Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

QUOTE(pirmaargenta @ 2016 09 29, 14:39)

Atmetam tiek kartų 22, kiek telpa skaičiuje ir likę rodo kortą.

o, dėkui labai, supratau, kame čia vinis ;)
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 09 30, 19:00)
Nelabai suprantu į ką gali išsivystyti jūsų pokalbiai, jei jūs net dviprasmiškų kalbų bijote? Pasiduokite jo gundymams ir bus jūsų santykių vystymasis.  biggrin.gif
Nematau prasmės kortų traukti, nes jos parodys jūsų baimes ir neapsisprendimą. O kokie vyruko su dviprasmiškom kalbom ketinimai, tai visoms merginoms aišku - jam norisi jus sugundyti, o jei dar esate naivi ir nepatyrusi, tai tik didina tą norą.

Pirmaargenta, nesupratot manęs. Būtent, kad nebijau tų kalbų, jas palaikau ir vystau. Nebeesu to amžiaus, kad būčiau naivi ir nepatyrusi. Anaiptol. Esmė, kad noriu, jog tos kalbos išsirutuliuotų į kažką daugiau nei tik kalbas. Ir, kaip jau minėjau, kad esu pasiryžusi tas kalbas pati paspartinti, kad persikeltų į veiksmus. Tik kad, ar jis tas kalbas supranta taip pačiai, kaip aš jas suprantu. Ar jam tai tiesiog yra lengvas flirtas ir tiek. Nežinau, kaip daugiau suprantamai išaiškinti situaciją ;) Aš esu apsisprendusi ir pati to noriu. Bet, ar jis taip pačiai nori? Čia yra klausimas. Aš jį pati gundau ir provikuoju, bet ar mes abu taip pačiai jo ir mano kalbas, poelgius suprantame taip pačiai?

Tikiuosi, kad aiškiai išdėsčiau savo mintis.

Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anonime2016: 01 spalio 2016 - 00:44
Sveiki. Mergaitės, kas galit, pažiūrėkit man kortas. Daug visko užgriūvo mane. Apsirgau. Darbe nieko nespėju ir dar žada nemalonumus. Į mokslus nespėju, apleidau. Šuniukas koją susilaužė. Vyras važiavo ta maśinai pravaryti ir į avariją papuolė. Su pinigais bėda. Va tokia eilė visko užgriūvo. Nors vilku kauk . Nuovargis ir neviltis. Labai reikia jūsų pagalbos. Noriu susigaudyti , sustiguoti mintis ir morališkai pasiruošti didesnėms bėdoms, jeigu jų dar bus. Labai ačiū visoms , kas tik padės
Atsakyti
Sveikos mergaites,

gal kas galetu zvilgtert ka pataria /rodo kortos ar imanomi ir kokie butu santykiai su R.

dekoju is anksto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamila111 @ 2016 09 23, 20:06)
bas vakaras:) gal kuri galetu paziureti, kaip mano atzvilgiu nusiteikes vyras D? Ar yra kokia perspektyva..?

Sveikos, gal kas galetu paziureti... Labai reikia pagalbos, nesuprantu kas vyksta. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamila111: 01 spalio 2016 - 11:31
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 09 30, 19:21)
Linusik, neištikimybę matau. Bet iš jūsų pusės rodo. Kas tai? Meilės nuotykio paieškos? Neišsivystys į romaną santykiai, bus daug ginčų, kovų aplink, įsipainios kiti žmonės, kurie santykius išardys.

Didelis ačiū už atsakymą!!!!
Atsakyti
Gerai, bandau ir as. Dabar dirbu svajoniu darba is namu, tik nesu tikra kiek ilgai geri dalykai gali testis. Ar kortos rodytu kiek si darba dar turesiu? Menesi, 2, pusmeti ar metus? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(kamila111 @ 2016 10 01, 12:30)
Sveikos, gal kas galetu paziureti... Labai reikia pagalbos, nesuprantu kas vyksta. Aciu
:4u:bas vakaras:) gal kuri galetu paziureti, kaip mano atzvilgiu nusiteikes vyras D? Ar yra kokia perspektyva..?

