QUOTE(Selavi 43 @ 2016 09 18, 09:15)
Labas rytas merginos.Senai skaitau šią temą ir nusprendžiau parašyti Jums .Daug turite klausymų ypač meilės,santykių tema ,įsivaizduoju kiek laiko ir energijos šis darbas atima .Aš kaip ur dauguma merginų,moterų atėjau su man rūpimu klausymu .Tai tikrai nėra skubu,nėra gyvybiškai svarbu ,lauksiu kiek reikės .
Truputi įnešiu info apie situaciją
Esu viena,išsituokusi jau keli metai ,turiu vaikučiu liko vienas dar neužaugęs
Bendrauju su vyruku 45 m vardas R.. rodos fainas žmogiukas suprantantis ,stabilus gal kiek lengvai susižavėjęs na bent taip atrodo šiai dienai man . Aš esu ramesnė jam, iliuzijų nekuriu tiesiog malonus bendravimas šiokia tokia draugystė.Klausymas būtų toks...
Labai gražiai maloniai bendraujate, dabar pats nuostabiausias laikas, pati draugystės pradžia, kai partneriai vienas kitam rodo savo gražiausius bruožus.
Vyriškis yra uždaras, gerokai įstrigęs savo praeity, su kuria nenori atsisveikinti. Jums reikėtų pasidomėti, ką jis slepia nuo jūsų. Kortos rodo, kad savo namus. Ar žinote jo pajamų šaltinį? Įsiklausykite, kai kalbės apie pinigus, nes kortos jį pavadino Alfonsu, nepatikėkite jo skolomis ar skubiai atsiradusia investicija. Jis gali bandyti iš jūsų išvilioti pinigų. Labiausiai jis myli save, o moterys reikalingos seksui ir jo sąskaitų apmokėjimui.
Jūsų santykiai gali turėti perspektyvą, jei jūs jam būsite naudinga finansiškai, kitu atveju, jis ieškos naujos meilės.
Ir dar kortos rodo, kad jis norėtų išvykti į užsienį, todėl nesutikite imti paskolą savo vardu, ar būti garantu.