Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

Tai ohoho, mano panele po 10ties metu paprase jai numegzti megztuka savo rankom, ji tokio nori. cia ne smulkmena, tai stebuklas didis. issisprende mano dilema, kaip daryt sau megztini, koki modeli, rasta (nors issirinkau, letai judejo), tai jai kai pradejau, tai greit ir lengvai kai niekad biggrin.gif pajutau dvasini org
pasitenkinima wub.gif vadinas, atpildas ir veidrodis. Gerai parode, aciu menuliui biggrin.gif

ikiz, paniales ;)
[/quote]
Va cia tai geras 4u.gif As dziaugiausi,kai pernai salika leido numegzt ir dar kiek tai laiko su juo vaiksciojo biggrin.gif ,o tavoji net megztuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2016 09 20, 11:50)
Ne ,nepsichologė jokių mokslų nebaigus

Zinai, ka sneka baigusios "mokslus" (Lietuvoje jos neturi med issilavinimo), jos pasakoja arba Maslow piramide, kuri seniausiai paneigta kaip niekinis pasenes reikalas, arba pradeda atpasakoti mintinai ismoktas populiariosios psichologijos knygutes. Cia reikia duotybiu, o ne popiergalio. Arba duotybiu + med issilavinimo. Tada ne Lt reik mokytis.

QUOTE(elvega @ 2016 09 20, 14:38)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Amariliai, dar balionciku gaudyk  4u.gif  4u.gif  4u.gif
mes suedam savo liudesi ir nerima, tad mesk per borta visoki negatyva wub.gif

as badavau. ne specialiai, is streso. galiu padeti savo sventa parasa visur, kad tas suknisa medziagu apykaita.

QUOTE(Oneiga @ 2016 09 20, 18:19)
Va cia tai geras 4u.gif As dziaugiausi,kai pernai salika leido numegzt ir dar kiek tai laiko su juo vaiksciojo biggrin.gif ,o tavoji net megztuko thumbup.gif

ooo, as ne viena tokia biggrin.gif maniau, tik pas mane brokija mano darba biggrin.gif ja, kaifas megzti, kai toks prasymas. reik parsivaryt triobon trumpam, nes nepasizymejau ties kuria vieta liemuo, aptempto nori. o visi skurliai oversize.
Papildyta:
Elvega,

man bjaurus įtarimas, jog Tu pas jį nesi vienintelė. Mintys apie Tave jo visai susimutinusios, jo galvoje chaosėlis, manyč, jis bijo. Apie Judviejų santykius mąsto taip: nori dominuoti, vadovauti, kad viskas pagal jį būtų, bet nėra tuo iki galo užtikrintas, savimi daugiau nori pasitikėti, negu pasitiki (poza), ir vėl - jis mąsto, ar verta. Bet mąsto intensyviai. Dar gi jis supranta, kad pradėjęs su Tavimi kiek tai rimtesnius santykius, jo gyvenimas virstų aukštyn kojom, išaiškėtų, kas neturi išaiškėt, žo, jis bijo. Baimės yra ir ketinimuose. Jis murkdosi tuose savo noruose ir norai tie ganėtinai simpatiški, sex trauka yra nemaža, nori iniciatyvos parodyt, (į keliones vežtis? nelogiška mintis atėjo), stabdo jį jo vidiniai prieštaravimai ir jis su jais kovoja, čia gali ne taip jau greitai viskas pasidaryt, kas gali pasidaryt gero. Iš šios dienos (nebūtinai taip bus vėliau), bet iš šio momento tai santykių perspektyva - trumpas romaniūkštis, jeigu jis ryšis ir jeigu Tu nuspręsi, kad Tau reikia, tai gali būti patogūs santykiai abiem pusėm, tiesa, yra tikimybės, kad jie į nieką, apart svaičiojimų ir svaigimų neišsivystys. Patarimas Tau: imk iš jo, ką galima paimt, duot jis nori biggrin.gif Bet būk atidi, būk įtari, būk atsargi. Kažkokiai patirčiai Jūs turėjote susitikti, bet trečia akis įtaria, kad ta patirtis labai galimai nėra maloni, tai čia vat pasisaugoki. Galimi nemalonūs netikėtumai.
Papildyta:
Zunkeli, vestuvių tikimybė kitais metais yra, bet ji itin nedidelė. Labiau panašu į tai, kad galų gale bus išspręsti judviejų su sužadėtiniu santykiai ir sudėti taškai ant i ir tai gali atrodyti nemalonu, bet iš esmės tai bus geri sprendimai, teisingi ir išlaisvinantys iš abejonių mintyse ir emocijose. Iš jo pusės tėra baimė statuso šito (kas anksčiau atrodė kitaip kortose), jis tebenori gyventi kartu, turėti buitį patogią, bet aš abejoju, ar su Tavimi. t.y., ne aš abejoju, taip kortos rodo, mano nuomonės čia nėra. Iš Tavo pusės man metė tuo juodą kortą, vadinas, negaliu pažiūrėt šiuo metu. Šiaip tai labai daug trukdymų, kliūčių, blokų/stabdžių visokių, grynai materialaus pobūdžio kliūčių (nebūtinai pinigai, bet gali būt ir jie), mentalinių problemų, dvi kortos neištikimybės ar tai nesąžiningumo kažklokio pobūžio - sąmoningo pobūdžio. Tai norėjau pažiūrėt jus abu atskirai dėl to, bet tik jį parodė. Kadangi Tavęs nerodė, tai įkišiu savo trigrąšį: a gal ne iš jo pusės noras gyventi patogiai su kažkuo, nebūtinai jums dviese, a? Gali neatsakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 20 rugsėjo 2016 - 20:07
[quote=Amariliai,2016 09 20, 20:45]
Zinai, ka sneka baigusios "mokslus" (Lietuvoje jos neturi med issilavinimo), jos pasakoja arba Maslow piramide, kuri seniausiai paneigta kaip niekinis pasenes reikalas, arba pradeda atpasakoti mintinai ismoktas populiariosios psichologijos knygutes. Cia reikia duotybiu, o ne popiergalio. Arba duotybiu + med issilavinimo. Tada ne Lt reik mokytis.
as badavau. ne specialiai, is streso. galiu padeti savo sventa parasa visur, kad tas suknisa medziagu apykaita.
ooo, as ne viena tokia biggrin.gif maniau, tik pas mane brokija mano darba biggrin.gif ja, kaifas megzti, kai toks prasymas. reik parsivaryt triobon trumpam, nes nepasizymejau ties kuria vieta liemuo, aptempto nori. o visi skurliai oversize.
Papildyta:
Elvega,

