Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos - 2

[quote=Amariliai,2016 10 05, 18:06]

Oneiga, aš prisimeniu Tavo klausimą apie skolos atgavimą, tik nenoriu eit per temą ieškot citavimui. Taigi, teisminiu keliu labiausiai tikėtina... Ar bent jau į tą pusę. Ir dar panašu, kad ne viską atgausit, nuostoliai.

Aciu,Amariliai.
Taip ir jauciau,kad nieko gero nebus,bet gi viltis mirsta paskutine.Parasysiu,kai viskas issipres.
Sveik 4u.gif
Atsakyti
Labos pupos bigsmile.gif

Amariliai ,sveik sparčiau ,nu kas db tau darosi unsure.gif

Aš naktinėju šia sav,tai kaip maišu trenkta kol i vėžias įlipsiu smile.gif

Amariliau gali trumpai užmest aki ...taip ar ne...

Sukinėjasi toks vienas ...D ... tipo žinai ...oj as toks ..kai sakau narcizu kvepia ...o galimybės jaučiu nepavežtų mano temperamento biggrin.gif bet... nu bent del sporto ji prisilaikyt gal jį...?? Jokiam man bendram buičiui nereikia ...bet del sveikatos gal tiktų ...Na gal supratai ...ka cia pasakiau ..yra ir dar vienas ,keli metai nerimsta ...bet ten...nee..per silpnas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rekrutas @ 2016 10 05, 14:50)
Sveiki, vis skaitinėju šitą temą nedrasu buvo rašyti, tačiau smalsumas nugalėjo.
Mano skaičius 26, vieno vyruko skaičius 35, kito-25.

Gal kas gali pažiūrėti kortos. O situacija tokia, kad išsiskyriau su vyru, skyrybos emociškai buvo sunkios, netikėtos, kaip iš giedro dangasu. Mus išskyrė kita moteris. Nežinau kokį ir klausimą užduoti, bet norisi pažiūrėti ką kortos sako apie buvusius santykius.
Dabar turiu draugą, ar galyte pažiūreti kaip klostysis sanktykiai su juo, ar tai mano žmogus, kokie jo ketinimai, kokios jo mintys.
Iš anksto dėkoju

Pirmą kartą bandau analizuoti buvusius santykius. Santykiuose jautėtės labai gerai, bet kiek tai buvo tiesa, kiek sau ją idealizavote, dabar reikėtų dar kartą įvertinti. Vyras jautėsi blogai. Jam nesinorėjo rūpintis ateitimi, jautėsi lyg aukotų jums savo gyvenimą. Santykių nutrūkimo priežastis buvo likimo numatyta. Jei atsirado kažkokia moteris vyro gyvenime, tai ji tebuvo stimulas, nes jūsų santykiai ir taip būtų nutrūkę. Vienas vis papirkinejo kitą dovanomis, nebūtinai materialinėmis,, be to skirtingas jūsų dvasinis lygis. Vienas vis augo ir tobulėjo, kitam to nereikėjo. Santykiai sugriuvo ir vyras matyt pasijuto, kaip nusimetęs sunkią naštą. Sanykiuose gal buvote labai užsispyrusi ir norėdavote pasiekti savo bet kokia kaina? Kodėl jus tai vis dar kankina ir prisimenate? Todėl, kad jaučiatės pažeminta, jums atrodo, kad iš jūsų pasišaipyta, o svarbiausia jaučiatės išduota žmogaus, kuriuo pasitikėjote. Turite šiuos santykius apmąstyti viena, ramiai ir prisiimti atsakomybę dėl savo gyvenimo, nes nieko nevyksta be mūsų valios ir įtakos. Reikia suvokti, kad ne vien aplinkiniai kalti dėl susidariusios situacijos, yra ir jūsų kaltės čia. Pasimokykit iš buvusių santykių ir tapkite gudresnė, tik atminkite, kad negalima galvoti, jog partneris yra kvailesnis už jus. Tad visada reikia suvokti, ką darote.
Papildyta:
QUOTE(4xmama @ 2016 10 04, 11:20)
Su vyruku E. esame pažįstami daugiau nei du metai. Skiria nemažas atstumas, todėl daugiausiai bendraujam telefonu. Abu turim trūkumų ir praeities bagažus. Man beveik 44, jam ką tik suėjo 46.  Ar mums lemta ar verta būti kartu?

