QUOTE(Džiordžas @ 2016 09 28, 22:27)
man ir labai idomu:
mano 27, draugo 30
Aciu
Transformaciniai santykiai. Panašu į drugelio transformacijas nuo vikšro (sekso) iki nuostabaus drugelio (išsivysto į rimtus santykius). Tada prasideda pykčiai, barniai, skyrybos, vėl susitinka ir viskas iš pradžių.
Papildyta:
QUOTE(panterra9 @ 2016 09 29, 08:49)
pirmaargenta gal ir man paziuretumete?
Mano 23 ; Vyro 30
Dekoju
Pats sau šeimininkas. Partneriai žino ko nori ir dažnai ilgą laiką gali būti atskirai. Atsiranda, dingsta kuriam laikui, vėl atsiranda (padirbėja užsienyje, važinėja į ilgalaikes komandiruotes). Jei abiems priimtini tokie santykiai, gali būti labai sėkmingi.
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 09 29, 08:51)
Man 31, vyrui 30 ;)
Ačiū!
Tobulėti reikalajantys santykiai. Santykiai geri, tik reikalauja nuolatinio abiejų partnerių tobulėjimo, jei kuris nustoja tobulėti, kitas pasijunta išaugęs iš santykių ir jam reikia kažko daugiau.
Sauramo rašo, kad jiems su vyru tai puikiai sekasi.
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 09 29, 08:54)
Ir as noriu
Mano 35, vyro 34
Labai gera sąjunga. Tik moteris šioje sąjungoje turi būti labai moteriška, palepinti savo vyrą. Vengti artimų moterų kišimosi į jūsų šeimos gyvenimą.
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2016 09 29, 09:09)
Sveiki
pirmaargenta, gal galit pakomentuot mūsų sąjungą? Turim skaičiukus 34 ir 24
Labai ramūs, geri santykiai, viskas ramu, tikslai vienodi. Per daug nesileiskite į filosofijas, nes susipyksite.
Papildyta:
QUOTE(gertruda6 @ 2016 09 29, 20:01)
As irgi noriu numerologinio-tarologinio paziurejimo: mano 36, jo 35
Mokinio ir mokytojo santykiai. Dažnai vienas moko kitą partnerį, jei šis sugeba mokytis ir neprieštarauja, santykiai geri. Geri santykiai, jei didelis amžiaus skirtumas tarp partnerių.
Papildyta:
QUOTE(Melitukas @ 2016 09 29, 15:17)
Mano skaičius 37, vyro 34
Labai jums dėkui.
Jūsų kaip ir Gertrudos -
Mokinio ir mokytojo santykiai. Dažnai vienas moko kitą partnerį, jei šis sugeba mokytis ir neprieštarauja, santykiai geri. Geri santykiai, jei didelis amžiaus skirtumas tarp partnerių.
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite123 @ 2016 09 29, 21:01)
Sveikos, as irgi noreciau kad paziuretumete santykius.

Mano 24, jo 39. Aciu!!
Jau pas kažką tokie santykiai buvo
Pats sau šeimininkas. Partneriai žino ko nori ir dažnai ilgą laiką gali būti atskirai. Atsiranda, dingsta kuriam laikui, vėl atsiranda (padirbėja užsienyje, važinėja į ilgalaikes komandiruotes). Jei abiems priimtini tokie santykiai, gali būti labai sėkmingi.
Atrodo visoms atsakiau, jei kam neatsakiau, parašykite.