Įkraunama...
Įkraunama...

Adini Feriha koydum (Turtuolė vargšė)

QUOTE(~Dziuliki~ @ 2016 09 09, 05:41)
Sveikos,

pradejus buvau ziureti nuo pirmos serijos, daziurejau iki 40 ir kazkokios nesamones man su moviex saitu nutiko, ar Jums lygiai taip pat nerodo? per lnkgo tik nuo 45...nu kazkas ziauraus... negi dabar persokti 5 serijas? neidomu :/

Iveskite turtuole vargse online ir ismes nemazai saitu tik nemazai reklamu reikes atjungineti. As ziuriu - filmaiclub.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catalea': 09 rugsėjo 2016 - 16:02
Bet ot Korajui nesiseka, - vis ant intrigančių užsirauna lotuliukas.gif
Įdomu Handei ilgai Korajaus reikės? Nors db kai visgi pas žmona pasilikinės tai gal ir reikės...😂
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 09 10, 10:21)
Bet ot Korajui nesiseka, - vis ant intrigančių užsirauna  lotuliukas.gif
Įdomu Handei ilgai Korajaus reikės? Nors db kai visgi pas žmona pasilikinės tai gal ir reikės...😂

Dabar ir Hande atsipeikes,ir supras kurio jai is tikruju reikia.
Atsakyti
Sveikos, matau visai populiarus serialas, gaila į pabaigą verysad.gif
Atsakyti
Na žinokite kuo toliau tuo labiau man patinka Seher. Nors ir stervisko budo, bet moteriske ismintinga. Ir jos metomos veido israiskos gerules 😉
Atsakyti
QUOTE(Ginara @ 2016 09 13, 16:43)
Na žinokite kuo toliau tuo labiau man patinka Seher. Nors ir stervisko budo, bet moteriske ismintinga. Ir jos metomos veido israiskos gerules 😉

drinks_cheers.gif man irgi patinka ji thumbup.gif
Atsakyti
Nemačiau šiandienos serijos, - bet vakar nusivylus likau ir Emiru ir apskritai pasibaisėjusi turkų požiūriu į moteris ir jų mušimą (kaip Seker išsireiškė Mehmedui apie Ferihą: "ji jau ištekėjus, - turi vyrą ir tu nebegali jos mušti" doh.gif doh.gif doh.gif Maždaug, - kol vyro neturėjo tai normalu mušti... vakar Emiras... box.gif nors turėtų ant kelių prieš ją šliaužiot už jos supratingumą... doh.gif Žodžiu... baisu...
kažkuri rašėt, kad aistringesnius bučiunius turkai cenzūruoja... o va galėtų geriau į smurtą dėmesį atkreipt, - daugiau naudos būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 09 15, 19:27)
kažkuri rašėt, kad aistringesnius bučiunius turkai cenzūruoja... o va galėtų geriau į smurtą dėmesį atkreipt, - daugiau naudos būtų  4u.gif

Kokios naudos? g.gif Kaip yra, taip ir rodo. Nemanau, kad serialas labai atitolęs nuo realaus turkų gyvenimo.
Atsakyti
Aš nei vakar, nei šiandien serijų pilnai nemačiau, bet vakaryštės pabaigą pasižiūrėjau. Siaubas. Tikrai turkų požiūris į moteris... kad ir Mehmetas Seher už gerklės griebia, tai vos ne pati kalta, kad vyrą siutina. Emiras toks teigiamas ir mylintis, bet va, ir jo siutint nevalia. Dabar kaip ir jam žmona priklauso, tai baisus čia daiktas žmonai užtvot...

Būkit geros, apšvieskit, ką svarbaus praleidau 4u.gif iš kur ta su pilbvūzu išdygo?
Atsakyti
Čia mergina, su kuria Emiras turėjo vienos nakties nuotykį, teigia dabar, kad jai užstatė vaiką, nors man tai čia labiau panašu į aferą.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 09 15, 19:40)
Kokios naudos?  g.gif  Kaip yra, taip ir rodo. Nemanau, kad serialas labai atitolęs nuo realaus turkų gyvenimo.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 09 15, 21:38)
Aš nei vakar, nei šiandien serijų pilnai nemačiau, bet vakaryštės pabaigą  pasižiūrėjau. Siaubas. Tikrai turkų požiūris į moteris... kad ir Mehmetas Seher už gerklės griebia, tai vos ne pati kalta, kad vyrą siutina. Emiras toks teigiamas ir mylintis, bet va, ir jo siutint nevalia. Dabar kaip ir jam žmona priklauso, tai baisus čia daiktas žmonai užtvot...

Būkit geros, apšvieskit, ką svarbaus praleidau  4u.gif  iš kur ta su pilbvūzu išdygo?

Kad uzvoze,taip labai labai blogai,taip negalima,bet ar jus pacios toleruotumet jei pvz jusu vyras eitu pas kokia nors moteri issipasakot,nes jam su ja lengviau atsivert yra ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 09 15, 21:14)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

Kad uzvoze,taip labai labai blogai,taip negalima,bet ar jus pacios toleruotumet  jei pvz jusu vyras eitu pas kokia nors moteri issipasakot,nes jam su ja lengviau atsivert yra ?  4u.gif

Aš nemačiau visos situacijos, tik faktą, kad vožė, pamačiau.
Netoleruočiau. Beeet čia serialas, baisėtis galima biggrin.gif
Atsakyti