Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

QUOTE(theater @ 2016 09 11, 13:53)
Gal galit paziuret. Man patinka du vyrai M ir T, is ju taip pat jauciu simpatija, nedrasu flirta..kokia perspektyva kortos rodo? ar as jiems patinku? Mes visi esam bendradarbiai  smile.gif

gal kas galit paziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 09 16, 01:44)
suteikei man vilties, kad mano 36 tai dar ne senatviniai marazmai (prisikausiau paaugles nuomones apie mane)

primink, jeigu ka. as labai letu apsuku. ir dar noriu grazint skolas tuo ar anuo budu toms, kurios atejo pernai, mano sudegimo laikotarpiu, visos is karto, o as su visom letom apsukom. tai galva kvadratine, darau pertraukas nemazas biggrin.gif gaivinu mezgima.

Saule, baik megzt, pasiimk cigarete ir ismesk man ka tas mano W apie mane galvoja, kam pasiryzes. o 36 tai yra super amzius, jei atvirai, as tik mazdaug nuo 40 apturedavau geriausia seksa, apie 45 maniau kad gal jau ir reik nurimt, o dabar, virs 50 suprantu kad nei velnio, viskas tebevyksta, tik gal maziau sveikatos baliams ir ryta atrodau kaip suglamzyta, tenka ilgiau graziau atrodanti snukuti piesti. Bet prie gero apsvietimo tai esu dar uoga biggrin.gif juokauju, ne uoga, bet ir dar ne sena tarka. Viskas nuo nuotaikos priklauso.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Jau keletą metų neprašiau kortų pagalbos. Bet dabar visai nesusigaudau, reikia patarimo rolleyes.gif Keletą mėnesių draugauju su vyruku, apsuko galvą kapitaliai, bet kažko nesijaučiu stabiliai šiuose santykiuose. Gal galėtumėte pažiūrėti kokia santykių perspektyva nusimato man su A.Š. Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal paziuretumete kokie mano ir anytos santykiai? Ka ji is tikruju galvoja apie mane? Ar neprades ateityje kaisioti pagaliu i mano ir brangiojo santykius? Paprasciau sakant ji uz ar pries mane? ax.gif
Ir dar prie to pacio susisiejantis klausimukas siaip gan banalus - kaip klostysis mano ir vyro santykiai? Ar jis rimtai nusiteikes mano atzvilgiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(theater @ 2016 09 18, 15:32)
gal kas galit paziuret  4u.gif

33 puslapyje jau buvo atsakymas. Prašau atidžiau sekti temą, jei laukiate atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Selavi 43 @ 2016 09 18, 09:15)
Labas rytas merginos.Senai skaitau šią temą ir nusprendžiau parašyti Jums .Daug turite klausymų ypač meilės,santykių tema ,įsivaizduoju kiek laiko ir energijos šis darbas atima .Aš kaip ur dauguma merginų,moterų atėjau su man rūpimu klausymu .Tai tikrai nėra skubu,nėra gyvybiškai svarbu ,lauksiu kiek reikės . 4u.gif

Truputi įnešiu info apie situaciją
Esu viena,išsituokusi  jau keli metai ,turiu vaikučiu liko vienas dar neužaugęs  smile.gif
Bendrauju su vyruku  45 m vardas R.. rodos fainas žmogiukas suprantantis ,stabilus gal kiek lengvai susižavėjęs na bent taip atrodo šiai dienai man . Aš esu ramesnė jam, iliuzijų nekuriu tiesiog malonus bendravimas šiokia tokia draugystė.Klausymas būtų toks...

