Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

Labas, įkeliu ir aš savo džiungles, visus apatinius lapus apskabius, bet džiunglės visvien, patarkit, ar reikia smarkiai apgenėti mano pomidorus, ir kažkokia technika yra, kada kokį lapą išskint? Ir ar reikia viršų nupjauti, nes daugelis remiasi į lubas, bet vis žydi ir auga toliau.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 13 liepos 2016 - 14:17
Gal netingės ir patars profės,o aš su savo nedidelia patirtim sakyčiau kad reikia rėžti lapus be gailesčio,ypač kur jau seniai užmegzti ir dideli pomidorai.Puslapį atgal pažiūrėkit,nepamenu kurios mergaitės yra dailiai išgenėti pomidorai.Aš palieku tik tuos lapus nuo apačios kur dar tik kekė žydi,o kai užsimezga ,pjaunu.Reikia augalui maitinti pomidorą ,o ne lapus.Viršūnių dar nepjaunu ,nes dar nesiekia stogo,aš vasaros pabaigoje dažniausiai nupjaunu.
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 07 13, 05:08)
Na jau derlius, grožis  ... wub.gif  Noriu tokios vynuogės 

Čia Garold. Pirkta iš vynuoges.lt
Negana, kad skonis nerealus, bet dar ir derlinga pasirodė.

Boro tirpalą man labai rekomendavo ŽS. Sako tikrai padeda ir pomidorams jeigu žiedus mėto.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 07 13, 15:34)
Čia Garold. Pirkta iš vynuoges.lt
Negana, kad skonis nerealus, bet dar ir derlinga pasirodė.

Ačiū, bandysiu ir aš taip auginti smile.gif
Atsakyti
Dumse,
kai tik prinoks jablokas, butinai del taves paprasysiu, kad man kas nors ikeltu, nufotkint ir pati galiu, bet kada prinoks g.gif nesimato dar toli toli i prieki, jeigu setas vazario vidury Betaliuxas nezada nokt o visi kiti seti kovo 15. Labai letai augo daigai, bet buvo grazus neistyse,kaimynes pavydejo man biggrin.gif . o dabar letai mezga ir augina pomidoriukus, bet jau yra po pora kekiu nemazu, net pati nustebau pamacius, tik Orlynyj kliuv laabai dideli pomikai turbut po kokios 300gr, saunuolis kliuvas. Ir Svara labai grazus, ziuresim koks skonis bus.
Oi atsiprasau, Skariai , ne Svara, maisosi tie pavadinimai, pastaruju pomidoriukai nedideli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 13 liepos 2016 - 19:07
QUOTE(Venta9 @ 2016 07 13, 20:05)
Dumse,
kai tik prinoks jablokas, butinai del taves paprasysiu, kad man kas nors ikeltu, nufotkint ir pati galiu, bet kada prinoks g.gif  nesimato dar toli toli i prieki, jeigu setas vazario vidury Betaliuxas nezada nokt o visi kiti seti kovo 15. Labai letai augo daigai, bet buvo grazus neistyse,kaimynes pavydejo man biggrin.gif . o dabar letai mezga ir augina pomidoriukus, bet jau yra po pora kekiu nemazu, net pati nustebau pamacius, tik Orlynyj kliuv laabai dideli pomikai turbut po kokios 300gr, saunuolis kliuvas. Ir Svara labai grazus, ziuresim koks skonis bus.
Oi atsiprasau, Skariai , ne Svara, maisosi tie pavadinimai, pastaruju pomidoriukai nedideli.

Venta, labai ačiū, nebūtinai reikalinga nuotrauka, pažiūrėjau internete ir supratau, kad mano tikrai ne Izumrudnoje jabloko. Prapjovus vidurys turi būti žalias. O taviškiai pomidorai , nors ir lėtai auga, bet kai jau pradės derėti tai, matyt ir galo nebus smile.gif
Atsakyti
Čia Skarių fotosesija.

user posted image

user posted image

Čia Skarių mergaitė. Pirmą kartą tokia didelę matau. Šalia berniukas. Bet bus ideali sėklai surinkti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 13 liepos 2016 - 21:03
Aciu, 4u.gif kad supazindinot ir su Skariu mergaite,nes pas mane abieju formu yra,o as galvojau,kad kazka sumaisiau,nors atsakingai leibeliavau.Reiskia ju buna dvejopu formu. doh.gif
Atsakyti
Mano pomidoru karalyste jusu teismui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aurute schmoll.gif cia netikra karalyste o fotosopas : biggrin.gif

Saunuole mergicka 4u.gif ivaldei pomidoru auginimo mena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2016 07 13, 22:47)

Saunuole mergicka 4u.gif

Superiniai vaizdai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Supergražu.

Luety, jeigu ant krūmo tik pomirodai atrodantys kaip mergaitės tai reiškia ne Skariai. Turi būtinai būti ir tokios pailgos formos kaip pirmose nuotraukose. Pas mane bent jau dominuoja berniukai visur. Mergaičių rečiau pasitaiko, bet gal gali pas kitas būti kitaip.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 07 13, 22:00)
Čia Skarių fotosesija.

Labai gera fotosesija, ypač kad su berniukais ir mergaitėmis thumbup.gif
Atsakyti