nu grįžtu po truputį. Mergina - vis dar ežys, bet visumoj reikalai ein geryn. Da turiu pilną paštą tų klausimų, bet jau nebepajėgiu daug iš karto
Kodėl man nesigauna pacituot ką noriu pacituot?
nu grįžtu po truputį. Mergina - vis dar ežys, bet visumoj reikalai ein geryn. Da turiu pilną paštą tų klausimų, bet jau nebepajėgiu daug iš karto
Smagu, kad kas nors pasiilgsta
Smagu,kad reikalai gereja.Jei gerai atsimenu,musu mergos panasaus amziaus,tai labai tikiuosi,kad maniskei nebeisdygs nei spygliai,nei ragai.Nors gal reiketu tris kart nusispjaut ir i medi pabelst
QUOTE(theater @ 2016 08 28, 14:36)
Gal galit paziuret situacija. Man patinka du vyrai M ir T, is ju taip pat jauciu simpatija, nedrasu flirta..kokia perspektyva kortos rodo? ar as jiems patinku? Mes visi esam bendradarbiai 
Keliu klausima
Sveikos sveikos gražų rudenėlį
Amariliai sveika,trūksta čia tavo postų...tikiuos pas Tave viskas į gera...
As kaip visad savam fone
širdžių ėdikė
kol kas fainas jausmas 
Žiema ssvajoju į Graikija išlėkt pailset,galvojau pas dukra varyt bet...manau reikia save lepint šiek tiek
Amariliai sveika,trūksta čia tavo postų...tikiuos pas Tave viskas į gera...
As kaip visad savam fone
Žiema ssvajoju į Graikija išlėkt pailset,galvojau pas dukra varyt bet...manau reikia save lepint šiek tiek
Aha,as irgi pasigendu tu tiesmuku Amarilai pasisakymu
**Svaja**,lyg ir ne taip seniai is kazkur parlekei ir vel svajoji?
Ir kavalierius naujas
?Nu jei taip,tai smagu
QUOTE(Oneiga @ 2016 09 02, 16:28)
Ir kavalierius naujas
?Nu jei taip,tai smagu 
Joo tuoj 4 mėn kai grįžau namo :lotuliukas:Jokių kavalierių rimtų nėr ir nereik kol kas,bet taip tik svilina akutes kolegos nauji ,norėtų pačiupinėt ale negalima
Žydžiu pati sau dėl savęs vadinasi
Nessvajoju nieko visai ta linkme ,ačiū turėjau reikala ...dabar akyli ,netikiu niekuo
O apie vyrišką giminę ...patylėsiu,nėr ten ko svajot ,geriau pasvajot gera poilsį komforte
Nu ir saunuole,zydek i valias
O kam erzini zmones?Nors biski leiskis paciupinejama
QUOTE(Oneiga @ 2016 09 02, 16:47)
Nu ir saunuole,zydek i valias
O kam erzini zmones?Nors biski leiskis paciupinejama 
Nėr čia ko
Dar nučiupinės
Patys erzinasi as nieko nedarau
QUOTE(Oneiga @ 2016 09 02, 15:28)
Ir kavalierius naujas
?Nu jei taip,tai smagu 
Chamielinimo pasiilgai?
Svaja, aš Tau imu pavydėt baltai
Ai, pirma nieko nesakiau iš rytinio šoko, bet Elvega, klausyk, a Tu nukovei jaunikį su viskuo, kas priguli? Ir iš kur jami entuziazmo, kaip čia yr, aš jau susitaikiusi su kojinėmis ir dėl to neliūdžiu, o pas Tavi, oho
Negaliu daug chamielint, nes reik ir kortas dėliot tada, aš vis dar bišky... fiziškai palūžusi.
Lysk lysk iš apkasu Amariliai ,pamatysi kaip viršuje faina
liemuo grįš į vietą jei tik panorėsi
Labai norėčiau patarimo! Pačiai reikia apsispręsti per 14 dienų. Ar pavyktų save realizuoti ir pradėti dirbti naujoj srityje? Gavau pasiūlymą baigti kursus. Galvoju apie odontologo pagalbiniko kursus. Ar pavyks baigti ir gauti darbą?ar pabaigus ir vėl užsiliksiu namuose? Ačiū labai.
Labas mergaites
As ir vel pas jus....o skirybos isties neisvengiamos ir tikrai pats vyras to nori..skauda bet...o dabar vel su prasymu. Bukit geros perzvelkit kaip mano ateitis su finansais bus? Kaip su darbu? Turiu darba dar daug dirbu stengiuos...bet kaip bus gal galit paziuret ka rodo....is anksto labai dekinga jums
As ir vel pas jus....o skirybos isties neisvengiamos ir tikrai pats vyras to nori..skauda bet...o dabar vel su prasymu. Bukit geros perzvelkit kaip mano ateitis su finansais bus? Kaip su darbu? Turiu darba dar daug dirbu stengiuos...bet kaip bus gal galit paziuret ka rodo....is anksto labai dekinga jums