QUOTE(TuDa @ 2016 08 12, 15:58)
Jau tie Jūsų jaustukai nemirtingi!!! ypač tas kur žolę rūko. Man net magnio nereikia, vien į juos pažiūrėjus nuotaika pakyla
Papildyta:
QUOTE(Lakšmi @ 2016 08 12, 16:58)
o jei dar magnio pabandytum, visai būtų gerai
Man atrodo mes už reklamą tuoj gausim
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2016 08 13, 16:40)
Merginos, jei turėtumėt daržiuką 12mx15m ką ir kiek sodintumėt?????
Nuo daug ko priklauso.............. Svarbiausia nuo to ką mėgstat, ką vakuosi ir pan. Pas mane burokėliai ( daug , nes l. mėgstam), svogūnai, česnakai, cukinijos, šparaginės, morkos, lauko agurkai, pupos, braškės, žemuogės ir t.t. Kai pasidarysi lysves, žinosi, kiek ko gali pasisodint
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2016 08 12, 23:05)
Aš vakar visą dieną ant sparnų skraidžiau dėl mūsų irkluotojų

neseniai buvom Trakuose , aplankėm ir jų bazę , šnekėjom ant vieno suoliuku susėdę, treniruotę stebėjom , sėkmės palinkėjom, nu kaip džiaugiuos dėl jų ne tas žodis

dabar kumščiai suspausti dėl krepšininkų
Aš dėl visų lietuvių džiaugiuos

Ir irkluotojai, ir Didžbalis su savo saltu ir disko metikė ir dviratininkė, nu ir žinoma krepšininkai............. Gaila Rūtelės
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2016 08 15, 22:07)
Tai ko nieks Žolinės nešvenčia? Patyliukais alutį gurkšnojat su agurkėliais raugintais?
Šventėm

Buvom Naisiuose, oras privertė greit pasipustyt padus, bet vis tiek buvo faina, kepėm duoną ant pagaliukų ant laužo, nu nerealiai skani, pasiėmiau raugo........... Gryžom į miestą, nuėjom pavakarieniaut į kavinę,.........žodžiu buvom išlindę pasižmonėt