Gal kas žinote kiek iš viso serijų yra? Pradėjau neiskentusi rusu k žiūrėti, bet ten dar ne visos sukeltos serijos, įdomu kiek dar trūksta

QUOTE(Renacio @ 2016 07 26, 10:01)
Gal kas žinote kiek iš viso serijų yra? Pradėjau neiskentusi rusu k žiūrėti, bet ten dar ne visos sukeltos serijos, įdomu kiek dar trūksta 

Ir man idomu.... nepavyksta rast kad visos serijos butu, o serialas ne naujas tai turetu būti visos kazkur

Papildyta:
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 07 25, 18:03)
Ir kas dabar bus? Įdomiai užsibaigė šiandien, gerai, kad ne prieš savaitgalį taip
Tas Halilis tai psichas konkretus. Kažkuri čia teisingai rašė, kad kelia įtarumą tas jo perdėtas religingumas. Mielai būčiau jam per marmūzę užvažiavus, jau kai įsiverže pas Ferihą su priekaištais, kad jis ją matė, kur ji taip anksti ėjo.
Papildyta:
Būkit geros, kas rašysit, rašykit į až tokius dalykus. Aš niekad nesusilaikau geltonai nepaskaičius
o taip nesinori nieko į priekį žinot.
žinau, mano problemos, tai nepykit, tik prašau

Tas Halilis tai psichas konkretus. Kažkuri čia teisingai rašė, kad kelia įtarumą tas jo perdėtas religingumas. Mielai būčiau jam per marmūzę užvažiavus, jau kai įsiverže pas Ferihą su priekaištais, kad jis ją matė, kur ji taip anksti ėjo.
Papildyta:
Būkit geros, kas rašysit, rašykit į až tokius dalykus. Aš niekad nesusilaikau geltonai nepaskaičius

žinau, mano problemos, tai nepykit, tik prašau

Kad nepatogu i az... kaip zinot kieno klaust????
QUOTE(xiuke @ 2016 07 26, 09:29)
neiškenčiau į priekį pažiūrėjau
lb įtraukiantis serialas, po UM...iki 4ryto 
gal kiek ištemptas, bet nebūtų serialas...viskas eina sava vaga...
tik viena galiu pasakyti, kad motina, tai iš didžiosios raidės, kaip iš Bėgančio laiko...man, tai pavyzdžiai motinų...

gal kiek ištemptas, bet nebūtų serialas...viskas eina sava vaga...
tik viena galiu pasakyti, kad motina, tai iš didžiosios raidės, kaip iš Bėgančio laiko...man, tai pavyzdžiai motinų...
As iki 6 ryto sededavau

Del motinos 100pro sutinku,ji man superine,tikrai is didziosios raides

Ziurekit per turkcinema,arba duralenta.ru,ten geriausios serijos,nesukarpytos ir visos.Is viso Adini Feriha koydum yra 68 serijos,toliau ten kelios pratesimas,bet as jau jo neziurejau,nes ji uzdare.
Galite manes az klausti,kam reikia,mielai atsakysiu

QUOTE(Renacio @ 2016 07 26, 10:01)

As galvoju kad rodys 67 ir pasibaigs ju vestuvem. cia kazkas rase, jog be Ferihos nepasiteisino
Cia galima online lietuviskai ziureti, kam per lnk.go nerodo
http://moviex.org/na...nas-online.html
Ziuriu ir as, bet nelabai kabina. Labai viskas pilka, niuru, nepalyginsi su Medcezir.

Ziuriu ir as, bet nelabai kabina. Labai viskas pilka, niuru, nepalyginsi su Medcezir.
QUOTE(Violetisimo @ 2016 07 26, 11:48)
Cia galima online lietuviskai ziureti, kam per lnk.go nerodo

Nu man po Emiro,Yamanas niekaip nelipo

QUOTE(lauravala @ 2016 07 26, 11:02)
Del motinos 100pro sutinku,ji man superine,tikrai is didziosios raides

Ziurekit per turkcinema,arba duralenta.ru,ten geriausios serijos,nesukarpytos ir visos.Is viso Adini Feriha koydum yra 68 serijos,toliau ten kelios pratesimas,bet as jau jo neziurejau,nes ji uzdare.
Galite manes az klausti,kam reikia,mielai atsakysiu

Zehra kaip mama tikrai gera, kad ir pyksta ant dukros, ja gina pameluodama taipat, užstoja

Aš per duralenta žiuriu. Laukiu greičiau kitas serijas pažiureti kaip ten viskas bus, gaila kad rusu igarsinimo nera su tais subs sunkiai sekasi man

Netikejau kad turku serialai tokie faini, pirmas mano žiurimas, seniau buvo tie ispaniški, poto amerikietiški...turku dabar išsisaugojus esu nemažai ka noriu pažiureti paskaičiusi senesnes temas.
Sekantis tikrai bus Medcezir su Cagatajumi

QUOTE(otea @ 2016 07 26, 12:08)
As laukiu rudens,naujo Cagos projekto

QUOTE(lauravala @ 2016 07 26, 12:51)
O koks filmas bus ?

Kur dar jis vaidines tik 2 tuose ?

QUOTE(otea @ 2016 07 26, 13:13)
Serialas bus,dar viskas sprendziasi.
Yra dar filmai 2 : Delibal ir Anadolu Kartalları.
QUOTE(lauravala @ 2016 07 26, 13:30)
Tai lauksim tada

Ačiū, užsižymejau, pažiuresiu

QUOTE(lauravala @ 2016 07 26, 14:30)
Seriala ziuriu...turbut vien del Emiro

Pabaigos neziurejau tai mamos didelio heroizmo nemaciau...na gerai padejo jai ..Ferihai biski prasmukti,bet...tikiuosi pamatyti.