Ar jūs turite tik tą vienintelį draugą? Rodo, kad jūs svarstote, renkates tarp dviejų vyrų. Neapsisprendžiate. Jis neplanuoja gyvenimo kartu, o juo labiau vedybų. Jus jam esate seksualiai patraukli, tad galite turėti kokį nuotykį arba likti draugais.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 10 05, 21:22)
Ar jūs turite tik tą vienintelį draugą? Rodo, kad jūs svarstote, renkates tarp dviejų vyrų. Neapsisprendžiate. Jis neplanuoja gyvenimo kartu, o juo labiau vedybų. Jus jam esate seksualiai patraukli, tad galite turėti kokį nuotykį arba likti draugais.

Vyras E. dėl kurio klausiau būtent nori vedybų, kad ir po savaitės. Aš ta abejojanti, atidėliojant pusė šiuose santykiuose, nes bijau, kad gali nuvilti ir vėl bus n-tosios skyrybos.

Telefonu bendrauju su dar vienu vyru-jis toks lyg ir tarpininkas tarp manęs ir exo (nebaigti teisiniai reikalai), nes draugavom šeimom, verslo partneris, pažįstami 10 m. Po išsiskyrimo su ex prieš 7 m. buvo pradėję megztis santykiai su šiuo vyru, bet būrėja jam pasakė, kad mes netinkame viens kitam, todėl ta kryptim bendravimas nutrūko. Ir taip, visada jaučiu iš jo pusės didelį seksualinį susidomėjimą. Jis atvirai sako, kad pats nežino kodėl man jaučia trauką. Aš tai vadinu medžioklio instinktu, kad kažkada nepabandėm kurti santykių, todėl noras jam. Ar tai kad abu skorpai, daug laiko pažįstami- todėl neblogai sutariam, suprantam viens kitą. Kiek pažįstami, greta jo visada būdavo moteris ir dbr jis užimtas vyras. Neskaitant to laikotarpio, kai abu buvom laisvi, kaip į rimtą kandidatą nežiūrėjau (nežiūriu). Kartais visai ignoruoju, kartais paflirtuoju- pagal nuotaiką. Gal Jūs šitą vyriškį matėte? O kaip tas kitas E.? Jei nesunku ir galima dar kartą pažiūrėti- patikslinti. 4u.gif Ar čia reiktų asmeniškai kreiptis į Jus?
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2016 10 05, 23:53)
Vyras E. dėl kurio klausiau būtent nori vedybų, kad ir po savaitės. Aš ta abejojanti, atidėliojant pusė šiuose santykiuose, nes bijau, kad gali nuvilti ir vėl bus n-tosios skyrybos.

Telefonu bendrauju su dar vienu vyru-jis toks lyg ir tarpininkas tarp manęs ir exo (nebaigti teisiniai reikalai), nes draugavom šeimom, verslo partneris, pažįstami 10 m.  Po išsiskyrimo su ex prieš 7 m. buvo pradėję megztis santykiai su šiuo vyru, bet būrėja jam pasakė, kad mes netinkame viens kitam, todėl ta kryptim bendravimas nutrūko. Ir taip, visada jaučiu iš jo pusės didelį seksualinį susidomėjimą.  Jis atvirai sako, kad pats nežino kodėl man jaučia trauką. Aš tai vadinu medžioklio instinktu, kad kažkada nepabandėm kurti santykių, todėl noras jam. Ar tai kad abu skorpai, daug laiko pažįstami- todėl neblogai sutariam, suprantam viens kitą. Kiek pažįstami, greta jo visada būdavo moteris ir dbr jis užimtas vyras. Neskaitant to laikotarpio, kai abu buvom laisvi,  kaip į rimtą kandidatą nežiūrėjau (nežiūriu). Kartais visai ignoruoju, kartais paflirtuoju- pagal nuotaiką. Gal Jūs šitą vyriškį matėte? O kaip tas kitas E.? Jei nesunku ir galima dar kartą pažiūrėti- patikslinti. 4u.gif Ar čia reiktų asmeniškai kreiptis į Jus?

