[quote=Amariliai,2016 09 20, 20:45]
Zinai, ka sneka baigusios "mokslus" (Lietuvoje jos neturi med issilavinimo), jos pasakoja arba Maslow piramide, kuri seniausiai paneigta kaip niekinis pasenes reikalas, arba pradeda atpasakoti mintinai ismoktas populiariosios psichologijos knygutes. Cia reikia duotybiu, o ne popiergalio. Arba duotybiu + med issilavinimo. Tada ne Lt reik mokytis.
as badavau. ne specialiai, is streso. galiu padeti savo sventa parasa visur, kad tas suknisa medziagu apykaita.
ooo, as ne viena tokia

maniau, tik pas mane brokija mano darba

ja, kaifas megzti, kai toks prasymas. reik parsivaryt triobon trumpam, nes nepasizymejau ties kuria vieta liemuo, aptempto nori. o visi skurliai oversize.
Papildyta:
Elvega,
man bjaurus įtarimas, jog Tu pas jį nesi vienintelė. Mintys apie Tave jo visai susimutinusios, jo galvoje chaosėlis, manyč, jis bijo. Apie Judviejų santykius mąsto taip: nori dominuoti, vadovauti, kad viskas pagal jį būtų, bet nėra tuo iki galo užtikrintas, savimi daugiau nori pasitikėti, negu pasitiki (poza), ir vėl - jis mąsto, ar verta. Bet mąsto intensyviai. Dar gi jis supranta, kad pradėjęs su Tavimi kiek tai rimtesnius santykius, jo gyvenimas virstų aukštyn kojom, išaiškėtų, kas neturi išaiškėt, žo, jis bijo. Baimės yra ir ketinimuose. Jis murkdosi tuose savo noruose ir norai tie ganėtinai simpatiški, sex trauka yra nemaža, nori iniciatyvos parodyt, (į keliones vežtis? nelogiška mintis atėjo), stabdo jį jo vidiniai prieštaravimai ir jis su jais kovoja, čia gali ne taip jau greitai viskas pasidaryt, kas gali pasidaryt gero. Iš šios dienos (nebūtinai taip bus vėliau), bet iš šio momento tai santykių perspektyva - trumpas romaniūkštis, jeigu jis ryšis ir jeigu Tu nuspręsi, kad Tau reikia, tai gali būti patogūs santykiai abiem pusėm, tiesa, yra tikimybės, kad jie į nieką, apart svaičiojimų ir svaigimų neišsivystys. Patarimas Tau: imk iš jo, ką galima paimt, duot jis nori

Bet būk atidi, būk įtari, būk atsargi. Kažkokiai patirčiai Jūs turėjote susitikti, bet trečia akis įtaria, kad ta patirtis labai galimai nėra maloni, tai čia vat pasisaugoki. Galimi nemalonūs netikėtumai.
Papildyta:
Zunkeli, vestuvių tikimybė kitais metais yra, bet ji itin nedidelė. Labiau panašu į tai, kad galų gale bus išspręsti judviejų su sužadėtiniu santykiai ir sudėti taškai ant i ir tai gali atrodyti nemalonu, bet iš esmės tai bus geri sprendimai, teisingi ir išlaisvinantys iš abejonių mintyse ir emocijose. Iš jo pusės tėra baimė statuso šito (kas anksčiau atrodė kitaip kortose), jis tebenori gyventi kartu, turėti buitį patogią, bet aš abejoju, ar su Tavimi. t.y., ne aš abejoju, taip kortos rodo, mano nuomonės čia nėra. Iš Tavo pusės man metė tuo juodą kortą, vadinas, negaliu pažiūrėt šiuo metu. Šiaip tai labai daug trukdymų, kliūčių, blokų/stabdžių visokių, grynai materialaus pobūdžio kliūčių (nebūtinai pinigai, bet gali būt ir jie), mentalinių problemų, dvi kortos neištikimybės ar tai nesąžiningumo kažklokio pobūžio - sąmoningo pobūdžio. Tai norėjau pažiūrėt jus abu atskirai dėl to, bet tik jį parodė. Kadangi Tavęs nerodė, tai įkišiu savo trigrąšį: a gal ne iš jo pusės noras gyventi patogiai su kažkuo, nebūtinai jums dviese, a? Gali neatsakyt.
[/quote
Labas vakarelis, merginos-tarloges
Esu cia naujoke, bet daznokai uzsuku, paskairau, tikrai zaviuodi kaip deliojatekortas, tiksliau kaip jas traktuojate, skaitote, taip pat "matau" ir merginu padekas, atsiliepimus....Zinau, kad daug norinciu ir jau seniai bendraujnciu, kurios praso pagalbos, tad jei nepamirstumete manes, atsiradus laisvai minutelei ismeskite kuri kortas
Del esamo darbo, jo persoektyvos ir santykiai su vyru....buciau tikrai dekinga....
Aciu