Labai gražiai maloniai bendraujate, dabar pats nuostabiausias laikas, pati draugystės pradžia, kai partneriai vienas kitam rodo savo gražiausius bruožus.
Vyriškis yra uždaras, gerokai įstrigęs savo praeity, su kuria nenori atsisveikinti. Jums reikėtų pasidomėti, ką jis slepia nuo jūsų. Kortos rodo, kad savo namus. Ar žinote jo pajamų šaltinį? Įsiklausykite, kai kalbės apie pinigus, nes kortos jį pavadino Alfonsu, nepatikėkite jo skolomis ar skubiai atsiradusia investicija. Jis gali bandyti iš jūsų išvilioti pinigų. Labiausiai jis myli save, o moterys reikalingos seksui ir jo sąskaitų apmokėjimui.
Jūsų santykiai gali turėti perspektyvą, jei jūs jam būsite naudinga finansiškai, kitu atveju, jis ieškos naujos meilės.
Ir dar kortos rodo, kad jis norėtų išvykti į užsienį, todėl nesutikite imti paskolą savo vardu, ar būti garantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 19 rugsėjo 2016 - 19:02
QUOTE(Zemyna32 @ 2016 09 19, 13:33)
Sveikos mergaitės  4u.gif  Jau keletą metų neprašiau kortų pagalbos. Bet dabar visai nesusigaudau, reikia patarimo  rolleyes.gif  Keletą mėnesių draugauju su vyruku, apsuko galvą kapitaliai, bet kažko nesijaučiu stabiliai šiuose santykiuose. Gal galėtumėte pažiūrėti kokia santykių perspektyva nusimato man su A.Š. Būsiu dėkinga  4u.gif

Jus su didžiuliu nepasitikėjimu žvelgiate į galimus santykius. Kokius nusivylimus ir skausmus jums teko isgyventi, kad negalite blaiviai pažvelgti į situaciją? Jūs netikite santykių galimybe, bijote, kad viskas pasibaigs, ir pasibaigs labai skausmingai, nors vyriškis kol kas tikrai ateina su pačiais geriausiais jausmais, nori būti su jumis, nori jus pakerėti, bet atsimuša į jūsų pasistatytą sieną.
Jūs turite pakankamai jėgų, kad savo rūpesčius išspręsti ir pradėti naują gyvenimo etapą su nauja meile.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite123 @ 2016 09 18, 09:32)
:)daug galvoju apie darbo keitimą, bet bijau dėl finansinės padeties. Svarstau ar likti dirbti nemegstama darba bet su stabiliom pajamom, ar keisti darba. Siuo metu ieskau darbo ir vaikstau i pokalbius. Kokios perspektyvos siuo klausimu puses metu begyje? Gal dabartiniame darbe keisis atmosfera?

Jus vis tempiate tą pačią situaciją be galo, baimė yra didesnė už jus. Svajojate apie dideles pajamas, galvojate apie permainas, tačiau realių permainų artimiausiu metu nematau. Jūs turėsite tas pačias nedideles pajamas, tam pačiam rate suksitės ir gailėsitės, kodėl neišdrįsote keisti darbo. Jei vis tik pakeisite darbą, tai pradžioje pajamos nebus tokios, apie kurias svajojate, bet nesustokite, jūs rasite įdomų ir garai apmokamą darbą, jei nepasiduosite ir nesustosite po pirmos nesėkmės.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 09 19, 20:55)
Jus vis tempiate tą pačią situaciją be galo, baimė yra didesnė už jus. Svajojate apie dideles pajamas, galvojate apie permainas, tačiau realių permainų artimiausiu metu nematau. Jūs turėsite tas pačias nedideles pajamas, tam pačiam rate suksitės ir gailėsitės, kodėl neišdrįsote keisti darbo. Jei vis tik pakeisite darbą, tai pradžioje pajamos nebus tokios, apie kurias svajojate, bet nesustokite, jūs rasite įdomų ir garai apmokamą darbą, jei nepasiduosite ir nesustosite po pirmos nesėkmės.

