Įkraunama...
Įkraunama...

Adini Feriha koydum (Turtuolė vargšė)

aš kai į priekį kiek pažiūrėjus, tai šnd per lnk pažiūrėjau, atrodo lyg daug ko nemačiau 😂 kas ten per laiškas Ferihos?
na o Handė...nu taip...kalė intrigantė, bet gera tokia :D kaip ten filmiojantis tiems vyras nepasistoja per tokias scenas :oh :lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2016 08 04, 01:38)
aš kai į priekį kiek pažiūrėjus, tai šnd per lnk pažiūrėjau, atrodo lyg daug ko nemačiau 😂 kas ten per laiškas Ferihos?
na o Handė...nu taip...kalė intrigantė, bet gera tokia biggrin.gif kaip ten filmiojantis tiems vyras nepasistoja per tokias scenas  doh.gif  lotuliukas.gif

Prisipazinimo laiskas Emirui 4u.gif

Na turbut visko buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 03, 19:57)
*O man tai ji įdomus personažas, be jos neįdomus serialas būtų. Tik užknisa, kai Feriha į jos pinkles naiviai įpuola.
Be to, Handė man labai simpatiška. Ir veidas, ir figūra, ir rengia ją gražiai  rolleyes.gif

**Rimtai galimas daiktas  lotuliukas.gif  Bet Sanem šitoj vietoj neapgalvotai pasielgė. Tarkim išeina iš namų pas Leventą - o kur Pelin dės?

* pritariu drinks_cheers.gif man irgi ji labai įdomi 4u.gif Kad kalė intrigantė kokių reta tai taip, - bet va vis sugeba išsivynioti ir tuo serialas tik įdomesnis mirksiukas.gif

** Gal Pelin tėvui palikt ir būt laisva paukštė sugalvojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 08 04, 09:50)
* pritariu drinks_cheers.gif man irgi ji labai įdomi 4u.gif Kad kalė intrigantė kokių reta tai taip, - bet va vis sugeba išsivynioti ir tuo serialas tik įdomesnis mirksiukas.gif

Nieko ji neissivynioja,tiesiog jos niekas ir nebaudzia,visi toleruoja jos elgesi,man tai nesuprantama kazkaip g.gif ir jos elgesys man ne pagal jos statusa,kartais tokia laukine pasirodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 08 04, 08:58)
Nieko ji neissivynioja,tiesiog jos niekas ir nebaudzia,visi toleruoja jos elgesi,man tai nesuprantama kazkaip  g.gif  ir jos elgesys man ne pagal jos statusa,kartais tokia laukine pasirodo  doh.gif

Tas tai taip drinks_cheers.gif Aš irgi nesuprantu kaip su ja po tokių bajerių dar bendrauja... Ba, Korajus įsimylėjęs, bet Emiras tai kaip ir ne... Matyt tikrai jau labai faina ji jiems lotuliukas.gif

Beje, tom kas matė serialą ir žino kas kaip spėju juokingi mūsų tie spėliojimai visi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 08 04, 10:14)
Tas tai taip drinks_cheers.gif Aš irgi nesuprantu kaip su ja po tokių bajerių dar bendrauja... Ba, Korajus įsimylėjęs, bet Emiras tai kaip ir ne... Matyt tikrai jau labai faina ji jiems lotuliukas.gif
Beje, tom kas matė serialą ir žino kas kaip spėju juokingi mūsų tie spėliojimai visi  lotuliukas.gif

Nu man keista,kai izeidineja ka nors,o Emiras su Korajum stovi ir klauso,as ja tuoj uzciaupciau biggrin.gif
Idomus,o ne juokingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 08 04, 09:21)
Nu man keista,kai izeidineja ka nors,o Emiras su Korajum stovi ir klauso,as ja tuoj uzciaupciau  biggrin.gif

Man ir keista, dabar jau kiek kartų buvo, kai Korajus labai užpykęs buvo, o Handė vos ne ant kelių šliaužiojo, kad atleistų. Atleido. Tai Handė toliau tą patį varo doh.gif
Papildyta:
Man dar vakar įdomiai nuskambėjo, kaip Handė nusišaipė, kad Giundžės maudymosi kostiumėlis iš turgaus. Ji ką, atmintinai visų parduotuvių asortimentą žino, kad žino, kas kur pirkta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 04, 09:52)
Man dar vakar įdomiai nuskambėjo, kaip Handė nusišaipė, kad Giundžės maudymosi kostiumėlis iš turgaus. Ji ką, atmintinai visų parduotuvių asortimentą žino, kad žino, kas kur pirkta?  biggrin.gif

Matyt kad žino visus brandus lotuliukas.gif

Aš tai žvengiau kai Feriha turguj maudymkę rinkosi, - o jos mama "oj oj, - neliesk net jų, - vyrai žiūri doh.gif lotuliukas.gif "
Atsakyti
Beveik atspėjau dėl laiško doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Prometėja @ 2016 08 04, 13:36)

Aš tai žvengiau kai Feriha turguj maudymkę rinkosi, - o jos mama "oj oj, - neliesk net jų, - vyrai žiūri  doh.gif  lotuliukas.gif "

lotuliukas.gif
O ta pusseserės aktorė kartais ne tarnaitė iš UM?
Atsakyti
Kaaas Korajaus veidui doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 04, 14:40)
Beveik atspėjau dėl laiško  doh.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif
O ta pusseserės aktorė kartais ne tarnaitė iš UM?

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 04, 13:40)
Beveik atspėjau dėl laiško  doh.gif

Nu atspėjai 4u.gif Net sunervino doh.gif
Nu gal mama paspartins tą demaskavimo procesą... 4u.gif Nebaisiai sužavėta sužinojus tiesą apie būsimą marčią tongue.gif

I Handė panašu kad žaidžia su Korajum, - visai nepanaši į jį įsimylėjusią schmoll.gif

Atsakyti