Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

QUOTE(Biutiful @ 2016 09 22, 21:12)
Sveikos!

Senokai čia bebuvau. Turiu klausimuką. Mane domina, kaip klostytsis mūsų santykiai su H? Per paskutinį pusmetį visko buvo, daug juodo. Domina kas dar bus artimiausią pusmetį? Ar įsivyraus ramybė ir bendrausime kaip žmonės? Ačiū 😊

Ir aš atkeliu klausimą 😇
Atsakyti
[quote=Vaivorykstes,2016 09 27, 21:34]
[quote=Vaivorykstes,2016 09 22, 19:52]
Sveikos

Gal kuri man paziuretu darbo situacija? Yra dvi kenkejos bet ar man jos pakenks ar ne? g.gif

Ir dar toks simpatija yra, kokie jo ketinimai? ax.gif

Amariliai kas jus paziuresit? Siandien buvo pokalbis tarp musu visu ir as nesusilaikiau ir turejau labai negatyvia reakcija, uzkrove man daug darbu nu buvo netiketos zinios negalejau suvaldyti, prasau, paziurekit kaip cia viskas baigsis?
[/quote]
Amariliai atkeliu klausima
Papildysiu: kenkejos nebe taip aktualu noreciau suzinoti bendra darbo situacija ir del simpatijos tai ju daugiau nei viena jau wub.gif tai gal bendriau irgi paziuretumet?
Atsakyti
Gal galetume pakomentuoti, is anksto dekoju.
Mano skaicius 27, jo 29.
Atsakyti
Laba,
turiu klausimėlių porą.
Labai iš anksto dėkoju už atsakymą. 4u.gif
Mes su vyru esam jau daug metų kartu, turim vaikų. Bet aš jau daug metų mes nesugyvenam, gyvenam kaip kambariokai kokie, manau dėl vaikų daugiau, bent jau aš, o jis manau dėl patogumo. Ar mes taip ir liksim kartu, nes aš vis nedrystų to žingsnio žengti, ar aš vis dėl to sutiksiu žmogų, kuris padarys mane laimingesne. ax.gif

Ir dar klausimėlis: mes jau pora metų ieškom didesnio buto, Tam tikram rajone, jau ir vaiką į tą rajoną į mokyklą leidžiam (vežiojam blink.gif ) Kaip greitai mums pavyks jį surasti ir nusipirkti, jau man stogą rauna nuo tos įtampos. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2016 10 06, 21:32)
Labas vakaras mergaites
Ir vel as pas jus. Buciau labai dekinga jei kuri perzvelgtumet kas bus toliau su manim su mano vyru. 10metu pragyvenom du vaikuciai.dirbom kabinomes gyveniman. Atrodo normali seima. Vyras susirado mergaite o paaiskejo kad jis ir anksciau nuklysdavo. Daug skausmo asaru. Skirybos. Vis dar skausmas asaros nesusikalbejimas. Ir jis pradejo kalbeti apie savo gyvybes nutraukima. As labai sito bijau. Myliu as dar ji...kas toliau su juo bus su manim?? Gal galit kuri paziuret....nes kelis kartus rasiau jums cia ir tikrai viskas kaip ir raset teisybe....

Buciau labai dekinga kad perzvelgtumete...siaip as pati nemanau kad mums su vyru bus pakeliui. Bet kas toliau. Labai bijau jo tu kalbu. Nes mano brolis vis kalbedavo mes netikejom o jis taip padare.....
Atsakyti
Amariliui kompas numiro
Taip kad kas laukiat, palaukit dar šiek tiek.

Misiją baigiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2016 10 10, 14:08)
Buciau labai dekinga kad perzvelgtumete...siaip as pati nemanau kad mums su vyru bus pakeliui. Bet kas toliau. Labai bijau jo tu kalbu. Nes mano brolis vis kalbedavo mes netikejom o jis taip padare.....

