Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(poeme @ 2016 08 12, 14:54)
Puiku  ok.png
Nu ką pupos, gražaus ateinančio, ilgo, šilto, šventinio savaitgalio user posted image
Buuuuučka user posted image

Jau tie Jūsų jaustukai nemirtingi!!! ypač tas kur žolę rūko. Man net magnio nereikia, vien į juos pažiūrėjus nuotaika pakyla biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 08 12, 15:54)
Puiku  ok.png
Nu ką pupos, gražaus ateinančio, ilgo, šilto, šventinio savaitgalio user posted image

Ir tau tongue30x30.png
QUOTE(TuDa @ 2016 08 12, 15:58)
Jau tie Jūsų jaustukai nemirtingi!!! ypač tas kur žolę rūko. Man net magnio nereikia, vien į juos pažiūrėjus nuotaika pakyla biggrin30x30.png

o jei dar magnio pabandytum, visai būtų gerai biggrin30x30.png tongue30x30.png
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 08 12, 14:54)

gražaus ir tau 4u.png mirksiukas.png

Man savaitgalis darbe tai bus kas veikti , pas mus būna žolinės atlaidai ( nors tiek gerai kad nereiks su svečiais knistis blush-anim-cl.png )

Aš vakar visą dieną ant sparnų skraidžiau dėl mūsų irkluotojų blush-anim-cl.png neseniai buvom Trakuose , aplankėm ir jų bazę , šnekėjom ant vieno suoliuku susėdę, treniruotę stebėjom , sėkmės palinkėjom, nu kaip džiaugiuos dėl jų ne tas žodis wub30x30.png dabar kumščiai suspausti dėl krepšininkų wub30x30.png

Sveikutės

Apie daržus nėr ką pasakoti , viskas vyksta pagal planą , vazonų grožis eina į pabaigą verysad.png
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 08 11, 11:14)
TOPas blogiukų, kurių neverta augint (bent jau man): Dikaja Roza (tik 3 pomidorai!), Jabločnyje Lipeckij (kažkaip taip), Sinij, Costoluto Genovese, Tlacolula Ribbed, Sen sei, Brendy geltonas, net ir De Barao juodas menkokas. Iš naujų, kur gauta iš Mydobro sėklų Dark Galaxly ir Blue Gold dar neprinoko, bet matosi, kad menki. Laukiu Green Cheroke (iš poemes). Gal dar keletas nevykėlių. Visi nepatiko dėl mažo derlingumo, kai kurie dėl trūkinėjančių vaisių, sergančių lapų. Šiemet vietoj Polbig paėmiau Polfast, ir nusivyliau. Greit susirgo, smulkesni, nei pirmieji. Polbig vertesni iš žemų.

Patiko Alsu, Severnyj, Babuškino, Toro, Penis, Red pear stambus, Indigo Rose (dėl grožio), Black Russian, Zefir v šokolade (superinis derlingumas, tik odelė trūkinėjo, bet žiauriai skanūs). Kaip visada Churma ir German orange strawberry-stambūs ir skanūs. Izumrudnoje jabloko. Naujokas iš kristulees gautas Korol rannich (žemas, bet labai stambiais ir skaniais vaisiais, nors nelabai ankstyvas). Kiti vidutiniški, pvz. Bakinskij krupnplodnyj, pernai buvo stambesnis. Dar reikia paminėti, kad niekuo netręšiau, nepurškiau, tik į duobutes dėjau sodindama Activit granulių ir universalių trąšų su pelenais. Mulčiavau. Ir šiltnamis toj pačioj vietoj daugybę metų. Tai tokie faktoriai.

Čia tiek pomidorų rūšių????? mega_shok.png mega_shok.png mega_shok.png mega_shok.png mega_shok.png
O jetus, man Dieve duok su kokiom dviem susitvarkyti cool30x30.png

Merginos, jei turėtumėt daržiuką 12mx15m ką ir kiek sodintumėt????? flirt.png flirt.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di72: 13 rugpjūčio 2016 - 15:42
QUOTE(Di72 @ 2016 08 13, 15:40)

Merginos, jei turėtumėt daržiuką 12mx15m ką ir kiek sodintumėt?????  flirt.png  flirt.png

Viską , ko reike , ką valgot mirksiukas.png svogūną , morką , burokėlį , agurkus nu ir ttt . Daržiukas visai nemažas tai jau smulkmenoms manau tikrai užteks .
Atsakyti
Tai ko nieks Žolinės nešvenčia? Patyliukais alutį gurkšnojat su agurkėliais raugintais?

