aš kai į priekį kiek pažiūrėjus, tai šnd per lnk pažiūrėjau, atrodo lyg daug ko nemačiau 😂 kas ten per laiškas Ferihos?
na o Handė...nu taip...kalė intrigantė, bet gera tokia :D kaip ten filmiojantis tiems vyras nepasistoja per tokias scenas :oh :lotuliukas:
QUOTE(xiuke @ 2016 08 04, 01:38)
aš kai į priekį kiek pažiūrėjus, tai šnd per lnk pažiūrėjau, atrodo lyg daug ko nemačiau 😂 kas ten per laiškas Ferihos?
na o Handė...nu taip...kalė intrigantė, bet gera tokia
kaip ten filmiojantis tiems vyras nepasistoja per tokias scenas

na o Handė...nu taip...kalė intrigantė, bet gera tokia

Prisipazinimo laiskas Emirui

Na turbut visko buna

QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 03, 19:57)
*O man tai ji įdomus personažas, be jos neįdomus serialas būtų. Tik užknisa, kai Feriha į jos pinkles naiviai įpuola.
Be to, Handė man labai simpatiška. Ir veidas, ir figūra, ir rengia ją gražiai
**Rimtai galimas daiktas
Bet Sanem šitoj vietoj neapgalvotai pasielgė. Tarkim išeina iš namų pas Leventą - o kur Pelin dės?
Be to, Handė man labai simpatiška. Ir veidas, ir figūra, ir rengia ją gražiai

**Rimtai galimas daiktas

* pritariu

** Gal Pelin tėvui palikt ir būt laisva paukštė sugalvojo

QUOTE(Prometėja @ 2016 08 04, 09:50)
* pritariu
man irgi ji labai įdomi
Kad kalė intrigantė kokių reta tai taip, - bet va vis sugeba išsivynioti ir tuo serialas tik įdomesnis

Nieko ji neissivynioja,tiesiog jos niekas ir nebaudzia,visi toleruoja jos elgesi,man tai nesuprantama kazkaip

QUOTE(lauravala @ 2016 08 04, 08:58)
Nieko ji neissivynioja,tiesiog jos niekas ir nebaudzia,visi toleruoja jos elgesi,man tai nesuprantama kazkaip
ir jos elgesys man ne pagal jos statusa,kartais tokia laukine pasirodo 

Tas tai taip

Beje, tom kas matė serialą ir žino kas kaip spėju juokingi mūsų tie spėliojimai visi

QUOTE(Prometėja @ 2016 08 04, 10:14)
Tas tai taip
Aš irgi nesuprantu kaip su ja po tokių bajerių dar bendrauja... Ba, Korajus įsimylėjęs, bet Emiras tai kaip ir ne... Matyt tikrai jau labai faina ji jiems
Beje, tom kas matė serialą ir žino kas kaip spėju juokingi mūsų tie spėliojimai visi

Nu man keista,kai izeidineja ka nors,o Emiras su Korajum stovi ir klauso,as ja tuoj uzciaupciau

Idomus,o ne juokingi

QUOTE(lauravala @ 2016 08 04, 09:21)
Nu man keista,kai izeidineja ka nors,o Emiras su Korajum stovi ir klauso,as ja tuoj uzciaupciau

Man ir keista, dabar jau kiek kartų buvo, kai Korajus labai užpykęs buvo, o Handė vos ne ant kelių šliaužiojo, kad atleistų. Atleido. Tai Handė toliau tą patį varo

Papildyta:
Man dar vakar įdomiai nuskambėjo, kaip Handė nusišaipė, kad Giundžės maudymosi kostiumėlis iš turgaus. Ji ką, atmintinai visų parduotuvių asortimentą žino, kad žino, kas kur pirkta?

QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 04, 09:52)
Man dar vakar įdomiai nuskambėjo, kaip Handė nusišaipė, kad Giundžės maudymosi kostiumėlis iš turgaus. Ji ką, atmintinai visų parduotuvių asortimentą žino, kad žino, kas kur pirkta? 

Matyt kad žino visus brandus

Aš tai žvengiau kai Feriha turguj maudymkę rinkosi, - o jos mama "oj oj, - neliesk net jų, - vyrai žiūri

Beveik atspėjau dėl laiško 
Papildyta:
Aš tai žvengiau kai Feriha turguj maudymkę rinkosi, - o jos mama "oj oj, - neliesk net jų, - vyrai žiūri
"
O ta pusseserės aktorė kartais ne tarnaitė iš UM?

Papildyta:
QUOTE(Prometėja @ 2016 08 04, 13:36)

QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 04, 14:40)
Beveik atspėjau dėl laiško 
Papildyta:

Papildyta:

Taip

QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 04, 13:40)
Nu atspėjai

Nu gal mama paspartins tą demaskavimo procesą...

I Handė panašu kad žaidžia su Korajum, - visai nepanaši į jį įsimylėjusią