Atleiskite, bet jūsų klausimai nėra skirti šiai nemokamai taro konsultacijai. Jums reikia stiprios psichologinės pagalbos. Nesijaučiu tiek stipri, kad jums galėčiau padėti. Yra ir tarologų, kurie dirba kaip psichologai, kreiptis į juos.
Papildyta:
QUOTE(Melitukas @ 2016 10 10, 13:23)
Laba,
turiu klausimėlių porą.
Labai iš anksto dėkoju už atsakymą.  4u.gif
Mes su vyru esam jau daug metų kartu, turim vaikų. Bet aš jau daug metų mes nesugyvenam, gyvenam kaip kambariokai kokie, manau dėl vaikų daugiau, bent jau aš, o jis manau dėl patogumo. Ar mes taip ir liksim kartu, nes aš vis nedrystų to žingsnio žengti, ar aš vis dėl to sutiksiu žmogų, kuris padarys mane laimingesne. ax.gif

Ir dar klausimėlis: mes jau pora metų ieškom didesnio buto, Tam tikram rajone, jau ir vaiką į tą rajoną į mokyklą leidžiam (vežiojam  blink.gif ) Kaip greitai mums pavyks jį surasti ir nusipirkti, jau man stogą rauna nuo tos įtampos. cry.gif

Jūs gyvenate normalų ilgalaikės santuokos gyvenimą, kai su metais aistra perauga į meilę, meilė į pagarbą ir abipusį supratimą. Aistros išblėsta, meilė pakeičia savo formą. Jei jūs norite naujos meilės, skirkites su vyru ir ieškokite. Meilužių jums kortos nerodo. Išsiskyrus raste naują meilę, ar būsite laiminga, nežinau.
Papildyta:
QUOTE(Biutiful @ 2016 10 06, 21:37)
Ir aš atkeliu klausimą 😇

Jūsų draugas visai gerai jaučiasi, visos emocijos ir saltis yra iš jūsų pusės. Jūs susitaikysite ir toliau bendrausite. Kiek suprantu, jums naudinga ši sąjunga, todėl ir būdama nepatenkinta santykiais bis tiek juose būnate.
Atsakyti

Labas vakaras! 🌷
Gal kuri galėtų pažiūrėti mano situaciją? Man vis nesiseka su darbo paieškom. O iš vyro nejaučiu palaikymo šitoj vietoj. Jis vis mane nusodina, ko besugalvociau imtis, jam vis netinka, negerai, neapsimoka,ar aš nesugebėsiu. Jis išlaiko pakolkas šeimą,bet šiuo metu kaip suprantu pas jį ne kokia finansinė padėtis (jis apie tai nešneka) . Todėl labai norėčiau pagaliau pradėt dirbt, ir visai nesvarbu ką
Bet nesiseka rasti. Ir kodėl vyras taip elgiasi? Juolab iš jo pusės apskritai meilės nejaučiu, gyvenam kaip kambariokai. Atrodo, iš vienos pusės rūpinasi, iš kitos gniuždo. Kiek tai tęsis?
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 10 12, 18:57)
Jūsų draugas visai gerai jaučiasi, visos emocijos ir saltis yra iš jūsų pusės. Jūs susitaikysite ir toliau bendrausite. Kiek suprantu, jums naudinga ši sąjunga, todėl ir būdama nepatenkinta santykiais bis tiek juose būnate.

Ačiū už atsakymą. Nematau jokios ateities mūsų kartu, o ir nenoriu, tiesiog dėl ramybės paklausiau. Turime kartu vaiką ir ji išgyveno ne per geriausių emocijų dėl visko, kas tarp manęs ir jo įvyko. O tai, kas sugriovė mūsų šeimą buvo galutinis taškas ir kelių atgal nebus. Bet dekui už atsakymą. Tikiuosi, kad dėl vaiko galėsime kaip suaugę bendrauti.
Atsakyti

Jei nelabai apsunkinsiu, norėčiau dar išgirsti jūsų komentarą dėl dabartinių sanktykių su draugu, iš anksto dėkoju

