QUOTE(Laukiulaukiu315 @ 2016 10 13, 10:41)
Sveiki

labai noriu sužinoti atsakymus į savo rūpimus klausimus.. ši temelė man yra labai aktuali, džiaugiuosi ją atradus, ačiū už tai, kad sugebat atsakyti žmonėms į jų rūpimus klausimus

Prieš užduodama klausimą gal truputi parašysiu savo situaciją, kad daug maž būtų aiškiau, pradėjau mokytis siuvimo specialybės, tačiau įsirašiau į mokslus ne savo noru, na taprasme buvau vos ne priversta taip pasirinkti, bet man vis nuojauta, kad tai ne man, kad mesti mokslus, nežinau kaip teisingai pasielgti, nes galvojam su vaikinu ir apie užsienį, tai klausimas mano būtų toks: spwcialybę kurią pasirinkau teisingai padariau? Ar susiesiu tai savo gyvenime? Ar ši kriptis yra ne mano ir man reikėtų keisti į kažka kita? Kada nusimato permainos gyvenime dėl užsienio?
Savo duomenis atsiusiu privačia žinute, ačiū, nekantriai lauksiu atsakymo

Gražios dienos !
Laukiulaukiu315,
permainos dėl užsienio nusimato tada, kai jūs nutarsite važiuoti. Tai nė Taro kortoms klausmas, o jums pačiai.
Dėl siuvimo, jums rekomenduočiau nesiblaškyti ir pabaigti, nes mokėdama siūti visada galėsite duonos kąsniui (net ir pyragui

) užsidirbti. Tai puiki specialybė arba laisvalaikio užsiėmimas. Jei turite galimybę išmokti siūti, ypač nemokamai, pabaikite ir įsigilinkite į tai ką jus moko. Gyvenime pravers.
O dabar parašykite, koks konketus klausims jus domina, kurį norėtumėte, kad pasižiūrėčiau Taro kortomis?
Papildyta:
QUOTE(rekrutas @ 2016 10 13, 09:27)
Jei nelabai apsunkinsiu, norėčiau dar išgirsti jūsų komentarą dėl dabartinių sanktykių su draugu, iš anksto dėkoju
Atleiskite, bet šioje temoje atsakau į vieną klausimą nemokamai, o kitą kartą maždaug po 3-4 mėnesių konsultuoju temoje. Merginų labai daug ir visos nori kosultacijų, deja neturiu tiek laiko, kad galėčiau visas pakonsultuoti visais klausimais. Kreipkitės į Tarologes privačiai ir jums atsakys į visus rūpimus klausimus. O jei bendrausite gyvai, tai dar ir tiksliau bus, nei internetu.
Papildyta:
QUOTE(jurgita.ar @ 2016 10 12, 22:09)
Labas vakaras! 🌷
Gal kuri galėtų pažiūrėti mano situaciją? Man vis nesiseka su darbo paieškom. O iš vyro nejaučiu palaikymo šitoj vietoj. Jis vis mane nusodina, ko besugalvociau imtis, jam vis netinka, negerai, neapsimoka,ar aš nesugebėsiu. Jis išlaiko pakolkas šeimą,bet šiuo metu kaip suprantu pas jį ne kokia finansinė padėtis (jis apie tai nešneka) . Todėl labai norėčiau pagaliau pradėt dirbt, ir visai nesvarbu ką
Bet nesiseka rasti. Ir kodėl vyras taip elgiasi? Juolab iš jo pusės apskritai meilės nejaučiu, gyvenam kaip kambariokai. Atrodo, iš vienos pusės rūpinasi, iš kitos gniuždo. Kiek tai tęsis?
Jurgita, patikslinkite klausimą. Kas jus domina - santykiai ar darbas?
Į klausimą kiek laiko vyras jus gniuždys galiu atsakyti ir be kortų - tiek laiko, kiek jūs jam tai leisite daryti. Turite pati sustabdyti psichologinį terorą namuose, arba prašyti artimųjų pagalbos. Taip situacijos nepalikite, jei vyras jausis visagalis teisuolis, ji tik aštrės. Pradžioje bandykite gražiuoju pasakyti, kad jums reikia jo palaikymo, o ne kritikos, jei nesupras, kiekvieną kartą, kai tik sukritikuoja, duokite atkirtį. Jūs gyvenate savo gyvenimą ir turite sprendimuis priimti pati, o jūsų vyras sprendimus tegu priima dėl savo gyvenimo ir pasirinkimų.