QUOTE(Lakšmi @ 2016 08 10, 12:43)
Poeme, kaip šandien nuotaika, ar magnis padeda? Aš irgi įkaliau. FB mačiau susidomėjai meditacija, MB pas juos eina, žinok labai jam patinka. Aš medituoju tarp daržovių. Nors jau reiktų ir man sukryžiavus kojas pasėdėt ir nusiramint, nes toli nenuves tokie tempai...
Ačiū brangioji, nuotaika vidutinė. Vakar su šypsena parvažiavau, paskaičius elegantiško sodo citatą

Iki nirvanos trūksta dar, bet pavalgius magnį gal pasivysiu

Kokį tu geri? Man žiauriai patiko geriamo magnio ampolės, jaučiu tokį atsipalaidavimą

Man gi akis trūkčiojo paskutines 2-3 sav. Nors tas praėjo

Kol kas ir aš medituoju šiltnamy ir lysvėse. Mano sūnus lanko užsiėmimus pas juos, labai patenkintas, ir aš taip pat. Nuo pernai ruošiuosi pas juos į jogą, bet kaip visada laiko trūksta........... reikia pasižadėt, kad pasibaigus rudens darbams, pradėsiu lankyt
Papildyta:
Mergaitės turiu išsisaugojus žalių pomidorų receptą. Sakė labai verti dėmesio:
"Taigis, pasiruoškit marinadą:
5 ltr vandens
0,5 ltr 9 proc acto
2 stiklinės cukraus
1 stiklinė druskos
Žali supjaustyti pomidorai (mažesnių nepjaustau), labai daug česnakų skiltelių (remiantis originaliu receptu, reikia dėti 2 skilteles į puslitruką, ale aš dedu mažiausiai 4 - 5) , čili paprika.. (recepte nurodyta 0,5 pipiriuko puslitriui, bet aš dedu cielą ir tokį, į kurį vien pažiejus amą užima

))
Pomidorus, patalpintus stiklainėly, užpili verdančiu marinadu, dedi puodan, kaitini 10 15 minučių.
Remiantris receptu, šiuo marinadu užpili 13 ltr pomidorų.. mano manymu, kad maždaug dvigubai mažiau..
Verta, tikrai verta. Ypač tiems, kas mėgsta degtinėlę ar stipresnę geresnė jos pirmtakę

))"