Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

Sveiki

Gal kuri iš mergaičių galės padėlioti kortas.
Ar pavyks iki vasaros pabaigos pakeisti darbą? Ar pakvies į pokalbius į įmones kurias išsiunčiau CV?
Didelis ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klefija @ 2016 07 17, 23:59)
labas vakaras, draugauju su vaikinu, jau ilga laika, planuojam ateiti, vaikus ir pan. Taciau mane daznai pagauna mintis, kad mes issiskirsim, kad musu santykiai nutruks. Gal kortos parodytu santykiu perspektyva? Aciu

Cia nera skirta asmeniskai Jums, bet didziajai daugumai klausianciu moteru, kad suprastu kokia mes atsakomybe kartais nesame del tokio pobudzo klausimu. Bet jei, jus jau to norite- PRASOM.

Man taip kartais keista, kaip moterys planuoja ateiti, vaikus ir gyvenima su vyru ir paskui jos likima leidzia nuspeti kortomis ir greiciausiai, paklausys tai ka bureja pasakys. O jeigu atsakymas netinkamas, kaltins pvz mane arba kita tarologe. Tiesiog i tokio pobudzio klausima ir i kortu interpretacija iskart patariu ziureti kiek imanoma,, nesaliskai,, kaip i kokia loterija ar zaidima vos ne. Tai yra, jeigu esate garantuotos savo santykiais 100 procentu, as net siulau nesikreipti pas tarologus, nebent pasamone labai stipria turite, del ko as smarkiai abejoju smile.gif

Klefija,

Va kaip idomiai, atrodo kamuoja negera nuojauta del santykiu ateities. Bet daznai taip buna: Ko bijosime, ko lauksime- tas ir bus. Juk mes daug ka pritraukiame savo mintimis.

O ziurinti tik perspektyvas is keliu kortu sunku kazka ir pasakyti, bet panasu, kad abudu susiduriate su buities problemomis, t.y jums sunku abies isikalbeti ir isaiskinti abieju skirtingas pozicijas. Jis mato pasauli vienaip jus biski kitaip, plius problemu ignoravimas. Ta didzioji problema dazniausiai pasitaikanti porose. Is esmes tikimybes yra,kad kazkada jus ir prieisite skirybu klausima.(Nors konkreciai skirybu kortos dar nerodo). Toks jausmas man is visos deliones pazvelgus buvo: pirma i galva sove ta mintis: ,, kad jus suvokiate, jog sis vyras nera jums skirtas ir nera tinkamas gyvenimui, man panasu, kad jis neatitinka jusu idealaus vyro standarto ir kokio zmogaus salia norejote visa gyvenima, tik tiesiog siuo metu gal bijote likti viena, esate prie jo prisirisusi todel ir esate vis su juo, nes jis jums sukuria emocini, fizini, dvasini sauguma.

,, Pagal mano kortas- lauktu kitas zmogus netgi pas jumis, naujas susizavejimas. O budama su dabartiniu vyru jus daznai dairytumetes i kitus ir nuolat lydetu jausmas : jog prarandate savo busimus ,, potencialus,, Jeigu suprantate apie ka as kalbu:ax: Is esmes sitie santykiai dabartiniai priklauso daugiau nuo jusu valios ir noru. Noresite- busite. Nenoresite- nebusite. Cia muzika diriguojate- Jus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 18 liepos 2016 - 08:59
Jau kurį laiką tęsiasi krizinė situacija mano asmeniniuose santykiuose. Mylimas vyras mėtosi tarp manęs ir buvusios merginos, kuri matosi jam vis dar yra labai brangi, kažką jam reiškiu ir aš, ar tai prieraišumas, ar aistra, nežinau, bet negali iki galo man atsiduoti ir nutraukti santykių su buvusia. Ar man verta dar kažko tikėtis, laukti, ar geriausia pasitraukti iš šitos situacijos? Nes atrodo, jei tai mano vyras, aš galiu dar pasistengti, bet gal jau neverta? To žmogaus gal nenusimato mano ateityje? Būčiau labai dėkinga, jei kas pasidalintų įžvalgomis.
Atsakyti
QUOTE(kroha kroha @ 2016 07 15, 12:29)
Perkeliu savo posta, gal kas gales paziuret  ax.gif
Vakar, 10:21

Mergaites, gal kuri galetumet mane apsviest? Turiu drauga, bet ir turiu pojuti kad jis kazka slepia.. Kokia manes laukia ateitis bunant su juo? Buciau dekinga padejusiai apsispresti del to zmogaus. Aciu  4u.gif

Matrica, gal galite paziureti mano situacija?
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2016 07 16, 14:57)
Gal kas galetumet paziuret kortas.
Turiu vyra, bet su vyru santykiai atsale, nejauciu jokios aistros, gera man su juo buti kaip su labai geru draugu, bet ne kaip su vyru. Po poros metu pertraukos pradejau dirbti, darbe susizavejau bendradarbiu, apie ji pagavojus is kart sypsotis pradedu. Is pat pradziu ir jis man simpatija rode, dabar lyg ne, atrodo kad su visomis jis flirtuoja. Gal galit paziuret ka galvoja mano vyras, ar jis dar jaucia man ka nors, ar jis jauciasi taip pat kaip ir as su juo?  O kaip kazin bendradarbis, ar patinku as jam?

