Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

LABU LABU smile.gif

SKAICIUJAT ANIA thumbup.gif blush2.gif

MAN TAI GERAI NER KO SKAICIUOTI lotuliukas.gif mano metai su kazkieno kito nesimaiso nors lotuliukas.gif Todel dominuoju tik as hihihi.gif

Pavasario saule labuka wub.gif

As taid dirbu dirbu lyg zada alga kelti ...bet...nu blin..ko tai i anglijos pasiilgt pradejau lotuliukas.gif blink.gif

Kazkaip jauciu kad kita met galiu vel raut kur nors hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 09 29, 15:39)
Ne Tilda, jūsų sąjunga - 4.
Vyro labai stiprus dominavimas.

Atmetam tiek kartų 22, kiek telpa skaičiuje ir likę rodo kortą.

Merginos, visoms atsakysiu kokie santykiai pagal gimimo datą, bet rytoj, nes šiandien vakare neturėsiu galimybės prisėsti prie kompiuterio, arba labai vėlai tą padarysiu.

O mat kaip čia skaičiavimas įdomiai blush2.gif ačiū 4u.gif
Suskaičiavau iš naujo, gavau 4 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tilda: 29 rugsėjo 2016 - 15:09
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 09 28, 21:30)
Pagal gimimo datas santykiai - Magas.
Dominuoja vyras. Problema - lyderystė, dažnai išsiskiriama, nes moteris nori periimti lyderystę, nepastebi vyro magijos. Santykiuose labai daug lemia materialūs dalykai, socialinė aplinka, dažnai būna daug ginčų, problemų.

Na, o kortos rodo, kad tiek vienas tiek kitas apie save esate labai geros nuomonės ir manote, kad partneriui esate tikra likimo dovana. Tačiau kitame neįžiūrite to gėrio, kuris slypi jumyse pačiuose. Vyriškis mano, kad santykiai su jumis yra nuostabus naujas išsgyvenimas, nors ir beprotiškas, tiesa santykiai jau išsisėmė, reikėtų kažko naujo. Pati jį vis lyginate su kažkokiu kitu vyriškiu, gal iš praeities ir perspektyvos šiuose santykiuose taip pat nematote, nes idealūs buvo ankstesni, o šie neprilygsta.
Santykiuose vyksta nuolatinis partnerio klaidų ieškojimas, reikalavimų kėlimas, audringas santykių aiškinimasis - tai yra jūsų kasdienybė. O norėtųsi būti mylimai, lepinamai, įvertintai, deja, liksite su nuoskada, kad tiek daug santykiams atiduota, o tokio paties atsako nesulaukta. Išlipsite iš pelkės, kurioje dabar klampojate, nes jūsų laukia nauji santykiai, ne visai atitinkantys svajones, bet tikrai turėtų būti nuostabus žmogus. Ką jums sako rezultate Taurių karalius? Man tai reiškia patikimą, šiltą, mylintį vyriškį, kuriam daugiau nei 40 metų.

Sveika, aciu labai smile.gif Tikrai taip- as nuolat stengiuosi perimti "valdyma", o jis irgi toks, kuris nori laikyt vadzias biggrin.gif Ir lygiai taip pat abu galvojam, kad partneriui esam kazkas TOKIO ir tesidziaugia jis toki nuostabu zmogu salia turedamas biggrin.gif pas mus santykiu, tokiu kaipo, ir nera labai. Mano praeiti santykiai idealus nebuvo ir as ne uz ka nenoreciau tokio, kaip mano buves. Su savo buvusiu as kentejau labai daug. As su merginom sitoj grupej butent ir susibendravau, kai del mano ex man dangus su zeme maisesi. Klaidu ieskojimas, reikalavimu kelimas ir viskas, ka Tu isvardinai yra zodis i zodi, kaip viskas buvo su mano ex. Norejosi buti mylimai ir panasiai. Tikrai taip. Likau su baisine nuoskauda, kad as jam atidaviau VISKA, o atgal gavau tiek mazai. Del vyriskio, kuriam 40... Dar keli meteliai + ir jis man i tevus tiktu, bet ne i vyrus.