Kortos parodė tą žmogų, kuris jums svarbesnis, apie kurį daugiau galbojate. Jei norite gilesnės analizės parašykite až.
Atsakyti
[quote=pirmaargenta,2016 10 05, 22:22]
Pirmą kartą bandau analizuoti buvusius santykius. Santykiuose jautėtės labai gerai, bet kiek tai buvo tiesa, kiek sau ją idealizavote, dabar reikėtų dar kartą įvertinti. Vyras jautėsi blogai. Jam nesinorėjo rūpintis ateitimi, jautėsi lyg aukotų jums savo gyvenimą. Santykių nutrūkimo priežastis buvo likimo numatyta. Jei atsirado kažkokia moteris vyro gyvenime, tai ji tebuvo stimulas, nes jūsų santykiai ir taip būtų nutrūkę. Vienas vis papirkinejo kitą dovanomis, nebūtinai materialinėmis,, be to skirtingas jūsų dvasinis lygis. Vienas vis augo ir tobulėjo, kitam to nereikėjo. Santykiai sugriuvo ir vyras matyt pasijuto, kaip nusimetęs sunkią naštą. Sanykiuose gal buvote labai užsispyrusi ir norėdavote pasiekti savo bet kokia kaina? Kodėl jus tai vis dar kankina ir prisimenate? Todėl, kad jaučiatės pažeminta, jums atrodo, kad iš jūsų pasišaipyta, o svarbiausia jaučiatės išduota žmogaus, kuriuo pasitikėjote. Turite šiuos santykius apmąstyti viena, ramiai ir prisiimti atsakomybę dėl savo gyvenimo, nes nieko nevyksta be mūsų valios ir įtakos. Reikia suvokti, kad ne vien aplinkiniai kalti dėl susidariusios situacijos, yra ir jūsų kaltės čia. Pasimokykit iš buvusių santykių ir tapkite gudresnė, tik atminkite, kad negalima galvoti, jog partneris yra kvailesnis už jus. Tad visada reikia suvokti, ką darote.
Papildyta:

Sujaudino Jūsų žodžiai, jau dabar suprantu, kad sanktykiai buvo idealizuoti ir jaučiausi, kad as viena tempiau šeimą, ūkį, vaikus, vyras laikėsi nuošaliau. šeimoje as buvau vienokia, u už juos ribu visai kitokia, ir ta kita man patiko labiau, dabar aš tokia esu visur, dabar jaučiuosiu gerai, laisviau, atviresne, pasitikinti savimi, vyras mane ribojo, nebuvau savimi.

Jei nelabai apsunkinsiu, norėčiau išgorsti jūsų komentarą dėl dabartinių sanktykių. iš anksto dėkoju
Atsakyti
Pirmaargenta, žvilgtelėkit ir į mano skaičiukus 4u.gif

Mano 25, ex vyro 38, draugo - 30 4u.gif
Atsakyti
Laba
Mano 26, vyro - 36. Šiuo metu esam atskirai. Ar jau tikrai viskas baigta, ar jau galim "gyventi toliau", ar pavyks išsaugoti normalius santykius (be išsidraskymo, didelių pykčių)
Ačiū smile.gif
Atsakyti
[quote=Amariliai,2016 10 05, 18:06]

Papildyta:
Daug nesėkmių užgriuvo. Kažin ar ilgai jos viskame tęsis ? O gal pradės šviesiau darytis? Gal kažką ne taip darau? Norisi iš viso to išsikapstyti, bet nesuprantu kaip tai nutraukti. Pakeiksmas gal koks?
Atsakyti
Labas vakaras! 🌷
Gal kuri galėtų pažiūrėti mano situaciją? Man vis nesiseka su darbo paieškom. O iš vyro nejaučiu palaikymo šitoj vietoj. Jis vis mane nusodina, ko besugalvociau imtis, jam vis netinka, negerai, neapsimoka,ar aš nesugebėsiu. Jis išlaiko pakolkas šeimą,bet šiuo metu kaip suprantu pas jį ne kokia finansinė padėtis (jis apie tai nešneka) . Todėl labai norėčiau pagaliau pradėt dirbt, ir visai nesvarbu ką
Bet nesiseka rasti. Ir kodėl vyras taip elgiasi? Juolab iš jo pusės apskritai meilės nejaučiu, gyvenam kaip kambariokai. Atrodo, iš vienos pusės rūpinasi, iš kitos gniuždo. Kiek tai tęsis?
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 09 16, 21:13)
Taip, sutiksite, jauną, ir mielą, tik neturtingą, tad jei ieškote rimto vyriškio, kuris galėtų pasirūpinti jumis, galvotų apie šeimą, tai dar teks palaukti. Nors neignoruokite ir šio likimo atsiųsto žmogaus, jis jums padės geriau pasijusti, smagiai laiką praleisti.

Neturejau galimybes prisijungt ir padekot.
Aciu labai uz atsakima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jamsim jauna kolkas biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites
Ir vel as pas jus. Buciau labai dekinga jei kuri perzvelgtumet kas bus toliau su manim su mano vyru. 10metu pragyvenom du vaikuciai.dirbom kabinomes gyveniman. Atrodo normali seima. Vyras susirado mergaite o paaiskejo kad jis ir anksciau nuklysdavo. Daug skausmo asaru. Skirybos. Vis dar skausmas asaros nesusikalbejimas. Ir jis pradejo kalbeti apie savo gyvybes nutraukima. As labai sito bijau. Myliu as dar ji...kas toliau su juo bus su manim?? Gal galit kuri paziuret....nes kelis kartus rasiau jums cia ir tikrai viskas kaip ir raset teisybe....
Atsakyti