man bjaurus įtarimas, jog Tu pas jį nesi vienintelė. Mintys apie Tave jo visai susimutinusios, jo galvoje chaosėlis, manyč, jis bijo. Apie Judviejų santykius mąsto taip: nori dominuoti, vadovauti, kad viskas pagal jį būtų, bet nėra tuo iki galo užtikrintas, savimi daugiau nori pasitikėti, negu pasitiki (poza), ir vėl - jis mąsto, ar verta. Bet mąsto intensyviai. Dar gi jis supranta, kad pradėjęs su Tavimi kiek tai rimtesnius santykius, jo gyvenimas virstų aukštyn kojom, išaiškėtų, kas neturi išaiškėt, žo, jis bijo. Baimės yra ir ketinimuose. Jis murkdosi tuose savo noruose ir norai tie ganėtinai simpatiški, sex trauka yra nemaža, nori iniciatyvos parodyt, (į keliones vežtis? nelogiška mintis atėjo), stabdo jį jo vidiniai prieštaravimai ir jis su jais kovoja, čia gali ne taip jau greitai viskas pasidaryt, kas gali pasidaryt gero. Iš šios dienos (nebūtinai taip bus vėliau), bet iš šio momento tai santykių perspektyva - trumpas romaniūkštis, jeigu jis ryšis ir jeigu Tu nuspręsi, kad Tau reikia, tai gali būti patogūs santykiai abiem pusėm, tiesa, yra tikimybės, kad jie į nieką, apart svaičiojimų ir svaigimų neišsivystys. Patarimas Tau: imk iš jo, ką galima paimt, duot jis nori biggrin.gif Bet būk atidi, būk įtari, būk atsargi. Kažkokiai patirčiai Jūs turėjote susitikti, bet trečia akis įtaria, kad ta patirtis labai galimai nėra maloni, tai čia vat pasisaugoki. Galimi nemalonūs netikėtumai.
Papildyta:
Zunkeli, vestuvių tikimybė kitais metais yra, bet ji itin nedidelė. Labiau panašu į tai, kad galų gale bus išspręsti judviejų su sužadėtiniu santykiai ir sudėti taškai ant i ir tai gali atrodyti nemalonu, bet iš esmės tai bus geri sprendimai, teisingi ir išlaisvinantys iš abejonių mintyse ir emocijose. Iš jo pusės tėra baimė statuso šito (kas anksčiau atrodė kitaip kortose), jis tebenori gyventi kartu, turėti buitį patogią, bet aš abejoju, ar su Tavimi. t.y., ne aš abejoju, taip kortos rodo, mano nuomonės čia nėra. Iš Tavo pusės man metė tuo juodą kortą, vadinas, negaliu pažiūrėt šiuo metu. Šiaip tai labai daug trukdymų, kliūčių, blokų/stabdžių visokių, grynai materialaus pobūdžio kliūčių (nebūtinai pinigai, bet gali būt ir jie), mentalinių problemų, dvi kortos neištikimybės ar tai nesąžiningumo kažklokio pobūžio - sąmoningo pobūdžio. Tai norėjau pažiūrėt jus abu atskirai dėl to, bet tik jį parodė. Kadangi Tavęs nerodė, tai įkišiu savo trigrąšį: a gal ne iš jo pusės noras gyventi patogiai su kažkuo, nebūtinai jums dviese, a? Gali neatsakyt.
[/quote

