Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

QUOTE(matrica_2 @ 2016 07 19, 15:20)
cool.gif
Kodel nepriemei?

Todėl,kad atlyginimas ten dirbant nuo 8 iki 17,toks pats kaip mano dabar už 12val./per sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvvy: 19 liepos 2016 - 17:42
QUOTE(vyvvy @ 2016 07 19, 17:37)
Todėl,kad atlyginimas ten dirbant nuo 8 iki 17,toks pats kaip mano dabar už 12val./per sav.

Ai nu anoks cia vargas, kaip tik gerai, kad nesutikai. Kam eiti dirbti uz riesutus ? bigsmile.gif

Bus dar kitu normaliu darbu

Beja, merginos pas mane taip pat galima pasiburti asmeniskai privaciai. Uz riesutus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2016 07 18, 17:08)
Laba diena
Turiu prasyma gal galite paziureti kaip su darbu man. Imone  planuoja plestis pertvarkas kaip bus. Meileje nesiseka o kaip darbe kazin....aciu is karto🌹

Ar jums patinka tai, ką darote? Atrodo esate gerokai nusivylusi situacija, vis galvojate apie teisingumą. Gal jo jūsų darbe mažoka? Norėtumėte padidinti savo pajamas, net ir nedidelė suma jus nudžiugintų.
Turite parodyti daugiau iniciatyvos, pasistengti darbe ir jūsų lauks naujas kabinetas ir svajonių darbas.
Ir dar netiketai atsiras žmogus, verslininkas, kuris gundys dalyvauti versle, kuriame nieko neišmanote. Jei nenoresite priimti pasiūlymo, tai nemažai teks su juo pakovoti, kad jus paliktų ramybėje.
Atsakyti
Labas vakaras. Ar galima su kortu pagalba rast pamesta daikta? Bent jau paklaust kortu ar jis namie? Ar rasiu? Net negaliu uzmigt, pameciau labai man brangu zieda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2016 07 15, 09:48)
Laba diena,
turiu pora klausimukų, gal kas atsakytumete.1. turiu galimybę išvažiuoti i ųžsienį gyventi, bet labai bijau dėl vaikų (ypač sūnaus), kad jiems ten nepatiks ir jie nepritaps, kas manęs ten lauktų jei visdėlto pasiryzciau isvykti.
2. Atsiradęs vyras mano gyvenime ko laukti, nemanau, kad is to kas iseitų, bet idomu ka rodo kortos.

smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

norėčiau ir aš kortų patarimo keliais klausimais, gal kas nors atras minutėlę bent vienam klausimui:)

1. Norėčiau keisti būstą į didesnį ir brangesnį, esu jau nusižiūrėjusi. Tačiau jis labai brangus (lyginant su mano pajamomis) ir paskola jam būtų didelė ir ilgalaikė. Ką pataria kortos? Ar reikia / verta / gebėčiau išsimokėti?

2. Santykiai:) Mano gyvenime sukasi 2 vyrukai, G ir D.
G - vyresnis, D- jaunesnis. Nei su vienu rimtesnių santykių nėra, tik flirtas. Kurį vertėtų rinktis? Kokių ketinimų jie turi?

Ačiū iš anksto:)
Atsakyti
As cia klausiau ne karta santykiu srity, bet ta tema jau gana:) Gal kuri galetumet paziuret, kas nusimato darbo/finansu srity? Aciu merginos labai:)
Atsakyti
Merginos, paziurekit, prasau, ka sako kortos del santykiu Mano su D. Acuu smile.gif
Atsakyti
Labas diena 4u.gif
Turiu prašymą, ar galite pažiūrėti dėl darbo reikalų, mano vaikinui Ž. Turi jis darbą, dirba, bet vis atsiranda pasiūlymų dėl užsienio, ir kažkas nepavyksta... Atrodo darbštus žmogus, nori uždirbti gerbuviui pinigų, bet kai atsiranda pasiūlymas, atrodo wo čia pavyks viskas bus gerai ir paaiškėja, kad nebe, atsiranda kažkokių problemų. Galbūt tiesiog pasitaiko nerimti pasiūlymai?
Ačiū lb 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Ir aš turiu prašymą. Ar galite pasakyti, ką rodo kortos netolimoje ateityje, kaip klostysis darbo reikalai, kaip pavyks pakeisti gyvenamąją vietą? Ar šiuo metu einu teisingu keliu?
Iš anksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2016 07 20, 22:11)
As cia klausiau ne karta santykiu srity, bet ta tema jau gana:) Gal kuri galetumet paziuret, kas nusimato darbo/finansu srity? Aciu merginos labai:)

Pamenu Jus. Sukonkretinkite klausimą ir Jums bus atsakyta, jei ne aš, tai kita tai padarys mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Norėčiau užduoti ir sulaukti atsakymų į kelis konkrečius klausimus:
1. Kaip man ir mano vyrui klostysis darbo reikalai.
2. Kokia nusimato finansinė ateitis.
Būsiu labai dėkinga už atsakymus. Gražios dienos
Atsakyti