Įkraunama...
Įkraunama...

Adini Feriha koydum (Turtuolė vargšė)

QUOTE(Prometėja @ 2016 09 08, 20:27)
aš irgi pagalvojau tą patį drinks_cheers.gif , , -  Mehmetas visiškas bandidas
Bet jau su tom paslaptim tai aiškiai nepasimokė Feriha, - juk taip nudegė slėpdama apie save tiesą nuo Emiro ir jo aplinkos, - tai ne, - toliau nuo savų viską slepia... Gi pasakyk galų gale kad pasipiršo ar dar kaip, - ne, - vėl tyli kaip vandens į burną prisisėmusi  doh.gif  doh.gif  doh.gif
p.s. Sanem kartais ne su peruku? Kažkaip keistai priekyje plaukai...

*va va banditas, nuo pradžių tox nevykėlis...dar dirbdamas toje patduotuvėje , galvojau-taisosi, deja.
**aj gi ji amžina kankinė...rimtai erzina jau biggrin.gif
***Sanem su peruku manau...ji sirgo vėžiu filmuodamasi, bent taip viena mūsiškių rašė ;)
Atsakyti
Ne visą seriją mačiau (iki tos vietos, kai Leventas vakarienės pas Ferihą buvo) - ką svarbaus praleidau? Ką Mehmedas pridirbo, kad taip piktinatės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 09 08, 21:39)
Ne visą seriją mačiau (iki tos vietos, kai Leventas vakarienės pas Ferihą buvo) - ką svarbaus praleidau? Ką Mehmedas pridirbo, kad taip piktinatės?  biggrin.gif

nutrenkė Emirą su automobiliu, suvėžinti norėjo ...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2016 09 08, 20:22)

blink.gif psichas.
Bet kad susituokę dar nežino?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2016 09 08, 21:22)

blink.gif kurioje serijos vietoje? Atrodo visa serija ziurejau, nemačiau
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2016 09 08, 22:03)
blink.gif  kurioje serijos vietoje? Atrodo visa serija ziurejau, nemačiau

Nenutrenke,tik kesinosi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

pradejus buvau ziureti nuo pirmos serijos, daziurejau iki 40 ir kazkokios nesamones man su moviex saitu nutiko, ar Jums lygiai taip pat nerodo? per lnkgo tik nuo 45...nu kazkas ziauraus... negi dabar persokti 5 serijas? neidomu :/
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 09 09, 00:25)
Nenutrenke,tik kesinosi  4u.gif

lyg mačiau jį ant mašinos kapoto? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2016 09 09, 07:29)
lyg mačiau jį ant mašinos kapoto? g.gif  unsure.gif

Jis ten atsireme tik.Mehmedui dabar ryskiai nuciuozes stogas,jis nebetelpa savy.Toks grynas parazitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 09 rugsėjo 2016 - 08:24
QUOTE(xiuke @ 2016 09 08, 19:53)

***Sanem su peruku manau...ji sirgo vėžiu filmuodamasi, bent taip viena mūsiškių rašė ;)

Zehra sirgo, ne Sanem.
Atsakyti
QUOTE(Cristobal @ 2016 09 09, 11:37)
Zehra sirgo, ne Sanem.

Abi sirgo,beveik tuo pat metu suzinojo apie liga,ir taip Sanem su peruku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristobal @ 2016 09 09, 12:37)
Zehra sirgo, ne Sanem.

sirgo ir ji...tik ji liko filmuotis.
pradžią serijos papasakokite 😉 ką tėvas ten pamatė skrynioje ir Emiras sveikas kaip suprantu... Sacher kažkokia ryškesnė, lyg plaukai psdažyti...gyvatė ji, bet patinka ji man...iš veido nebjauri mergaičiukė...
o tas Ferihos amžinas tylėjimas...nu nesuprantu 😈 ar tiek to brolio bijo...tyli kai pelė...man brolis duotų, tai aš jsm atgal kirsčiau 😁 o čia- stovi, žiūri, klausosi...nu nžn g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 09 rugsėjo 2016 - 14:03