Labas vakarelis, merginos-tarloges smile.gif
Esu cia naujoke, bet daznokai uzsuku, paskairau, tikrai zaviuodi kaip deliojatekortas, tiksliau kaip jas traktuojate, skaitote, taip pat "matau" ir merginu padekas, atsiliepimus....Zinau, kad daug norinciu ir jau seniai bendraujnciu, kurios praso pagalbos, tad jei nepamirstumete manes, atsiradus laisvai minutelei ismeskite kuri kortas 4u.gif
Del esamo darbo, jo persoektyvos ir santykiai su vyru....buciau tikrai dekinga....
Aciu
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2016 09 19, 16:39)
Sveiki  4u.gif
Gal paziuretumete kokie mano ir anytos santykiai? Ka ji is tikruju galvoja apie mane? Ar neprades ateityje kaisioti pagaliu i mano ir brangiojo santykius? Paprasciau sakant ji uz ar pries mane?  ax.gif 
Ir dar prie to pacio susisiejantis klausimukas siaip gan banalus - kaip klostysis mano ir vyro santykiai? Ar jis rimtai nusiteikes mano atzvilgiu?  blush2.gif

Sveiki dar karta, mano klausimukas lyg ir nugrimzdo i uzmarsti 4u.gif
Atsakyti
Labu labu smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

Niu kuom gyvuojate siandiena cool.gif

taip isiterpsiu del santykiu su tais diedais ...nu ***** visi jie nori sexuot tik duok bet nenori del to niekuo atsilyginti ideti i santykius kazko vertingo ...nenori jie atsakomybes ir isipareigojimu kaip velniai...uztat ir vienisauju nes tokie kausai nervina mad.gif Bet yra tokiu detaliu kad ... tiesiog reikia pasinaudoti proga ir gauti to svelnumo demesio ir ttt sex.. tik tiek kiek pacios norime ir reikia , juk ismintingos esam save mylim , o tie rimtumai seimos kurimai...ka as zinau...dabar galvoju net ar man to reikia?? siai dienai NE thumbup.gif Svarbu neisimyleti ir bus puiku bet daznai mes i jausmus ikrentam ir skauda ilgai jei santykiai baigiasi.... taigi ...neprisivaikim su kiekvienu sutiktu kelyje ir gyvenimas zydes kaip zydejes biggrin.gif biggrin.gif Cia jau beveik kaip feministe pavariau lotuliukas.gif

Yra ir pas mane cia toks norintis ir besiseilejantis ...o as kaip kate...ziuriu..klausau ir galvoju...reikia man jo ar ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bus matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2016 09 21, 09:28)
Sveiki dar karta, mano klausimukas lyg ir nugrimzdo i uzmarsti  4u.gif

Tai aš atsakysiu. Tavo įtarimai iš esmės teisingi. Nelabai ji jaučia Tau palankumo, jai atrodai priešas ir netikusi partija jos sūnui (mano trigrąšis - retai kitaip būna, ypačę pradžioj). Tai vat tą jin ir mintija. Kad pagalius imtų kaišiot, kažin, daugiau ji nusiteikusi paaiškinti, kaip reikia gyventi ir smarkiai paaiškinti, intensyviai. Bet kad realų blogį norėtų daryti, nematau.