Žmogus turi kažkokių problemų, kurias nuo jūsų slepia. Gali būti, kad jos susiję su pinigais, nes žmogus bando paskirstyti savo finansus, tačiau jam trūksta. Jumyse mato žmogų, kuris gali jam padėti. Gal ne pinigų duoti, bet priimti pagyventi, būti pamaitintam ir t.t. Nors jums atrodo, kad būtumėte laiminga su šiuo vyriškiu, bet neskubėkite, išsiaiškinkite, kokios problemos jį slegia. Santykiai su juo jums gali atnešti daug nemalonumų. Neskubėkite, viską išsiaiškinkite apie šį žmogų, ypač tai, ar tikrai jis vienišas, kad nenudegtumėte.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 10 03, 18:20)
Žmogus turi kažkokių problemų, kurias nuo jūsų slepia. Gali būti, kad jos susiję su pinigais, nes žmogus bando paskirstyti savo finansus, tačiau jam trūksta. Jumyse mato žmogų, kuris gali jam padėti. Gal ne pinigų duoti, bet priimti pagyventi, būti pamaitintam ir t.t. Nors jums atrodo, kad būtumėte laiminga su šiuo vyriškiu, bet neskubėkite, išsiaiškinkite, kokios problemos jį slegia. Santykiai su juo jums gali atnešti daug nemalonumų. Neskubėkite, viską išsiaiškinkite apie šį žmogų, ypač tai, ar tikrai jis vienišas, kad nenudegtumėte.

Dekoju uz pagalba. Labai noriu pakomentuoti, bet jeigu galima AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamila111: 03 spalio 2016 - 18:34
QUOTE(kamila111 @ 2016 10 03, 19:33)
Dekoju uz pagalba. Labai noriu pakomentuoti, bet jeigu galima AZ.

Ok, lauksiu
Papildyta:
QUOTE(Kliukute @ 2016 10 01, 11:22)
Sveikos mergaites,

gal kas galetu zvilgtert ka pataria /rodo kortos ar imanomi ir kokie butu santykiai  su R.

dekoju is anksto 4u.gif  4u.gif

Ar santykiai įmanomi? Nelygu kokių jums reikia, jei trumpo meilės nuotykio, tada taip. Jus jį galite turėti, jis iškils į viešumą,. Aplinkiniai turės peno apkalboms.
Atsakyti
QUOTE(Anonime2016 @ 2016 10 01, 01:40)
Pirmaargenta, nesupratot manęs. Būtent, kad nebijau tų kalbų, jas palaikau ir vystau. Nebeesu to amžiaus, kad būčiau naivi ir nepatyrusi. Anaiptol. Esmė, kad noriu, jog tos kalbos išsirutuliuotų į kažką daugiau nei tik kalbas. Ir, kaip jau minėjau, kad esu pasiryžusi tas kalbas pati paspartinti, kad persikeltų į veiksmus. Tik kad, ar jis tas kalbas supranta taip pačiai, kaip aš jas suprantu. Ar jam tai tiesiog yra lengvas flirtas ir tiek. Nežinau, kaip daugiau suprantamai išaiškinti situaciją ;) Aš esu apsisprendusi ir pati to noriu. Bet, ar jis taip pačiai nori? Čia yra klausimas. Aš jį pati gundau ir provikuoju, bet ar mes abu taip pačiai jo ir mano kalbas, poelgius suprantame taip pačiai?

Tikiuosi, kad aiškiai išdėsčiau savo mintis.

Ačiū!

Panašu, kad viskas liks tik kalbomis. Panašu, kad skiriasi jūsų temperamentai, požiūris į meilę, seksą. Jis jaučiasi laimingas būdamas su jumis ir flirtuodamas, o toliau nesiruošia žengti. Gal liksite draugais. Nebent kažkas įvyktų netikėto, gal tada ir kas įvyktų, bet daug vilčių neturėkite. Man toks vaizdas, kad seksas tik kalbomis pas jį stiprus, o realiai .... Jei laiko turite, teskite žaidimus, gal kas pasikeis.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 10 03, 20:15)
Panašu, kad viskas liks tik kalbomis. Panašu, kad skiriasi jūsų temperamentai, požiūris į meilę, seksą. Jis jaučiasi laimingas būdamas su jumis ir flirtuodamas, o toliau nesiruošia žengti. Gal liksite draugais. Nebent kažkas įvyktų netikėto, gal tada ir kas įvyktų, bet daug vilčių neturėkite. Man toks vaizdas, kad seksas tik kalbomis pas jį stiprus, o realiai .... Jei laiko turite, teskite žaidimus, gal kas pasikeis.

Pirmaargenta,

Visų pirma dėkoju.

Aš turiu įtarimą, kad jis galbūt turi kažkokių kompleksų, gal kažkiek nedrįsta žengti kitą žingsnį, bet anot jį pažįstančių žmonių gandų, jis mėgsta...moteris. Bet kokiu atveju, smagu paflirtuoti, bet jei niekas nesikeis, man paprasčiausiai gaila laiko. Bus matyti.

4u.gif
Atsakyti