Įkraunama...
Įkraunama...

Adini Feriha koydum (Turtuolė vargšė)

Gal kas žinote kiek iš viso serijų yra? Pradėjau neiskentusi rusu k žiūrėti, bet ten dar ne visos sukeltos serijos, įdomu kiek dar trūksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2016 07 26, 10:01)
Gal kas žinote kiek iš viso serijų yra? Pradėjau neiskentusi rusu k žiūrėti, bet ten dar ne visos sukeltos serijos, įdomu kiek dar trūksta  blush2.gif

Ir man idomu.... nepavyksta rast kad visos serijos butu, o serialas ne naujas tai turetu būti visos kazkur g.gif
Papildyta:
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 07 25, 18:03)
Ir kas dabar bus? Įdomiai užsibaigė šiandien, gerai, kad ne prieš savaitgalį taip  bigsmile.gif
Tas Halilis tai psichas konkretus. Kažkuri čia teisingai rašė, kad kelia įtarumą tas jo perdėtas religingumas. Mielai būčiau jam per marmūzę užvažiavus, jau kai įsiverže pas Ferihą su priekaištais, kad jis ją matė, kur ji taip anksti ėjo.
Papildyta:

Būkit geros, kas rašysit, rašykit į až tokius dalykus. Aš niekad nesusilaikau geltonai nepaskaičius  blush2.gif  o taip nesinori nieko į priekį žinot.
žinau, mano problemos, tai nepykit, tik prašau  4u.gif

Kad nepatogu i az... kaip zinot kieno klaust????
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2016 07 26, 09:29)
neiškenčiau į priekį pažiūrėjau biggrin.gif lb įtraukiantis serialas, po UM...iki 4ryto biggrin.gif
gal kiek ištemptas, bet nebūtų serialas...viskas eina sava vaga...
tik viena galiu pasakyti, kad motina, tai iš didžiosios raidės, kaip iš Bėgančio laiko...man, tai pavyzdžiai motinų...

As iki 6 ryto sededavau lotuliukas.gif
Del motinos 100pro sutinku,ji man superine,tikrai is didziosios raides drinks_cheers.gif

Ziurekit per turkcinema,arba duralenta.ru,ten geriausios serijos,nesukarpytos ir visos.Is viso Adini Feriha koydum yra 68 serijos,toliau ten kelios pratesimas,bet as jau jo neziurejau,nes ji uzdare.

Galite manes az klausti,kam reikia,mielai atsakysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 26 liepos 2016 - 10:05
QUOTE(Renacio @ 2016 07 26, 10:01)
Gal kas žinote kiek iš viso serijų yra? Pradėjau neiskentusi rusu k žiūrėti, bet ten dar ne visos sukeltos serijos, įdomu kiek dar trūksta  blush2.gif

As galvoju kad rodys 67 ir pasibaigs ju vestuvem. cia kazkas rase, jog be Ferihos nepasiteisino
Atsakyti
Cia galima online lietuviskai ziureti, kam per lnk.go nerodo 4u.gif

http://moviex.org/na...nas-online.html

Ziuriu ir as, bet nelabai kabina. Labai viskas pilka, niuru, nepalyginsi su Medcezir.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 07 26, 11:48)
Cia galima online lietuviskai ziureti, kam per lnk.go nerodo 4u.gif

http://moviex.org/na...nas-online.html

Ziuriu ir as, bet nelabai kabina. Labai viskas pilka, niuru, nepalyginsi su Medcezir.

Nu man po Emiro,Yamanas niekaip nelipo doh.gif dar plius Serenay tai is vis doh.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 07 26, 11:02)

Del motinos 100pro sutinku,ji man superine,tikrai is didziosios raides  drinks_cheers.gif

Ziurekit per turkcinema,arba duralenta.ru,ten geriausios serijos,nesukarpytos ir visos.Is viso Adini Feriha koydum yra 68 serijos,toliau ten kelios pratesimas,bet as jau jo neziurejau,nes ji uzdare.

Galite manes az klausti,kam reikia,mielai atsakysiu  4u.gif

Zehra kaip mama tikrai gera, kad ir pyksta ant dukros, ja gina pameluodama taipat, užstoja drinks_cheers.gif

Aš per duralenta žiuriu. Laukiu greičiau kitas serijas pažiureti kaip ten viskas bus, gaila kad rusu igarsinimo nera su tais subs sunkiai sekasi man doh.gif

Netikejau kad turku serialai tokie faini, pirmas mano žiurimas, seniau buvo tie ispaniški, poto amerikietiški...turku dabar išsisaugojus esu nemažai ka noriu pažiureti paskaičiusi senesnes temas.
Sekantis tikrai bus Medcezir su Cagatajumi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2016 07 26, 12:08)
Sekantis tikrai bus Medcezir su Cagatajumi  wub.gif

As laukiu rudens,naujo Cagos projekto ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 07 26, 12:51)
As  laukiu rudens,naujo Cagos projekto  ax.gif  4u.gif

O koks filmas bus ? bigsmile.gif

Kur dar jis vaidines tik 2 tuose ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2016 07 26, 13:13)
O koks filmas bus ?  bigsmile.gif

Kur dar jis vaidines tik 2 tuose ?  4u.gif

Serialas bus,dar viskas sprendziasi.

Yra dar filmai 2 : Delibal ir Anadolu Kartalları.
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 07 26, 13:30)

Tai lauksim tada ax.gif

Ačiū, užsižymejau, pažiuresiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 07 26, 14:30)

Seriala ziuriu...turbut vien del Emiro wub.gif jis visur fainuolis,bet jusu parase is kur jis toks bjauriukas blush2.gif kaip kaimo bomziukas persigeres ax.gif
Pabaigos neziurejau tai mamos didelio heroizmo nemaciau...na gerai padejo jai ..Ferihai biski prasmukti,bet...tikiuosi pamatyti.
Atsakyti