Santykiuose su vyru pas Jus ateina iš lėto, bet rimtas pokytis, kažko naujo pradžia ir čia neturėtų būti kas nors negero, nebent netikėta ir gali išmušti iš vėžių. Šiaip, gražios finalinės kortos, turiu įtarimą, kas tai, bet nesakysiu, čia iš mano nutylimų temų smile.gif Viskas yra gerai. APie pusmetį turėjau galvoj dėliodama, gali būt laiko paklaida.
Papildyta:
Svaja, šiand gyvenu Donskio netektimi. Protingi miršta, kvailiai dauginasi. Man liūdna, aš prie jo pripratusi buvau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 21 rugsėjo 2016 - 12:06
Amariliai console.gif praeis,viskas praeis..

Atsakyti
Tai be abejo. Bet taip žinai... Išleidžiu gyvenimo gėlę į mokyklą, pasidarau kavą, atsidarau fb - o ten pirmas postas... Jo asmeninio draugo, ir dar įdėtas prieš savaitę nufotografuotas susirašinėjimas su bajeriukais... Stiprus žmogus buvo. Mano univero šviesa. Nu ir Lietuvos. Dar nors kokiam delfy pirmiau būčiau perskaičius, tai ne, asmeniška pirma reakcija...
Atsakyti
[quote=Amariliai,2016 09 20, 20:45]

Elvega,

Papildyta:

aaaaaahaa g.gif g.gif beje, kaip tik del keliones tai logiska mintis, jis pasiule man kelione, labai prasmatnia ir netrumpa, atsakiau kad pagalvosiu, nes ji jaukia visus mano planus, ir pririsa prie jo
ax.gif as nezinau ar as pas jii vienintele, bet kad jis man ne vienitelis tai tikrai, ir jis ta puikiai zino, nuolat kalboje islenda frazes apie tai.

na, imsiu ir tiek, kad nori duoti biggrin.gif blush2.gif , mane mokino ima duok, musa bek. ok, pranesiu naujienas smile.gif 4u.gif
aciu Amariliai, wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvega: 21 rugsėjo 2016 - 13:15
Nelogiška tai pagal kortas ta mintis apie kelionę buvo, bet yra taip, kad kortų skaitymo metu atėjusios mintys, lygtai "ne į temą' paprastai būna teisingos. Pranešk vėliau, kaip ten dėliojasi. Aš dėjau kortas, likus pusvalandžiui iki bjauriosios dienos pabaigos. Šiandien gera diena. Nu jin gera, išskyrus rytinę žinią.
Atsakyti
QUOTE(monti @ 2016 09 20, 09:03)
Amariliai, jei turesite laiko, zvilgterekite I kortas....Situacija tokia, kad dabartiniame darbe nieko gero nesviecia...bijau, kad galiu prarasti darba...bet tie patys akcininkai pasiule imtis labai atsakingo ir manau dar ne mano kompetencijas atitinkancio projekto. As atsisakiau, tai dabar abejoju ar gerai padariau? Taip pat noreciau suzinoti ar turesiu darba toje darbovieteje ir gal ten viskas pasisuks i geraja puse? Ar geriau keliauti kitur?
Busiu labai dekinga.

Gal ir man pažiūrėtumete? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 09 21, 12:52)
Tai aš atsakysiu. Tavo įtarimai iš esmės teisingi. Nelabai ji jaučia Tau palankumo, jai atrodai priešas ir netikusi partija jos sūnui (mano trigrąšis - retai kitaip būna, ypačę pradžioj). Tai vat tą jin ir mintija. Kad pagalius imtų kaišiot, kažin, daugiau ji nusiteikusi paaiškinti, kaip reikia gyventi ir smarkiai paaiškinti, intensyviai. Bet kad realų blogį norėtų daryti, nematau.

Santykiuose su vyru pas Jus ateina iš lėto, bet rimtas pokytis, kažko naujo pradžia ir čia neturėtų būti kas nors negero, nebent netikėta ir gali išmušti iš vėžių. Šiaip, gražios finalinės kortos, turiu įtarimą, kas tai, bet nesakysiu, čia iš mano nutylimų temų smile.gif Viskas yra gerai. APie pusmetį turėjau galvoj dėliodama, gali būt laiko paklaida.
Papildyta:
Svaja, šiand gyvenu Donskio netektimi. Protingi miršta, kvailiai dauginasi. Man liūdna, aš prie jo pripratusi buvau...

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
O patarkite kaip tureciau as su ja bendrauti ateityje, nes visai nemoku lyst i uz*****i? Ne mano charakteriui (siaip esu teigiamas zmogus, bet kai jauciu antipatija - antipatija ir pati skleidziu) Sunku, kai zmogui viskas neitinka.
O del to pokycio - isduokit prasau apie ka mastot, nes viskas - nakti neuzmigsiu, galvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti