Įkraunama...
Įkraunama...

Adini Feriha koydum (Turtuolė vargšė)

QUOTE(Nireglina @ 2016 08 18, 10:09)
O man aktorė, vaidinanti Ferihą, šiame seriale labai patinka. "Uždraustoje meilėje" negalėjau į ją žiūrėti. Buvo labai antipatiška.

Man ji irgi cia visai tinka ir patinka,uz tai ju pora gavosi labai charizmatiska,mano akimis.
Cia gryn nuo vaidmens priklauso,Nihal buvo,aisktinga,islepinta prielipa biggrin30x30.png biggrin30x30.png biggrin30x30.png
Atsakyti
Man Feriha dabar jau nieko, kai tiesina plaukus. Pirmam sezone nelabai buvo. O Handė atvirkščiai, suprastėjus dabar...
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 08 18, 11:09)
O man aktorė, vaidinanti Ferihą, šiame seriale labai patinka. "Uždraustoje meilėje" negalėjau į ją žiūrėti. Buvo labai antipatiška.

UM as jos nekenciau,o cia man ji patinka,visai nieko mergina,o toliau vis graze grazes ir supsena man jos grazi...
Atsakyti
Na va jus jau pripratusios orie jos.Ir man kuo tolyn patrauklesne darosi.Man muzika labai grazi serialo, galeciau bliaut ir bliaut.😆 Gaila net, kad perziurejau viska.
Atsakyti
Kaip suprantu Leventas dėstytoju patapo? Bet tai ot gerai - gyveni sau jachtoj nežinia kiek metų, nieko nedirbi, kažin dar, ar pedagoginį išsilavinimą turi, ir taip vieną dieną susigalvoji, kad nuobodu toj jachtoj, norisi padėstytojaut. Nueini į prestižinį universitetą ir tą pačią dieną dirbi cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 18, 17:34)
Kaip suprantu Leventas dėstytoju patapo? Bet tai ot gerai - gyveni sau jachtoj nežinia kiek metų, nieko nedirbi, kažin dar, ar pedagoginį išsilavinimą turi, ir taip vieną dieną susigalvoji, kad nuobodu toj jachtoj, norisi padėstytojaut. Nueini į prestižinį universitetą ir tą pačią dieną dirbi  cool30x30.png

Jis net profesorius jei ka ,ir jei neklystu ekonomikos bigsmile.png
Atsakyti
cool30x30.png
O Ferihos mama čia šiandien šiaip su skarele buvo? Skaičiau, kad ta aktorė vėžiu prasirgus, kažin, ten ne tas laikotarpis buvo? unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 18, 17:48)
cool30x30.png
O Ferihos mama čia šiandien šiaip su skarele buvo? Skaičiau, kad ta aktorė vėžiu prasirgus, kažin, ten ne tas laikotarpis buvo?  unsure30x30.png

Man atrodo siaip 4u.png
Atsakyti
vis tik Leventas rėš sparną aplink Ferihą, pasikartosiu, bet jis man jai daugiau į draugus tiktų, nei į porą blink30x30.png
o jau to žiedo, ir man, kaip tai Sacher buvo gaila biggrin30x30.png bigsmile.png
Atsakyti
Jei šiaip, tai neprotingai padarė - man Zehra be kasos ne Zehra.
Beje, apie plaukus kalbant, kažkurioj serijoj atkreipiau dėmesį - kokie riebaluoti Laros plaukai buvo rolleyes.png
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2016 08 18, 16:55)

o jau to žiedo, ir man, kaip tai Sacher buvo gaila  biggrin30x30.png  bigsmile.png

45 000 į vandenį verysad.png verysad.png
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2016 08 18, 17:55)
vis tik Leventas rėš sparną aplink Ferihą, pasikartosiu, bet jis man jai daugiau į draugus tiktų, nei į porą  blink30x30.png
o jau to žiedo, ir man, kaip tai Sacher buvo gaila  biggrin30x30.png  bigsmile.png

Taip suksis jis aplinka ja,kazkam ryskiai grodamas per nervus biggrin30x30.png,na jis gerokai vyresnis uz ja,ir tai matosi 4u.png

As tai luzau is Secher reakcijos,man visa ta scena pakrantej thumbup2.png biggrin30x30.png
Papildyta:
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 18, 17:57)
Jei šiaip, tai neprotingai padarė - man Zehra be kasos ne Zehra.
Papildyta:

Nu plaukai ispudingi pas ja,kaip ir pas daugeliu turkiu smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 18 rugpjūčio 2016 - 17:06
QUOTE(lauravala @ 2016 08 18, 17:04)

Nu plaukai ispudingi pas ja,kaip ir pas daugeliu turkiu smile30x30.png

Aš tai galvoju, kad netikra ta kasa rolleyes.png
Atsakyti