Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

QUOTE(kroha kroha @ 2016 08 25, 00:27)
Noreciau but su juo, bet jis nebenori. Del to ir klausiau, ar dar busim kartu? O gal man skirtas visai kitas?

Kur dingo klopedija? bigsmile.gif Ji jums išaiškintų, kokią nesąmonę darote, tikėdamasi likti su žmogumi, kuris jūsų nenori - niekada per jėgą mielas nebūsi.

O ar skirtas kitas - vienareikšmiškai taip, pasaulyje kažkur yra kitas, su kuriuo dar nesusitikote. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 25, 13:54)
Kur dingo klopedijabigsmile.gif  Ji jums išaiškintų, kokią nesąmonę darote, tikėdamasi likti su žmogumi, kuris jūsų nenori - niekada per jėgą mielas nebūsi.

O ar skirtas kitas - vienareikšmiškai taip, pasaulyje kažkur yra kitas, su kuriuo dar nesusitikote.  4u.gif

Aciu sirdingai, kad nepraejote ir paziurejot! 4u.gif
Jus visiskai teisi. Negali rupet zmogus, kuriam nerupi tu.
Tik musu situacija siek tiek kitokia. Jis paleido mane, nes nori kad buciau laiminga. Jam uzejo kazkas, jis galvoja kad negali mane padaryt laiminga. Matau kad jam negerai... Visas sukudes...
Atsakyti
Ai... irnesakyk.gif ...
Klopedija skyrybų temoje... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Mergaitės, kuri galit, pažiūrėkit mano mokslų perspektyvas. Kur norėjau, neįstojau. Pasirinkau kitą kryptį. Suprantu, kad gera, bet ne visai tai, ko norėjau ir daug minčių dėl to. Busiu dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 08 25, 18:21)
Ai... irnesakyk.gif ...
Klopedija skyrybų temoje...  lotuliukas.gif

Norit pasakyti, kad merginos čia ateina, paklausia, ar jau skirtis, gauna pritarimą ir eina į skyrybų temą. O jūs kaip gerasis angelas sargas jas lydyt? thumbup.gif
Ateikit čia, labai reikia jūsų griežto žodžio, kad svajokles atvesti į protą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2016 08 25, 18:45)
Sveiki. Mergaitės, kuri galit, pažiūrėkit mano mokslų perspektyvas. Kur norėjau, neįstojau. Pasirinkau kitą kryptį. Suprantu, kad gera, bet ne visai tai, ko norėjau ir daug minčių dėl to. Busiu dėkinga už pagalbą 4u.gif

Ką norite konkrečiau sužinoti? Ar baigsit studijas?
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 25, 20:06)
Norit pasakyti, kad merginos čia ateina, paklausia, ar jau skirtis, gauna pritarimą ir eina į skyrybų temą. O jūs kaip gerasis angelas sargas jas lydyt?  thumbup.gif
Ateikit čia, labai reikia jūsų griežto žodžio, kad svajokles atvesti į protą  4u.gif
Papildyta:

Ką norite konkrečiau sužinoti? Ar baigsit studijas?

Ar verta apskritai ir ar man iš to bus naudos?
Atsakyti

QUOTE(laimux2 @ 2016 08 23, 20:24)
Labas, mergaites, gal galite zvilgteleti, kokie mano ir vyro (M)santykiai bus ateinancius 3 menesius? Susitaikysim ar ne. Aciu!

Vis dar aktualu, jei galima- paziurekite. Aciu!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimux2: 25 rugpjūčio 2016 - 20:13
QUOTE(acmeda @ 2016 08 21, 16:58)
Sveiki,na paklausiau iš naujo,gal kas galėsit pakomentuot,kokį variantą man rekomenduoja kortos rinktis,naudojau Rider kortas 4u.png

1-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu naują darbovietę?
Kortos iškrito tokios:
Skeptrų Karalienė
Taurių 5 (apversta)
Saulė
Taurių Karalius (apversta)
Kardų 6

2-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu seną darbovietę,bet naujoje vietoje ir su kitom kolegėm?
Kortos iškrito tokios:
Monetų 4 (apversta)
Taurių Riteris (apversta)
Monetų 6
Mirtis
Skeptrų 8

