Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

[quote=zygintama,2016 09 03, 14:35]
[quote=aurute66,2016 09 03, 09:36]
ZYGINTAMA laikykis,viskas bus gerai.Stiprybės tau ir mažyliui. 4u.gif

Aciu mergaites ;-) laikomes kazkaip...
Maziusnusilpes, nukeirescukrus, neteko skyciu,zaraza pilvelyje, roto nerado, uzdegiminiai rodikliai baisus, dveji antibiotikai palaiko gyvybe, lasina gliukoze ir druska, valgo du saukstus sriubos, mama valgo uz abu...
[/quote]
o jergau verysad.gif laikykitės , viskas bus gerai console.gif cukrų sureguliuos,skysčius atstatė, susitvarkys viskas. bet nieko nėra baisiau mamai, kai serga vaikas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis, mergikės,
zygintama 4u.gif abiems stiprybės. Bet kaip tiems mažiukams nesiseka... ar darželyje pasigavo ką? Gal kokios bakterijos?

mes irgi pradėjom ligų sezoną. Šį kartą rekordas: dvi dienos mažiukui darželyje, vakar jau temperatūra, šiandien angina ir antibiotikai... Ir, rodos, vasarą plikinėjom, maudėmės, ledus rijom...
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 09 03, 15:49)
mes irgi pradėjom ligų sezoną. Šį kartą rekordas: dvi dienos mažiukui darželyje, vakar jau temperatūra, šiandien angina ir antibiotikai... Ir, rodos, vasarą plikinėjom, maudėmės, ledus rijom...

Maniškis dvi dienos iki darželio susirgo. O poliklinikoj pilna sergančių vaikų.
Atsakyti
Žygintama milijonas balionų tavo zuikiui 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikit kuo greičiau
Ir kitiems ligoniukams daug daug sveikatos balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Užsukau pasilabinti, ilgiau rašyti kol kas neturiu laiko, gyvenam kraustynemis ir miegame naujuose savo namuose. Per šiandien galutinai turiu atlaisvinti senąjį namą.

Sveikatos visiems ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2016 09 04, 11:00)
Labas rytas,

Užsukau pasilabinti, ilgiau rašyti kol kas neturiu laiko, gyvenam kraustynemis ir miegame naujuose savo namuose. Per šiandien galutinai turiu atlaisvinti senąjį namą.

Sveikatos visiems ligoniukams  4u.gif

super naujienos, viskas tik į gera!
Atsakyti
Laba 4u.gif

Ojetau kiek sirgaliukų verysad.gif Balioniukai visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ypač zygintamai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mes šįiandien pirmą dieną iškeliavom į darželį, žiūrėsim kaip mums seksis unsure.gif Jau ryte nervų kalnas. OOOOOoooooo vaikelį kaip reik papult į centrą prieš 8 blink.gif blink.gif Iš namų reik išvažiuot 7 bis.gif

Papildyta:
Aurute saule, tikiuosi neprakeikei user posted image Aš žinok visai susivėlus su laiku user posted image Šiandien tikrai užvažiuosiu user posted image
Mano savaitgalis SPALVINGAS wub.gif Buvom Rundalės pily, Jūrmaloj........ Dar labai labai gražu wub.gif Rudeniu net nekvepia user posted image
Išėję iš Rundalės pilies, radom aprašymą, kad tai vasaros rezinecija............., vaikai iš kart sumojo - oooooo, neblogas sodoi namelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žodžiu, prašau vaizdialių wub.gif

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Kas čia per gėlė???
user posted image

Papildyta:
user posted image

O čia Jūrmala.... user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2016 09 04, 11:00)
Užsukau pasilabinti, ilgiau rašyti kol kas neturiu laiko, gyvenam kraustynemis ir miegame naujuose savo namuose.

Nu prašau, kokie greičiai pas jus 4u.gif
Aš dar galutinai neišsikrausčiau verysad.gif Dar daug daigtų neišvežta............... aplenkei biggrin.gif
Atsakyti
Gražios vasasoros palydėtuvės, poeme bigsmile.gif

aurute, aš šiandien po pietų užsuksiu. Ar rasiu tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 05 rugsėjo 2016 - 11:08
QUOTE(vija zemaite @ 2016 09 05, 11:07)

aurute, aš šiandien po pietų užsuksiu. Ar rasiu tave?

Aš galvoju kad rasim g.gif biggrin.gif tau jei iśeina suk apie 15val mirksiukas.gif pakarpiau begonijų śakelių ,każkada buvai prašius mirksiukas.gif

Labi

Kristinka smagu kad viskas tvarkosi 4u.gif

Poeme gražus vasaros uždarymas wub.gif thumbup.gif mes dar nedarėm uždarymo , bandysim iki Tervetės nulėkti , sakė labai ten gražu g.gif juokėmės kad sezoną atidarėm Latvijoje tai ir uždarykim Latvijoje lotuliukas.gif

Merginos spanguolės ir gėlių šakelės šiandien bus pas aurutę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 09 05, 12:45)
Aš galvoju kad rasim  g.gif  biggrin.gif tau jei iśeina suk apie 15val  mirksiukas.gif pakarpiau begonijų śakelių ,każkada buvai prašius  mirksiukas.gif

labuks, anksčiau ir neužsuksiu :) O tu česnako nepamiršk pasiimt. O tą mėlitą kitą k. atvešiu, nes sode jis. Ar daug nori, ar porą kuokštų užteks? Gražiai plečiasi.
Dėkui už šakeles, gal pavyks prišaknydinti.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 09 05, 12:17)
labuks, anksčiau ir neužsuksiu :) O tu česnako nepamiršk pasiimt. O tą mėlitą kitą k. atvešiu, nes sode jis. Ar daug nori, ar porą kuokštų užteks? Gražiai plečiasi.
Dėkui už šakeles, gal pavyks prišaknydinti.

Aha jau pasiėmiau viską mirksiukas.gif užteks porą kupstelių mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
4u.gif aciu mergaites uz sveikatytes balionelius! 4u.gif
Si vakara jau kvepes namai ;-) vaje, nebegaliu ligoninej help.gif
Ale, kokiu grozybiu primate Poeme! Kristule, ir tau linkiu kuo greiciau atrasti nauju namu dvasia ir ramybe! Su ikurtuvem!
O as jau pradedu galvoti, kur ir kaip ikurdinti geliukus... ka palikti salnai, ka persodinti i vazonus, kur isdestyti.... dar savaite maziu namie slaugysiu, gal galvoju pasidarbuiti, bet dar nesinori draskyti, salnu nepranesa...
Atsakyti