Di72, ne visas pomid.veisles išvardinau dar smile30x30.png O daržiuką darykis pgl. savo pageidavimus. Visko po truputį. Svarbiausiai, prieskoniams kampiuką palik. Mano daržovių sąrašas: žirniai, šparaginės, keletas burokėlių, eilutė morkų, porai, svogūnai ir žieminiai česnakai, agurkai, keli kerai bulvių, porą daigų cukinijų ir moliūgai dėl grožio. Braškės ir žemuogės.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 15 rugpjūčio 2016 - 21:11
QUOTE(TuDa @ 2016 08 12, 15:58)

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Lakšmi @ 2016 08 12, 16:58)
o jei dar magnio pabandytum, visai būtų gerai  biggrin30x30.png  tongue30x30.png

Man atrodo mes už reklamą tuoj gausim user posted image
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2016 08 13, 16:40)
Merginos, jei turėtumėt daržiuką 12mx15m ką ir kiek sodintumėt?????   flirt.png  flirt.png

Nuo daug ko priklauso.............. Svarbiausia nuo to ką mėgstat, ką vakuosi ir pan. Pas mane burokėliai ( daug , nes l. mėgstam), svogūnai, česnakai, cukinijos, šparaginės, morkos, lauko agurkai, pupos, braškės, žemuogės ir t.t. Kai pasidarysi lysves, žinosi, kiek ko gali pasisodint user posted image
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2016 08 12, 23:05)
Aš vakar visą dieną  ant sparnų skraidžiau dėl mūsų irkluotojų   blush-anim-cl.png  neseniai buvom Trakuose , aplankėm ir jų bazę , šnekėjom ant vieno suoliuku susėdę, treniruotę stebėjom , sėkmės palinkėjom,  nu  kaip džiaugiuos dėl jų  ne tas žodis  wub30x30.png  dabar kumščiai suspausti dėl krepšininkų   wub30x30.png

Aš dėl visų lietuvių džiaugiuos user posted image Ir irkluotojai, ir Didžbalis su savo saltu ir disko metikė ir dviratininkė, nu ir žinoma krepšininkai............. Gaila Rūtelės verysad.png
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2016 08 15, 22:07)
Tai ko nieks Žolinės nešvenčia? Patyliukais alutį gurkšnojat su agurkėliais raugintais?

Šventėm 4u.png Buvom Naisiuose, oras privertė greit pasipustyt padus, bet vis tiek buvo faina, kepėm duoną ant pagaliukų ant laužo, nu nerealiai skani, pasiėmiau raugo........... Gryžom į miestą, nuėjom pavakarieniaut į kavinę,.........žodžiu buvom išlindę pasižmonėt 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 16 rugpjūčio 2016 - 09:06
Niu kąąąą............ pasitinkam rudenėlį user posted image
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 08 16, 10:06)

Nenervink aggressive.png
Atsakyti
Nenoriu rudens,noriu vasaros dar nors truputuką cray.png
Vakar vistik aplankiau jūrą,nesimaudžiau,bet ilgai sėdėjau ir žiūrėjau į bangas.Oras gana gražus buvo,šiltas vėjas ir svarbiausia nelijo.Pasivaikščiojome pajūriu,prasipūtėme smegenis ir grįžome vėl į realybę.Dabar su naujom jėgom prie marinavimų 4u.png
Pomidorai šiltnamyje be lapų,vaizdas baisus,bet pomidorų dar daug žalių,tikiuosi prinoks.Agurkai auga ir mezga.Braškės netvarkytos,šparaginės neskintos,reikia susiimti smarkiai.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2016 08 16, 10:14)
Nenervink  aggressive.png

user posted image Tuoj rugsėjo pirma rugsėjo pirma user posted image
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 16, 10:22)
Pomidorai šiltnamyje be lapų,vaizdas baisus,bet pomidorų dar daug žalių,tikiuosi prinoks.Agurkai auga ir mezga.Braškės netvarkytos,šparaginės neskintos,reikia susiimti smarkiai.

Aš neturiu agurkų. Vaapšče user posted image Žiemai neturėsiu. Bet.... užsivakuosiu biški pomidorų, burokėlių, šparaginių dar mačiau, gal netyčia kokią cukiniją................ Jei spėsiu rolleyes.png Per ilgąjį savaitgalį tesugebėjau slyvų kompotų užvakuot ir darže sumažint 3 elegantiškai apžėlusias lysves. Braškės nepaliestos. Šiandien kepsiu slyvų pyragą ir užvakuosiu porą stiklainių mažų pomidoriukų user posted image Nebesidrąskau............ po truputį, be nervų, nu nespėju ką daba user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 16 rugpjūčio 2016 - 09:38
Prieskoniams yra numatyta atskira erdvė prie namo pakeltose lysvėse smile30x30.png man labai svarbi Jūsų visų nuomonė dėl daržo, kadangi aš labiau linkusi su gėlėm (rožės ir levandos mano meilė wub30x30.png wub30x30.png ) krapštinėtis, o va daržovės..... blush-anim-cl.png visiškai nemėgstu virtuvės o apie vakavimus bijau net pagalvot fear.png

QUOTE(poeme @ 2016 08 16, 09:06)

aggressive.png aggressive.png tai kad vasaros taip ir nebuvo cray.png cray.png cray.png cray.png
Atsakyti