Atsakyti
Sveiki smile.gif labai noriu sužinoti atsakymus į savo rūpimus klausimus.. ši temelė man yra labai aktuali, džiaugiuosi ją atradus, ačiū už tai, kad sugebat atsakyti žmonėms į jų rūpimus klausimus smile.gif
Prieš užduodama klausimą gal truputi parašysiu savo situaciją, kad daug maž būtų aiškiau, pradėjau mokytis siuvimo specialybės, tačiau įsirašiau į mokslus ne savo noru, na taprasme buvau vos ne priversta taip pasirinkti, bet man vis nuojauta, kad tai ne man, kad mesti mokslus, nežinau kaip teisingai pasielgti, nes galvojam su vaikinu ir apie užsienį, tai klausimas mano būtų toks: spwcialybę kurią pasirinkau teisingai padariau? Ar susiesiu tai savo gyvenime? Ar ši kriptis yra ne mano ir man reikėtų keisti į kažka kita? Kada nusimato permainos gyvenime dėl užsienio?
Savo duomenis atsiusiu privačia žinute, ačiū, nekantriai lauksiu atsakymo smile.gif
Gražios dienos ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiulaukiu315 @ 2016 10 13, 10:41)
Sveiki smile.gif labai noriu sužinoti atsakymus į savo rūpimus klausimus.. ši temelė man yra labai aktuali, džiaugiuosi ją atradus, ačiū už tai, kad sugebat atsakyti žmonėms į jų rūpimus klausimus smile.gif
Prieš užduodama klausimą gal truputi parašysiu savo situaciją, kad daug maž būtų aiškiau, pradėjau mokytis siuvimo specialybės, tačiau įsirašiau į mokslus ne savo noru, na taprasme buvau vos ne priversta taip pasirinkti, bet man vis nuojauta, kad tai ne man, kad mesti mokslus, nežinau kaip teisingai pasielgti, nes galvojam su vaikinu ir apie užsienį, tai klausimas mano būtų toks: spwcialybę kurią pasirinkau teisingai padariau? Ar susiesiu tai savo gyvenime? Ar ši kriptis yra ne mano ir man reikėtų keisti į kažka kita? Kada nusimato permainos gyvenime dėl užsienio?
Savo duomenis atsiusiu privačia žinute, ačiū, nekantriai lauksiu atsakymo smile.gif
Gražios dienos ! 4u.gif

Laukiulaukiu315,
permainos dėl užsienio nusimato tada, kai jūs nutarsite važiuoti. Tai nė Taro kortoms klausmas, o jums pačiai.
Dėl siuvimo, jums rekomenduočiau nesiblaškyti ir pabaigti, nes mokėdama siūti visada galėsite duonos kąsniui (net ir pyragui 4u.gif ) užsidirbti. Tai puiki specialybė arba laisvalaikio užsiėmimas. Jei turite galimybę išmokti siūti, ypač nemokamai, pabaikite ir įsigilinkite į tai ką jus moko. Gyvenime pravers.
O dabar parašykite, koks konketus klausims jus domina, kurį norėtumėte, kad pasižiūrėčiau Taro kortomis?
Papildyta:
QUOTE(rekrutas @ 2016 10 13, 09:27)
Jei nelabai apsunkinsiu, norėčiau dar išgirsti jūsų komentarą dėl dabartinių sanktykių su draugu, iš anksto dėkoju

Atleiskite, bet šioje temoje atsakau į vieną klausimą nemokamai, o kitą kartą maždaug po 3-4 mėnesių konsultuoju temoje. Merginų labai daug ir visos nori kosultacijų, deja neturiu tiek laiko, kad galėčiau visas pakonsultuoti visais klausimais. Kreipkitės į Tarologes privačiai ir jums atsakys į visus rūpimus klausimus. O jei bendrausite gyvai, tai dar ir tiksliau bus, nei internetu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgita.ar @ 2016 10 12, 22:09)
Labas vakaras! 🌷
Gal kuri galėtų pažiūrėti mano situaciją? Man vis nesiseka su darbo paieškom. O iš vyro nejaučiu palaikymo šitoj vietoj. Jis vis mane nusodina, ko besugalvociau imtis, jam vis netinka, negerai, neapsimoka,ar aš nesugebėsiu. Jis išlaiko pakolkas šeimą,bet šiuo metu kaip suprantu pas jį ne kokia finansinė padėtis (jis apie tai nešneka) . Todėl labai norėčiau pagaliau pradėt dirbt, ir visai nesvarbu ką
Bet nesiseka rasti. Ir kodėl vyras taip elgiasi? Juolab iš jo pusės apskritai meilės nejaučiu, gyvenam kaip kambariokai. Atrodo, iš vienos pusės rūpinasi, iš kitos gniuždo. Kiek tai tęsis?

Jurgita, patikslinkite klausimą. Kas jus domina - santykiai ar darbas?
Į klausimą kiek laiko vyras jus gniuždys galiu atsakyti ir be kortų - tiek laiko, kiek jūs jam tai leisite daryti. Turite pati sustabdyti psichologinį terorą namuose, arba prašyti artimųjų pagalbos. Taip situacijos nepalikite, jei vyras jausis visagalis teisuolis, ji tik aštrės. Pradžioje bandykite gražiuoju pasakyti, kad jums reikia jo palaikymo, o ne kritikos, jei nesupras, kiekvieną kartą, kai tik sukritikuoja, duokite atkirtį. Jūs gyvenate savo gyvenimą ir turite sprendimuis priimti pati, o jūsų vyras sprendimus tegu priima dėl savo gyvenimo ir pasirinkimų.
Atsakyti