Įkraunama...
Įkraunama...

Adini Feriha koydum (Turtuolė vargšė)

QUOTE(xiuke @ 2016 08 05, 23:19)
man atrodo, nusiskus wink.gif kas dėl Handės, tai ji tikrai kitokia, buvo gražesnė. O kur dingusi Ginger ar kas ten tokia? į univerą ir niex nebeina...ar ta trijulė nebuvo bebaigiantys paskutinio kurso?

Tai dar vasaros atostogos nesibaigė.
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 08 05, 17:31)
Ir vis dar ziurit??? rolleyes.gif

ziuriu biggrin.gif biggrin.gif zinoma,bet sokas lengvas buvo...keisti kazkokie lotuliukas.gif kur cia neziuresi....smalsumas ,o po UM zadejau nieko neziureti su Ferihos aktore....ten pykau ant jos blush2.gif ir ziuriu,na moteris esu,smalsu
Atsakyti
Nu bliam, o man ner kada ziuret ner per lnk, nei per pc, tai vis uzsuku paskaityt, kas vyksta smile.gif siandien dali serijos maciau, ir man pirma karta Ferihos aktore tikrai labai grazi is veiduko pasirode smile.gif jei dar figuryte gera turetu, graziai aprengtu ja, tai tikrai lelyte butu smile.gif o tas liudnumas... na kaip gi kitaip gali buti, kai gyveni ne ta gyvenima apie kuri visos mintys...
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 05, 22:09)
Lauravala, Korajus nusiskus tuos baisius ūsus??  doh.gif

Nusiskus,gal pora seriju pabus ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(nandriu @ 2016 08 06, 01:37)
Nu bliam, o man ner kada ziuret ner per lnk, nei per pc, tai vis uzsuku paskaityt, kas vyksta smile.gif siandien dali serijos maciau, ir man pirma karta Ferihos aktore tikrai labai grazi is veiduko pasirode smile.gif jei dar figuryte gera turetu, graziai aprengtu ja, tai tikrai lelyte butu smile.gif o tas liudnumas... na kaip gi kitaip gali buti, kai gyveni ne ta gyvenima apie kuri visos mintys...

Man irgi ji grazesne po atostogu,o veliau dar pagrazes kai nebegarbanos plauku,beja Hazal serga cukriniu diabetu,jai gana sunku palaikyti grazia figuta,bet kiek zinau,jie su Cagatajjm susitare ir abu dirbdami laikesi mitybos plano,Caga taip palaike ja,nes ir pats linkes stambeti biggrin.gif
Del paskutinio jusu sakinio 100% sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 06 rugpjūčio 2016 - 08:00
QUOTE(noir1 @ 2016 08 06, 00:24)
ziuriu biggrin.gif  biggrin.gif zinoma,bet sokas lengvas buvo...keisti kazkokie lotuliukas.gif kur cia neziuresi....smalsumas ,o po UM zadejau nieko neziureti su Ferihos aktore....ten pykau ant jos blush2.gif ir ziuriu,na moteris esu,smalsu

O as vat negaliu is smalsumo ziuret,jei nesiziuri tai metu,neturiu tiek kantrybes lotuliukas.gif sakau man sis serialas,labai lanbai patiko wub.gif ir visas idomumas jau greitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2016 08 06, 01:37)
man pirma karta Ferihos aktore tikrai labai grazi is veiduko pasirode smile.gif jei dar figuryte gera turetu

Man jos figūra gražesnė nei aktorės, vaidinančios Handę. Pastaroji apsirengusi atrodo thumbup.gif , bet kai parodė su maudymosi kostiumėliu schmoll.gif Jos figūra kaip vos pradėjusios bręsti paauglės- jokių moteriškų apvalumų ir išlinkimų.

Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 08 06, 19:40)
Man jos figūra gražesnė nei aktorės, vaidinančios Handę. Pastaroji apsirengusi atrodo  thumbup.gif , bet kai parodė su maudymosi kostiumėliu  schmoll.gif  Jos figūra kaip vos pradėjusios bręsti paauglės- jokių moteriškų apvalumų ir išlinkimų.

Dar plius Hazal labai nedidelio ugio,ji vos 158 cm biggrin.gif Man pas ja graziausia tai akys,dar nuo pirmo UM anonso uzstrigusios,o visumoj tai tokia normali ji,nei to grazuole,bet ir ne pabaisa 4u.gif
O Dzeida man cia prativna jau vien del vaidmens,kitam aplua dar neteko sutikt,bet kiek zinau dabar yra naujas seralas su ja,ji pagrindiniam vaidmeni su juo user posted image

o taip foto tai ji man simpatiska 4u.gif
Atsakyti
Štai čia Hazal laaabai graži

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 08 07, 00:06)
Štai čia Hazal laaabai graži

user posted image

Man tai nea ax.gif
Atsakyti
man irgi ne..per daug visko,seriale grazesne.Siaip idomus serialas man turku is vis patinka,patinka,kad nera to kaip meksikonu myliu nemyliu ir tt,cia ,kad ir perlenkta lazda daug kur,bet kazkaip artimesni dusiai.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2016 08 07, 12:38)
man irgi ne..per daug visko,seriale grazesne.Siaip idomus serialas man turku is vis patinka,patinka,kad nera to kaip meksikonu myliu nemyliu ir tt,cia ,kad ir perlenkta lazda daug kur,bet kazkaip artimesni dusiai.

Bendrai imant apie turkų serialus,- pritariu, - bet šitam su tuo tiesos nepasakymu niekaip tai biški pradėjo į meksikiečių dramas nešt😂

Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 08 07, 17:30)
Bendrai imant apie turkų serialus,-  pritariu, - bet šitam su tuo tiesos nepasakymu niekaip tai biški pradėjo į meksikiečių dramas nešt😂

nu ka cia pasakos suaugusiem...yra kaip yra.Yra ir gyvenimiskos tiesos ir pasaku..
Atsakyti