3-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei derinsiu naują darbovietę su senąją?
Kortos iškrito tokios:
Nuosaikumas
Taurių 4
Kardų 8
Skeptrų 3
Velnias

Ačiū pakomentavusioms 4u.png

Nemoku aš gražiai kaip jūs pakomentuot blush2.gif Manau pirmas variantas- atsakymas taip,o kiti du variantai-atsakymas ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acmeda: 25 rugpjūčio 2016 - 21:30
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 24, 09:52)
Susitiksite su žmogumi jei tik labai norėsite ir pradėsite jo ieškoti. Kai intensyviai pradedi apie žmogų galvoti, netikėtai apie jį gauni žinių arba susitinki. Tam kortų nereikia, tereikia Visatą informuoti apie norimą susitikimą ir jūsų noras bus išpildytas.  :)

Kad as visai nenoriu su juo susitikti, todel jo net ir neieskosiu, nes issiskyreme skausmingai. Tiesiog idomu, ar as kada nors ji dar pamatysiu, ar suzinosiu ka nors apie ji.

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 25, 21:06)
Norit pasakyti, kad merginos čia ateina, paklausia, ar jau skirtis, gauna pritarimą ir eina į skyrybų temą. O jūs kaip gerasis angelas sargas jas lydyt?  thumbup.gif
Ne. schmoll.gif
Bet esu patyrus skyrybų "labirintus", todėl manau, kad ne į kortas reikia gilintis, o į CK.
Atsakyti
Kažkaip atsidariau šitą puslapį ir kilo pirma mintis... kad nors ir kaip laikai keičias, vis daugiau tokių kietų business woman ir pan. Bet tos amžinos meilės kančios jaučiu niekada nesibaigs:) Nes didžioji dauguma klausimų kortoms yra dėl meilės reikalų... Šiandien į FB kažkas įmetė paskutinį pokalbį su Stevenu Jobsu ir ten rašo, kad kai jau galas ateina, tai dzin tie darbai, karjeros, pinigai, butai ir t.t., o aktualu lieka kiek mylejai, kaip ir t.t....
Tai į tą meilės temą, labai labai linkiu čia klausiančioms, kad tos kortos parodytų geras prognozes jūsų meilės reikalams... Aišku būna visai, bet kad mažiau tų nelaimingų įstorijų
Atsakyti
QUOTE(acmeda @ 2016 08 25, 21:28)

Nemoku aš gražiai kaip jūs pakomentuot blush2.gif  Manau pirmas variantas- atsakymas taip,o kiti du variantai-atsakymas ne.

Kitaip formuluokit. Kas laukia? Nu kas laukia, vat parodė kortos, kas laukia, čia ir smagumų, ir nelabai. O kurioj srity? Ko ten tikitės naujame, sename? Kas domina? Kurios sritys ten? Uždarbis, karjeros perspektyvos, santykiai su valdžia, santykiai su kolegomis, emocinis fonas, Jūsų pačios emocinė būklė, t.t. Mažiau kortų, daugiau konkretumo klausimuose. Nebijokit parašyt ne taip jau iškalbingai, niekas įvertinimų nedės ir pažymių nerašys, suklysti irgi galima. Intuiciją junkit komentuodama savo kortas, ne tik reikšmės svarbu, jos Kažkieno (greičiausiai, nes abejoju, ar jau savas turite išdirbusi).

QUOTE(klopedija @ 2016 08 26, 16:30)
Ne.  schmoll.gif
Bet esu patyrus skyrybų "labirintus", todėl manau, kad ne į kortas reikia gilintis, o į CK.

Tai visai normalu tokiais klausimais kreiptis į kortas. Man pvz visai nepatinka aiškintis kortomis ką nors apie finansines operacijas, va čia tai būtų netinkama tema.

Žo, gyvenimas tikrai pagerėjo, bet sveikata velkasi iš paskos, todėl dar nėr jėgų ateit čia kortų žiūrėt, atėjau Gertrūdos ieškot :D
Atsakyti