Labai prasau paziureti mano situacija. paskutiniu metu lb pykstames su vyru . Atrodo kad visiskai jam neberupiu nei as nei seima. Del to dabar labai susipykome ir jis isejo is namu . Nezinau ka toliau daryti. Gal galit paziureti kokia santykiu perspektyva laukia.
Aciu!
QUOTE(sextina @ 2016 08 27, 18:45)
Labai prasau paziureti mano situacija. paskutiniu metu lb pykstames su vyru . Atrodo kad visiskai jam neberupiu nei as nei seima. Del to dabar labai susipykome ir jis isejo is namu . Nezinau ka toliau daryti. Gal galit paziureti kokia santykiu perspektyva laukia.
Aciu!
Aciu!
Neskubėkite su išvadomis. Pabandykite atsargiai išsiaiškinti, kas atsitiko jūsų vyrui, panašu, kad jis turi didelių problemų, tai susiję su pinigais. Kortos rodo, kad jūs neesate vienas kitam labai atviri, gal todėl ir atsirado įtampa. Kažkas nuo jūsų slepiama, gal net ir norint apsaugoti, bet tai veda į vis gilesnį nesusipratimą. Jūsų šeima liks stabili, tik jums reikia rasti bendrą kalbą. Vyras turi pasakyti problemos esmę, nes ji kažkiek palies šeimos gyvenimą, tad pasiruoškite išklausyti jums nemalonius dalykus.
Prasau, paziurekite ir mano situacija. Vyras jau keli menesiai gyvena atskirai, is pradziu norejo tvarkyti dokumentus, dabar netvarko. Pavargau nuo tokios situacijos, bet labai tikiuos, kad viskas bus gerai. Aciu.
QUOTE(Rodnega @ 2016 08 25, 18:45)
Sveiki. Mergaitės, kuri galit, pažiūrėkit mano mokslų perspektyvas. Kur norėjau, neįstojau. Pasirinkau kitą kryptį. Suprantu, kad gera, bet ne visai tai, ko norėjau ir daug minčių dėl to. Busiu dėkinga už pagalbą 

Viskas bus gerai. Studijas baigsite, jūs daug ko nežinote, todėl ir biojote nusivylti, bet esate žmogus, kuriam nėra sunku mokytis, todėl didelių problemų jums studijos nesukels.
Papildyta:
QUOTE(laimux2 @ 2016 08 27, 22:32)
Prasau, paziurekite ir mano situacija. Vyras jau keli menesiai gyvena atskirai, is pradziu norejo tvarkyti dokumentus, dabar netvarko. Pavargau nuo tokios situacijos, bet labai tikiuos, kad viskas bus gerai. Aciu.
Kas jūsų akimis - bus gerai? Ar kad išsiskirsite, ar kad susitaikysite?
QUOTE(laimux2 @ 2016 08 27, 22:32)
Noriu issaugoti seima! Kaip klostysis musu santykiai tarkim 3 menesiu laikotarpyje? Ar susitaikysim?
QUOTE(acmeda @ 2016 08 25, 22:28)
QUOTE(acmeda @ 2016 08 21, 16:58)
Sveiki,na paklausiau iš naujo,gal kas galėsit pakomentuot,kokį variantą man rekomenduoja kortos rinktis,naudojau Rider kortas 4u.png
1-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu naują darbovietę?
Kortos iškrito tokios:
Skeptrų Karalienė
Taurių 5 (apversta)
Saulė
Taurių Karalius (apversta)
Kardų 6
2-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu seną darbovietę,bet naujoje vietoje ir su kitom kolegėm?
Kortos iškrito tokios:
Monetų 4 (apversta)
Taurių Riteris (apversta)
Monetų 6
Mirtis
Skeptrų 8
3-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei derinsiu naują darbovietę su senąją?
Kortos iškrito tokios:
Nuosaikumas
Taurių 4
Kardų 8
Skeptrų 3
Velnias
Ačiū pakomentavusioms 4u.png
Nemoku aš gražiai kaip jūs pakomentuot
Manau pirmas variantas- atsakymas taip,o kiti du variantai-atsakymas ne.
Sveiki,na paklausiau iš naujo,gal kas galėsit pakomentuot,kokį variantą man rekomenduoja kortos rinktis,naudojau Rider kortas 4u.png
1-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu naują darbovietę?
Kortos iškrito tokios:
Skeptrų Karalienė
Taurių 5 (apversta)
Saulė
Taurių Karalius (apversta)
Kardų 6
2-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu seną darbovietę,bet naujoje vietoje ir su kitom kolegėm?
Kortos iškrito tokios:
Monetų 4 (apversta)
Taurių Riteris (apversta)
Monetų 6
Mirtis
Skeptrų 8
3-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei derinsiu naują darbovietę su senąją?
Kortos iškrito tokios:
Nuosaikumas
Taurių 4
Kardų 8
Skeptrų 3
Velnias
Ačiū pakomentavusioms 4u.png
Nemoku aš gražiai kaip jūs pakomentuot

