siunteisi ar čia vietoj kr nors pirkai?Noriu ir kitąmet jas augint wub.gif
Atsakyti
va va sako, kad draugu skoniu nera biggrin.gif uztat ir sodinau .

vakar drauge labai isgyre EROS. daviau daigeliu. sake ir jai ir jos mamai patys skaniausi pomidorai, saldus toki smile.gif o mano vyras isbrokijo.

Gonzikai, Karina pirkausi vietiniam pnvz turguj pries metus . pernai auginau. Labai man jis patiko. siemet net neziurejau ar buvo, kai buvo seklu pardavimo sezonas. ji prades prekiauti seklomis tik koki vasario menesi. tai galesiu paziuret . tik primink ;)
o kuo tave Karina suzavejo, be vardo atitikmens ???
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 09 16, 10:17)
va va sako, kad draugu skoniu  nera  biggrin.gif  uztat ir sodinau .

vakar drauge  labai isgyre EROS.  daviau daigeliu.  sake ir jai ir jos mamai patys skaniausi pomidorai, saldus toki smile.gif  o mano vyras isbrokijo.

Gonzikai, Karina pirkausi vietiniam pnvz turguj pries metus . pernai auginau. Labai man jis patiko.  siemet  net  neziurejau ar buvo,  kai buvo seklu  pardavimo sezonas. ji prades prekiauti seklomis tik koki  vasario menesi. tai galesiu  paziuret . tik primink ;)
o kuo tave Karina suzavejo, be vardo atitikmens ???

drinks_cheers.gif
tai apie tą saldumą...Sutinku,Kubinskas saldus buvo,bet yra tas saldumas malonus,o Kubinskame na toks dzykas,net šleikštus,bent jau man
gerai rėksiu,bo pas saviškes prekiautojas nemačiau jų.Bais derlinga,mažai pažastų,forma ale papūsto širduko,o ir tvirtas toks.Mažė nori jį ir kitąmet augint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 09 16, 09:24)
drinks_cheers.gif
tai apie tą saldumą...Sutinku,Kubinskas saldus buvo,bet yra tas saldumas malonus,o Kubinskame na toks dzykas,net šleikštus,bent jau man

Na taip, saldumai nevienodi, bet man tinka. Ir kutlos saldumas be rūgštumo užuominų, kas man labai tinka smile.gif Beje, pastebėjau, kad skoniai rudeniop keičiasi. Заржевевшее сердце Эверета pradžioj buvo ne itin ryškus, o šiandien parsinešiau - kaip visai kitas pomidoras wub.gif Vienu žodžiu, man mano augintiniai visi iki vieno labai skanūs. Ramia širdim galiu nebeaugint tik oranžinio štuferio (kaip suprantu, Čaplino pusbrolis smile.gif) .
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 09 16, 12:07)
Ramia širdim galiu nebeaugint tik oranžinio štuferio (kaip suprantu, Čaplino pusbrolis smile.gif) .

Čaplino pavadinimu yra du skirtingi pomidorai mirksiukas.gif Vienas - štuferis, kaip pas Lusasitą, kitas- mėsingas, panašus į corazoną. Pastarąjį auginau.
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 09 16, 13:07)
Na taip, saldumai nevienodi, bet man tinka. Ir kutlos saldumas be rūgštumo užuominų, kas man labai tinka smile.gif Beje, pastebėjau, kad skoniai rudeniop keičiasi. Заржевевшее сердце Эверета pradžioj buvo ne itin ryškus, o šiandien parsinešiau - kaip visai kitas pomidoras wub.gif Vienu žodžiu, man mano augintiniai visi iki vieno labai skanūs. Ramia širdim galiu nebeaugint tik oranžinio štuferio (kaip suprantu, Čaplino pusbrolis smile.gif) .

blink.gif blink.gif o siaube,tada ji man nebereikalinga,kad ir kokia graži bebūtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 09 16, 16:11)
blink.gif  blink.gif  o siaube,tada ji man nebereikalinga,kad ir kokia graži bebūtų schmoll.gif

Reikalinga reikalinga biggrin.gif Jos saldumas visai nepanašus į kubinską. Kutla normalus skanus pomidoras, o kubinskas specifinis - ant megėjo biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri auginot Jantar?
Atsakyti