Aciu Tau labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 29 rugsėjo 2016 - 17:40
QUOTE(** Svaja** @ 2016 09 29, 14:57)
LABU LABU smile.gif

SKAICIUJAT ANIA  thumbup.gif  blush2.gif

MAN TAI GERAI NER  KO SKAICIUOTI  lotuliukas.gif  mano metai su kazkieno kito  nesimaiso nors  lotuliukas.gif Todel dominuoju tik as  hihihi.gif

Pavasario saule labuka  wub.gif

As taid dirbu dirbu lyg zada alga kelti ...bet...nu blin..ko tai i anglijos pasiilgt pradejau lotuliukas.gif  blink.gif

Kazkaip jauciu kad kita met galiu vel raut kur nors  hmm.gif

Ale ot nerami dusia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2016 09 29, 15:57)

Pavasario saule labuka  wub.gif

As taid dirbu dirbu lyg zada alga kelti ...bet...nu blin..ko tai i anglijos pasiilgt pradejau lotuliukas.gif  blink.gif

Kazkaip jauciu kad kita met galiu vel raut kur nors  hmm.gif

Sveika, Svaja wub.gif blush2.gif jei sirdis ragina kelt sparnus, sakyciau, ta ir daryk- pas mus visi seimoj- tiek mama, tiek seneliai, tiek mamos broliai seserys... Visi iki vieno negali vietoj nusedet- mama su seneliais apsiriboja tokiom poilsinem/pazintinem kelionem, o yra keli zmones, kurie pora metu padirba/pagyvena vienur, paskui sumasto- lekia kitur. Klajoklio siela- jiems namai visas pasaulis. Galvoju visai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 09 28, 13:53)
Santykiai geri, tik reikalauja nuolatinio abiejų partnerių tobulėjimo, jei kuris nustoja tobulėti, kitas pasijunta išaugęs iš santykių ir jam reikia kažko daugiau.

O taip thumbup.gif Jei tik pasijaučiu išaugusi, sodinu jį ir aiškinu kas dabar naujo pas mane įvyko ir ko mano dūšia nerami pasidarė. Anas tyliai apgalvoja, kažką dar gal daro, bet labai greit skraidom abu ant sparnų biggrin.gif Labai jau myli mane ir saugo. Va taip jau 20 metų ir kol kas esu laiminga wub.gif Ai, tų pasisodinimų vis rečiau ir rečiau reikia, ko gero išsitreniravo su manimi kartu biggrin.gif Aš buvau pasodinta tik vieną kartą, kažkur po 2 metų bendro gyvenimo. Daugiau neteko ax.gif

Labai ačiū, pirmaargenta, kad įgarsinai tai ką įtariau, bet nemokėjau pati sau paaiškinti 4u.gif
Atsakyti
As irgi noriu numerologinio-tarologinio paziurejimo: mano 36, jo 35
Atsakyti
Sveikos, as irgi noreciau kad paziuretumete santykius. 4u.gif Mano 24, jo 39. Aciu!!
Atsakyti
QUOTE(Džiordžas @ 2016 09 28, 22:27)
man ir labai idomu:
mano 27, draugo 30
Aciu

Transformaciniai santykiai. Panašu į drugelio transformacijas nuo vikšro (sekso) iki nuostabaus drugelio (išsivysto į rimtus santykius). Tada prasideda pykčiai, barniai, skyrybos, vėl susitinka ir viskas iš pradžių.
Papildyta:
QUOTE(panterra9 @ 2016 09 29, 08:49)
pirmaargenta gal ir man paziuretumete?

Mano 23 ; Vyro 30

Dekoju  smile.gif

Pats sau šeimininkas. Partneriai žino ko nori ir dažnai ilgą laiką gali būti atskirai. Atsiranda, dingsta kuriam laikui, vėl atsiranda (padirbėja užsienyje, važinėja į ilgalaikes komandiruotes). Jei abiems priimtini tokie santykiai, gali būti labai sėkmingi.
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 09 29, 08:51)
Man 31, vyrui 30 ;)

Ačiū!