Butent del algos as dirbu dabartini darba. Ja nesiskundziu, taciau pats darbas man nepatinka, sukelia daug streso, neigiamu emociju ir itampos, kartais po darbo dienos daugiau nieko nesinori. Vardan materialines geroves ir ateities planu vis dar cia dirbu, bet mieliau dirbciau kitokio pobudzio darba kur nepatirciau tiek daug streso. Jei tik gauciau darbo pasiulyma su tokia alga, kokia dabar gaunu, kaip mat keisciau darba. Kartais ir apie isvykima i uzsieni pagalvoju.
Atrodo noriu permainu, bet bijau kas pakliusiu i blogesne situacija nei esu dabar. Apskritai, jauciuosi pasimetus...
Atsakyti
Sveiki, kaip gyvuojat?

kelis kartus jau esu uždavusi čia klausimų ir tikrai padėjote, taigi ačiū Jums labai, tikrai vertinu Jūsų įžvalgas. Kaip tik dabar jų ir reiktų.

Yra toks vaikinas (pavadinkim jį D) su juo buvau supažindinta, ir aplinkiniai vis sudaro tokias sąlygas, kad mes susitiktume, jis man visai patinka, dėja nesuprantu ar aš jam taip pat jam patinku ar jis bendrauja su manim, tik dėl to kad jaučiasi įsipareigojęs bendriems pražystamiems. Situacija tikrai nesmagi. Nieko aš tikėtis nesitikiu ir nenoriu tikėtis, kad nereiktų nusivilti. Bet būtų smagu žinot kaip ten yra ištiesų, nes šiuo metu būtent aš esu toje situacijoje,kai aplinkiniai visko žino daugiau nei aš.

AČIŪ.
Atsakyti
pirmaargenta, man jus dar neatsakete ;) Jei turesite laiko, zvilgterekite I kortas....Situacija tokia, kad dabartiniame darbe nieko gero nesviecia...bijau, kad galiu prarasti darba...bet tie patys akcininkai pasiule imtis labai atsakingo ir manau dar ne mano kompetencijas atitinkancio projekto. As atsisakiau, tai dabar abejoju ar gerai padariau? Taip pat noreciau suzinoti ar turesiu darba toje darbovieteje ir gal ten viskas pasisuks i geraja puse? Ar geriau keliauti kitur?
Busiu labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 09 19, 19:35)
Jus su didžiuliu nepasitikėjimu žvelgiate į galimus santykius. Kokius nusivylimus ir skausmus jums teko isgyventi, kad negalite blaiviai pažvelgti į situaciją? Jūs netikite santykių galimybe, bijote, kad viskas pasibaigs, ir pasibaigs labai skausmingai, nors vyriškis kol kas tikrai ateina su pačiais geriausiais jausmais, nori būti su jumis, nori jus pakerėti, bet atsimuša į jūsų pasistatytą sieną.
Jūs turite pakankamai jėgų, kad savo rūpesčius išspręsti ir pradėti naują gyvenimo etapą su nauja meile.

Ačiū už atsakymą, padėjote susidėlioti mintis. Dėl manęs tai pataikėte 100 proc., tik iki šiol maniau, kad tai mano intuicija man tą nesaugumo jausmą sukuria. Kol aš su juo, viskas puiku, bet jam išvažiavus pradeda į galvą lįsti visokie baubai ax.gif Pastoviai jaučiuosi lyg eičiau lynu virš bedugnės. Greičiausiai jūs teisi ir visos baimės yra mano pačios susikurtos, reiks padirbėti su savimi g.gif Tikiuosi, kad dėl vyriškio irgi neklydote ir mums gali kas nors ateityje išeiti gero ir gražaus.
Beje, gal ne šioje temoje turėčiau klausti, bet taro mergaitės, pasidalinkite prašau savo įžvalgomis, ką manote apie dežavu reiškinius ? Traktuoti kaip psichikos sutrikimą ar vaizdiniai siųsti iš aukščiau ? Reikalas tas, kad šis vyriškis po mūsų pažinties, atskleidė, kad susipažinimo aplinkybes matė jau prieš keletą metų... Tikiuosi, kad jis ne koks karminis skolininkas biggrin.gif
Atsakyti