Taip, jūs teisingai supratote kortų prasmę. Galite perkelti savo kortas į Taro mokymosi temą, ten panagrinėsime su merginomis.
Papildyta:
QUOTE(laimux2 @ 2016 08 27, 22:42)
Noriu issaugoti seima! Kaip klostysis musu santykiai tarkim 3 menesiu laikotarpyje? Ar susitaikysim?
Deja, kortos nerodo susitaikymo.

QUOTE(gustika @ 2016 08 25, 14:52)
Laba diena
Noreciau ir as uzduoti klausima.
Kaip klostysis musu tolimesni santykiai su vyru?
Nuosirdziai dekoju
Noreciau ir as uzduoti klausima.
Kaip klostysis musu tolimesni santykiai su vyru?
Nuosirdziai dekoju

Paziurekite ir mano situacija,prasau
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 27, 22:24)
Pirmaargenta, nuosirdziai Aciu uz greitai pateikta atsakyma!
Sveiki,
turiu klausimą dėl darbo, visai neseniai gavau du darbo pasiūlymus Š (aukštesnė pozicija, nei esu kada dirbusi, bet sritis kažkiek žinoma), P (darbas pagal specialybę), dabartinė darbovietė-D (pranešus, jog ketinu išeiti pasiūlė taip pat aukštesnes pozicijas, derinti su turimu darbo krūviu). Pati šita situacija, turi negerą prieskonį, nes viose darbovietese (nors visos yra valstybinės institucijos) yra žmonių, kuriais pasitikėti negaliu, yra prastų reputacijų... Pasirinkau visgi darbo vietą P. Tai mano klausimas yra ar pasirinkau teisingai? Kaip man seksis naujoje darbovieteje? Baigiu jau akis praverkti, kadangi noriu dirbti ir miegoti ramiai,kad netektu gerti raminamųjų.
turiu klausimą dėl darbo, visai neseniai gavau du darbo pasiūlymus Š (aukštesnė pozicija, nei esu kada dirbusi, bet sritis kažkiek žinoma), P (darbas pagal specialybę), dabartinė darbovietė-D (pranešus, jog ketinu išeiti pasiūlė taip pat aukštesnes pozicijas, derinti su turimu darbo krūviu). Pati šita situacija, turi negerą prieskonį, nes viose darbovietese (nors visos yra valstybinės institucijos) yra žmonių, kuriais pasitikėti negaliu, yra prastų reputacijų... Pasirinkau visgi darbo vietą P. Tai mano klausimas yra ar pasirinkau teisingai? Kaip man seksis naujoje darbovieteje? Baigiu jau akis praverkti, kadangi noriu dirbti ir miegoti ramiai,kad netektu gerti raminamųjų.
Labas, aciu, kad paziurejote mano situacija. Nusiminiau labai, tikiuosi, kad kortos klysta 😟
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 27, 21:36)
Viskas bus gerai. Studijas baigsite, jūs daug ko nežinote, todėl ir biojote nusivylti, bet esate žmogus, kuriam nėra sunku mokytis, todėl didelių problemų jums studijos nesukels.
[
[
Ačiū