keliu klausima smile.gif
Atsakyti
Laba diena
Turiu prasyma gal galite paziureti kaip su darbu man. Imone planuoja plestis pertvarkas kaip bus. Meileje nesiseka o kaip darbe kazin....aciu is karto🌹
Atsakyti
Laba diena, gal galite kuri pažiūrėti mano meilės reikalus, neesu patenkinta esama situacija... unsure.gif Vyras R.-mane gal ir myli...bet tai gal daugiau pripratimas, nes jau kuris laikas santykiai gerokai atvėsę...kaip ir norisi tos liepsnelės, bet jos vis nesimato...
Dėkoju.
Atsakyti
Labas diena 4u.gif
Turiu prašymą, ar galite pažiūrėti dėl darbo reikalų, mano vaikinui Ž. Turi jis darbą, dirba, bet vis atsiranda pasiūlymų dėl užsienio, ir kažkas nepavyksta... Atrodo darbštus žmogus, nori uždirbti gerbuviui pinigų, bet kai atsiranda pasiūlymas, atrodo wo čia pavyks viskas bus gerai ir paaiškėja, kad nebe, atsiranda kažkokių problemų. Galbūt tiesiog pasitaiko nerimti pasiūlymai?
Ačiū lb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvvy @ 2016 07 18, 18:51)
Laba diena, gal galite kuri pažiūrėti mano meilės reikalus, neesu patenkinta esama situacija... unsure.gif Vyras R.-mane gal ir myli...bet tai gal daugiau pripratimas, nes jau kuris laikas santykiai gerokai atvėsę...kaip ir norisi tos liepsnelės, bet jos vis nesimato...
Dėkoju.

Artimiausiu laiku meiles perspektyvose jokiu kardinaliu permainu nematau. Viskas bus taip kuri laika, kaip yra dabar. Aisku, tave dabar pykina nuo tos susidariusios situacijos ir nuo jos tu jau vemti nori ir esi pavargusi, jog niekas jau senai nesikeicia, bet dar pakentek. bigsmile.gif Kortos sako, jog siuo metu tau galvoje turi rupeti visai kiti reikalai, daug svarbesni, nei meiles ir santykiu aiskinimaisi.

Kortos siulo koncentracija sutelkti i darba, darbinius reikalus, finasinius, ten kur yra spragu sprageliu smile.gif . O siuo metu naudokis komfortu ir rutina kuria turi namuose, nes skraidant padebesiais - kentes darbas
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2016 07 18, 17:08)
Laba diena
Turiu prasyma gal galite paziureti kaip su darbu man. Imone  planuoja plestis pertvarkas kaip bus. Meileje nesiseka o kaip darbe kazin....aciu is karto🌹

Gal galite mergaites paziureti
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2016 07 19, 08:42)
Artimiausiu laiku meiles perspektyvose jokiu kardinaliu permainu nematau. Viskas bus taip kuri laika, kaip yra dabar. Aisku, tave dabar pykina nuo tos susidariusios situacijos ir nuo jos tu jau vemti nori ir esi pavargusi, jog niekas jau senai nesikeicia, bet dar pakentek. bigsmile.gif  Kortos sako, jog siuo metu tau galvoje turi rupeti visai kiti reikalai, daug svarbesni, nei meiles ir santykiu aiskinimaisi.

Kortos siulo koncentracija sutelkti i darba, darbinius reikalus, finasinius, ten kur yra spragu sprageliu smile.gif . O siuo metu naudokis komfortu ir rutina kuria turi namuose, nes skraidant padebesiais - kentes darbas

Dėkoju. Jau penki-šeši metai esu pasinėrusi į darbus. ..ir dabar pamačiau, kad nejaučiu pasitenkinimo asmeniniame gyvenime. ..su vyru gyvename kaip draugai. ..savaitgalius taip pat leidžiame dažniausiai atskirai. ..
....kad jau užsiminėt apie darbą. ..gal galit pažiūrėti kokios to lesnės perpektyvos? Nes dabartinis darbas mane kaip ir tenkino iki šiol. ...bet dirbant septintus metus toje pačioje vietoje, išsisemi ir norisi pokyčių.Manau, kad prieš pora savaičių padariau klaidą ir nepriėmiau vieno darbo pasiūlymo...
Atsakyti
QUOTE(vyvvy @ 2016 07 19, 14:51)
Dėkoju.  Jau penki-šeši metai esu pasinėrusi į darbus. ..ir dabar pamačiau, kad nejaučiu pasitenkinimo asmeniniame gyvenime. ..su vyru gyvename kaip  draugai. ..savaitgalius taip pat leidžiame dažniausiai atskirai. ..
....kad jau užsiminėt apie darbą. ..gal galit pažiūrėti kokios to lesnės perpektyvos?  Nes dabartinis darbas mane kaip ir tenkino iki šiol. ...bet dirbant septintus metus toje pačioje vietoje, išsisemi ir norisi pokyčių.Manau, kad prieš pora savaičių padariau klaidą ir nepriėmiau vieno darbo pasiūlymo...

cool.gif
Kodel nepriemei?
Atsakyti