Tobulėti reikalajantys santykiai. Santykiai geri, tik reikalauja nuolatinio abiejų partnerių tobulėjimo, jei kuris nustoja tobulėti, kitas pasijunta išaugęs iš santykių ir jam reikia kažko daugiau.
Sauramo rašo, kad jiems su vyru tai puikiai sekasi.
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 09 29, 08:54)
Ir as noriu   bigsmile.gif
Mano 35, vyro 34

Labai gera sąjunga. Tik moteris šioje sąjungoje turi būti labai moteriška, palepinti savo vyrą. Vengti artimų moterų kišimosi į jūsų šeimos gyvenimą.
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2016 09 29, 09:09)
Sveiki  4u.gif
pirmaargenta, gal galit  pakomentuot mūsų sąjungą?  Turim skaičiukus 34 ir 24  ax.gif

Labai ramūs, geri santykiai, viskas ramu, tikslai vienodi. Per daug nesileiskite į filosofijas, nes susipyksite.
Papildyta:
QUOTE(gertruda6 @ 2016 09 29, 20:01)
As irgi noriu numerologinio-tarologinio paziurejimo: mano 36, jo 35

Mokinio ir mokytojo santykiai. Dažnai vienas moko kitą partnerį, jei šis sugeba mokytis ir neprieštarauja, santykiai geri. Geri santykiai, jei didelis amžiaus skirtumas tarp partnerių.
Papildyta:
QUOTE(Melitukas @ 2016 09 29, 15:17)
Mano skaičius 37, vyro 34
Labai jums dėkui. rolleyes.gif

Jūsų kaip ir Gertrudos -
Mokinio ir mokytojo santykiai. Dažnai vienas moko kitą partnerį, jei šis sugeba mokytis ir neprieštarauja, santykiai geri. Geri santykiai, jei didelis amžiaus skirtumas tarp partnerių.
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite123 @ 2016 09 29, 21:01)
Sveikos, as irgi noreciau kad paziuretumete santykius.  4u.gif  Mano 24, jo 39. Aciu!!

Jau pas kažką tokie santykiai buvo cool.gif
Pats sau šeimininkas. Partneriai žino ko nori ir dažnai ilgą laiką gali būti atskirai. Atsiranda, dingsta kuriam laikui, vėl atsiranda (padirbėja užsienyje, važinėja į ilgalaikes komandiruotes). Jei abiems priimtini tokie santykiai, gali būti labai sėkmingi.

Atrodo visoms atsakiau, jei kam neatsakiau, parašykite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 29 rugsėjo 2016 - 21:08
As gavau toki feedback'a ,,Mokinio ir mokytojo santykiai. Dažnai vienas moko kitą partnerį, jei šis sugeba mokytis ir neprieštarauja, santykiai geri. Geri santykiai, jei didelis amžiaus skirtumas tarp partnerių"

Na taikliai labai.. Tarp musu nemazas metu skirtumas, bet yra dalyku kuriuos as mokausi is jo, jis is manes. Idomu tai, kad siaip kai kiti mane moko ko nors, buna, kad erzina, o su tuo zmogum, kazkaip neerzina tie pamokymai.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 09 29, 22:06)

Labai gera sąjunga. Tik moteris šioje sąjungoje turi būti labai moteriška, palepinti savo vyrą. Vengti artimų moterų kišimosi į jūsų šeimos gyvenimą.

Labai ačiū. Tikiuosi kad mūsų sąjunga atlaikys visas negandas smile.gif
Atsakyti
'Mano 23 ; Vyro 30

Pats sau šeimininkas. Partneriai žino ko nori ir dažnai ilgą laiką gali būti atskirai. Atsiranda, dingsta kuriam laikui, vėl atsiranda (padirbėja užsienyje, važinėja į ilgalaikes komandiruotes). Jei abiems priimtini tokie santykiai, gali būti labai sėkmingi.'

Hm, nelabai atitiko. Paskutini karta atskirai bent para praleidom pries daugiau nei 4 metus g.gif
Greiciau mes abu kaip vienetas gan atsiriboje nuo kitu, susikure savo dvieju pasauli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra9: 30 rugsėjo 2016 - 07:42