Įkraunama...
Įkraunama...

Adini Feriha koydum (Turtuolė vargšė)

QUOTE(xiuke @ 2016 08 17, 15:28)

dėl Sanem? ką ji ten prieplaukoje iškrėtė? nemačiau...
kad suksis tarp vyrų ir taip aišku...man ji simpatiška labai

Prieplaukoj Haldunas pamatė Sanem su Leventu besibučiuojančius ir jį tas smūgis ištiko. Gal dar būtų kitaip baigčsi, jei būtų vaistus išgėręs, bet Sanem nedavė jam tų vaistų rolleyes.png
Sanem gal prie Unalo suksis dabar biggrin30x30.png

Man vienas dalykas niekaip nedaeina - tas gretimas namas, kur Rizos sesė išėjo gyvent ir dirbt, tiek Mehmetas, tiek Riza vis sako - to niekšo namas. Apie kokį čia niekšą?
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 08 17, 17:45)
Nea,Secher pati atiduos zieda Ferihai,tik zinoma netikra...
Nu apsisarvuokit kantrybe  lotuliukas30x30.png
Haldunas uztiko Sanem su Leventu.

tai šiandien jau taip ir buvo, atidavė kažkurį 😈 o Feriha matyt vėl susikeitė...nu žodžiu. į priekį nebežiūriu, tai nežinia kamuoja 😁
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2016 08 17, 17:06)
tai šiandien jau taip ir buvo, atidavė kažkurį 😈 o Feriha matyt vėl susikeitė...nu žodžiu. į priekį nebežiūriu, tai nežinia kamuoja 😁

Nesukeite niekas,Secher,samoningai atidave netikra zieda,tikra sau pasiliko.
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 08 17, 18:32)
Nesukeite niekas,Secher,samoningai atidave netikra zieda,tikra sau pasiliko.

kad atiduotų tikrą net nesvajojau👑 tai matyt Feriha tik pasitikrino...ot naivuolė 😈
Atsakyti
Nesuprantu, ten žmonės iš savo rajono negali išvažiuot? bigsmile.png Atstumai, aišku, ne lietuviški ten, bet vis tiek įmanoma bigsmile.png Čia kai Secher dejavo tetai, kad rajono parduotuvėse niekas neperka žiedo, o tai šovė išganinga mintis pabandyti nueit į turgų biggrin30x30.png Tokios gudruolės ir nesumąsto į normalų juvelyrą kitam rajone kreiptis? bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 17, 18:15)
Nesuprantu, ten žmonės iš savo rajono negali išvažiuot?  bigsmile.png  Atstumai, aišku, ne lietuviški ten, bet vis tiek įmanoma  bigsmile.png  Čia kai Secher dejavo tetai, kad rajono parduotuvėse niekas neperka žiedo, o tai šovė išganinga mintis pabandyti nueit į turgų  biggrin30x30.png  Tokios gudruolės ir nesumąsto į normalų juvelyrą kitam rajone kreiptis?  bigsmile.png

Kreipsis wink.png biggrin30x30.png man su tuo ziedu patiko istorija,ypac Secher reakcijos biggrin30x30.png
Atsakyti
Tos kurios perziurejo filma supratot ka nors iš 67 i 68 serija ?Taip ir nesupratau kas ivyko
Atsakyti
QUOTE(Ginara @ 2016 08 17, 19:18)
Tos kurios perziurejo filma supratot ka nors iš 67 i 68 serija ?Taip ir nesupratau kas ivyko

Taigi ten serialo pabaiga,paskui prasideda serialas Emiro kelias.
Atsakyti
QUOTE(Ginara @ 2016 08 17, 19:18)

Aš net youtube (visą serialą žiūrėjau duralenta.ru) pažiūrėjau 67 serijos pabaigą ir vis tiek nieko nesupratau. Kas įvyko- aišku, bet kodėl tai įvyko-neaišku user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 08 17, 19:42)
Aš net youtube (visą serialą žiūrėjau duralenta.ru) pažiūrėjau 67 serijos pabaigą ir vis tiek nieko nesupratau. Kas įvyko- aišku, bet kodėl tai įvyko-neaišku user posted image

As ir siandien 67 serija dar perziurejau ir Emiro filma, o atsakymo nebuvo 😂
Atsakyti
Bet nesuprantu rezisieriaus pasirinkimo. Si aktore vaidinanti Feriha man visai netinka. Nei grožio yra, nei charuzmos,o kai nusišypso dar blogiau
Atsakyti
O man aktorė, vaidinanti Ferihą, šiame seriale labai patinka. "Uždraustoje meilėje" negalėjau į ją žiūrėti. Buvo labai antipatiška.
Atsakyti